Arată versiune īntreagă : Cea mai utila conceptie internetica.
Care credeti ca e cea mai utila, ingenioasa si esentiala creatie, conceptie in lumea internetica?
CMS si Forumurile sunt probabil cele mai frecventate si complexe conceptii web atat de webmasteri, cat si de vizitatori sau utilizatori. Sunt structurate pe Categorii, acestea pe Forumuri, Forumurile pe Subiecte (Topicuri) iar acestea in mesaje (posturi).
Blogurile reprezinta trendul actual, tendinta oricaruia, in majoritate, de a-si impartasi gandurile pe o foaie virtuala, intr-un jurnal online. In aceasta consta un blog, unul din cele mai folosite creatii internetice.
Galeriile Foto/Video, avand in vedere ca era multimedia se dezvolta pe zi ce trece, devin din ce in ce mai populare si in sectiunea internetului. A vedea un filmulet sau a asculta un audio pe net prin complexele tehnologii scriptate este mereu o placere.
Altele... . Sunt folosite destul de mult si scripturile de online shopping, gazduire fisiere si altele care constituie o anumita activitate pe web. Aceste conceptii nu le putem considera inexistente asa ca le reprezentam printr-o optiune in cadrul chestionarului.
In caz de alegeti optiunea din urma, v-as ruga ca raspunsul sa fie motivat.
Am votat -blogurile- , care sunt foarte numeroase din cate vad....
Un forum care nu are cel putin 1000 de useri inregistrati, nu poate avea succes, insa un blog oricand poate fi de succes. Zic yo... :D
Pai in acest caz niciun forum nou nu ar avea sanse sa se dezvolte, intrucat nu are peste 1k useri inregistrati. :)
pai trebuie multa rabdare, si sa ai cu ce atrage userul pentru a se inregistra...
dupa ce este populat si activ se poate numi intr-adevar -forum- :D
Forum se numeste dupa instalare :)
Ti-am inteles punctul de vedere, ai dreptate oarecum, insa doar partial. Cateva comunitati chiar sunt facute sa fie restranse, nu-s in acceptare de un numar mare de membri. Si da, si alea sunt forumuri. :)
casperel
25.06.2007, 10:13
Mda ce sa zic ... am votat pentru bloguri. De ce? Am ajuns sa cred ca daca nu esti in blogoshera nu existi :))
Cam ciudat mesajul tau. Intr-adevar, blogul este la moda acum, iar unii isi fac blog doar pentru acest lucru. Nu pentru ca este o utilitate, nu ca isi castiga niste banuti din AdSense, nu ca il incanta ideea de jurnal personal, ci ca este la moda.
Nu-ti sare nimeni in cap sa-ti zica: "Ba, tu n-ai blog, n-am ce vorbi cu tine". Inca n-am ajuns sa se faca discrimari de genul. Deci, casperel, votul iti este respectat, insa argumentarea e cam cu non-sens.
casperel
25.06.2007, 10:24
Nu a specificat nimeni ceva despre discriminare... dar in ziua de azi oricine are blog, si stiti voi cum e romanul, daca cineva isi face de ce sa nu-l copieze sa fie si el "tare" ?. Eu chiar nu am blog si nici nu simt nevoia de asa ceva.
Ti-am inteles punctul de vedere. Partial ai dreptate, in principal pustimea cade in plasa tendintelor de genul si isi creeaza un blog pe care mai tarziu nu si-l mai dezvolta, intrucat "mai tarziu" nu mai e la moda, si degeaba.
RedFighter
25.06.2007, 21:57
Am votat pentru cms/forum.
De ce? Foarte simplu (dupa parerea mea). Forumurile sunt cele mai cunoscute comunitati. Fie ca sunt ele forumuri de gaming, webdesign, auto sau altele, prin "forum" inteleg o "familie" LARGA (in cele mai multe cazuri), pasionata sau interesata de anumite lucruri, de tema in cauza. In schimb, blogurile sunt mult mai restranse ca numar de utilizatori.
Interfata unui forum este mai placuta, fiind mai "clare" categoriile. Un forum este mai usor de moderat / administrat decat un blog.
concluzie(de ce am ales forum):
- numar mai mare de utilizatori
- interfata MAI placuta si usor navigabila
- sunt mai usor de moderat / administrat (forumurile)
Aceasta este parerea mea.
Din punctul meu de vedere, cea mai utila, geniala si esentiala conceptie web este si va fi [url:05dd2]http://www.google.com[/url:05dd2].
CMS/Forum categoric.
Blogurile sunt mai personale, majoritatea sunt populate de cercuri restranse de prieteni. CMS/Forumurile sunt folosite si de marile companii, si reprezinta o "oferta" mai diversificata pentru utilizatorii ce le utilizeaza. Forumurile sunt mai populare, insa blogurile vin tare din urma. Cine stie ce script va aparea maine care va revolutiona internetul? Ne ramane numai sa asteptam.
Sunt si bloguri de tehnologie, bloguri jurnalistice, informative, bloguri cu ajutorul carora, anumiti oameni castiga mult trafic si implicit bani, postand.
E o mare sursa de content si optimizare SEO in acelasi timp, bineinteles daca respectivul blogger isi optimizeaza paginile. E destul de promitator.
Da, ai dreptate, dar in opinia mea, un forum este ceva mult mai complex decat un blog, si putin mai bine organizat (e mai usor sa cauti ceva intr-un forum decat intr-un blog, aici excluzand optiunea de search).
Salut, eu cred ca si blogurile atat cat si cms/forum sunt utile in scopul lor, dar votez "CMS/Forum"
Hetzenauer
06.06.2008, 22:36
forumurile au fost la moda si acum se cam duc in jos; blog-urile sunt acum la moda, insa se vor duce si ele de rapa... toti folosim un forum dupa care renuntam; folosim un blog dupa care renuntam; folosim un CMS dupa care renuntam; etc.
insa toti am folosit, folosim si vom folosi INSTANT MESSENGERS. dupa mine asta e cea mai mare realizare in web.
Am votat -blogurile- , care sunt foarte numeroase din cate vad....
Un forum care nu are cel putin 1000 de useri inregistrati, nu poate avea succes, insa un blog oricand poate fi de succes. Zic yo... :D
Sunt de acord cu cele scrise de tine. Si eu am votat pentru bloguri.
Pe urma, la un blog e mai usor sa revii, spre a scrie ceva.
E mai usor de intretinut de catre autor si mult mai usor de postat pe alte site-uri decat un forum.
tutorialweb
18.06.2008, 19:30
Am votat bloguri. Iata argumentele:
- Foarte usor de instalat
- este la moda
- are un aspect personal(aici ma refer la wordpress.com- ce folosesc eu)
- Atragi foarte usor utilizatori pe blog(In ziua de azi lumea e foarte grabita. Daca are nevoie de o informatie si pe forum nu i se da voi sa dea un reply macar de multumire pentru informatia luata decat dupa ce se inregistreaza, acesta paraseste forumul si nu-l mai intereseaza inregistrarea - asta depinde si de administratorul forumului care se ocupa de securitatea forumului)
Oricum mie-mi place atat forumul cat si blogul. Bravo CWR.ro:) ....a-ti reusit sa creati o comunitate cat de cat mare:)...BRAVO
sorinake23
01.05.2009, 09:00
Am votat blog-ul precizand argumentele:
- usor de instalat
- usor de folosit
- wordpress un mare avantaj
- teme personale
Si multe altele.
De asemenea, apreciez postul lui Hetzenauer si consider ca are dreptate.
forumurile au fost la moda si acum se cam duc in jos; blog-urile sunt acum la moda, insa se vor duce si ele de rapa... toti folosim un forum dupa care renuntam; folosim un blog dupa care renuntam; folosim un CMS dupa care renuntam; etc.
insa toti am folosit, folosim si vom folosi INSTANT MESSENGERS. dupa mine asta e cea mai mare realizare in web.
As avea cateva precizari la postul tau.
Intradevar forumurile au fost la moda si acum blogurile sunt la moda, insa nu se vor duce de rapa sau in jos, cum spui tu. Se vor cerne si va fi o crestere calitativa, dupa parerea mea. Blogurile mici si blogurile facute pt imbogatire rapida, care nu au nimic de spus si de persoane care nu au nici o treaba cu online-ul vor muri, celelalte vor supravietui si vor acapara si publicul celor mici, deci va fi un lucru benefic.
Cat despre messenger, niciodata sa nu spui niciodata. Nu uita si mIRC-ul cat de la moda si utilizat era iar acum nu mai intra nici naiba pe acolo.
gabygames
06.05.2009, 18:56
Votul meu a fost acordat rubricii cms/forum ; deoarece forumurile au intotdeauna useri si se posteaza...si cms pentru ca se instaleaza usor(cel putin mie asa mi se pare)