Arată versiune īntreagă : Trafic.ro
Fara indoiala - Trafic.ro - ocupa locul de frunte in clasamentul celor mai folosite sisteme de gestionare din Romania.
Cu un numar impresionant de site-uri inscrise, ajungand la ordinul de zeci de mii, echipa Trafic.ro se lauda cu cele mai stabile rezultate monitorizate in ansamblul statisticilor web. Site-ul lunar vine cu ceva nou, o facilitate care le imbunatateste performantele si le perfectioneaza, cu timpul.
Ce parere aveti de acest serviciu? Isi merita popularitatea? :)
ce sa zic... isi merita popularitatea. Acum pentru toti care-si fac site, primul pas e sa si-l inscrie in Trafic.ro :)
ar mai si si statistics.ro , care mie-mi place, si apreciez foarte mult faptul ca imediat dupa inregistrare poti pune scriptul in paginile tale si poti inregistra vizitele....
echipa Trafic.ro se lauda cu cele mai stabile rezultate monitorizate in ansamblul statisticilor web.
Cred ca e prea mult spus. Google analytics poate sa se laude cu asa ceva :)
Mi se pare un serviciu bun insa raman la google analytics :)
Ma refeream la nivel national -desigur. Maretia Google, in tot ceea ce face, este incontestabila.
misto site-ul fac si eu unul eu sunt la inceput :) sper sa iasa ceva calumea ....
isi merita locul de lider ... este de nota 11
sunt foarte multumit de el ,mi se pare cel mai bun sistem de gestionare din Romania
Parerea mea este ca trafic.ro este praf.Te trag in piept in legatura cu vizitatorii de pe site ul tau.Eu nici nu ma mai obosesc sa inregistrez site uri la ei.Dintre toate serviciile de contorizare cel mai bun mi se pare wta.ro,dar ma rog fiecare este liber sa aleaga ce vrea
Trafic se ridica tot mai mult....prefer wta.ro [fostul statistics.ro]
andreihtml
21.12.2008, 10:44
trafic a fost votat pe locu 1 in utilitati in top..
euyakuza
04.01.2009, 12:24
sincer e mult mai bun google analytics . si cate se zvoneste trafic.ro se gandeste sa ceara bani pt statistici
eu kred ca majoritatea care are un forum un site ceva .. il foloseste :D
cristian
18.01.2009, 07:14
toata lumea spune ca google analitycs este cel mai bun la statistici si ca trafic este cel mai rau
si wta si care mai sunt intre cele doua
dar intrebarea mea este:
de unde stiti voi care firma este mai buna in a arata statisticile
banuiesc ca voi ziceti ca google analitycs este cel mai bun din cauza ca google este o firma mare si cunoscuta
dar poate ca nu este cea mai buna, poate este alta firma mai buna
eu nu stiu care firma este mai buna la statistici, asa ca eu folosesc google analitycs, trafic si wta
roscabgdn
18.01.2009, 12:15
eu folosesc wta si sunt foarte multumit....si gtop.ro ...il folosesc...chiar daca am auzit ca nu sunt asa de buni in statistici...sincer caut referalii mai mult decat statisticile ;))
toata lumea spune ca google analitycs este cel mai bun la statistici si ca trafic este cel mai rau
si wta si care mai sunt intre cele doua
dar intrebarea mea este:
de unde stiti voi care firma este mai buna in a arata statisticile
In raspuns la intrebarea ta care eu zic ca cele mai bune statistici le face awstats din Cpanel. Dupa ce am analizat ce imi arata acest serviciu de contorizare am ajuns la concluzia ca wta se apropie cel mai mult de rezultatele care le arata si awstats.
diamondnetwork
19.01.2009, 00:23
Trafic.ro nu mai imi place deloc...
WTA zic ca este mai bun...+ ca are statistici in timp real... :smile:
doom4ubaby
21.01.2009, 23:25
trafic.ro este mai bun :) parerea mea personala
radiofan
22.01.2009, 07:00
Este bun siteul dar cel mai popular director web din romania este Gtop
FanAleex
22.01.2009, 07:30
da cam toata lumea si siturile mari folosesc trafic.ro nu stiu de ce dar eu prefer wta.ro pt ca are livestatic si e mai bine asezat in pagina dar la statistica intre cele 2 situri este o mica diferenta ....
cristian
22.01.2009, 07:33
fiecare are preferintele lui in legatura cu site-urile de statistici
nu stiu care este cel mai bun dintre cele romanest: trafic, wta si gtop
dar am ajuns la concluzia ca aceste trei sunt cele mai popula si cele mai folosit site-uri de statistica
uni zic ca trafic este bun, alti zic ca wta si ceilalti ca gtop
cel mai bine este sa va inscrieti la toate trei si atunci nu mai aveti treaba de loc
bafta la statistici
Trafic.ro nu este un bun, nu contorizeaza bine vizitatorii, contorizeaza muuuult in minus.
Pe luna decembrie mi-a "pierdut" aproape 10.000 de vizitatori pe un site.
Nu 10, 10.000 !!!!
Mi se pare un numar destul de mare. Tocmai de aceea nici eu nu imi mai inregistrez site-urile in trafic.ro
Pe cele vechi cu care eram deja inregistrat le-am lasat.
Eugenyus
29.01.2009, 12:53
Trafic.ro a cam dat-o in bara la un momentdat.. cel putin pentru unul din site-urile mele... cand alte scripturi de analiza imi afisa toti vizitatorii pe care ii puteam verifica mai in amanunt, trafic.ro nu imi vedea o buna parte din acei vizitatori.
Acuma.. fiecare cu ce-l doare in privinta asta :)
Am zis in aceasta tema ca WTA este cel mai bun serviciu de contorizare insa am observat un bug daca pota sa ii zic asa: daca intru pe site-ul meu cu mai multe browsere le inregistreaza ca vizite (exemplu:daca intru cu IE,Firefox,Safari,Opera) inregistreaza 4 vizite insa e aceslasi user,dar cu acelasi ip.
Eugenyus
29.01.2009, 20:14
Eu unul stiu doar ca trafic.ro nu imi inregistreaza multi dintre vizitatorii care ii am pe site. din 7800 de vizitatori reali, daca imi afiseaza 500 ... dar nu ii afiseaza nici pe aia....
mr_andrey2000
11.02.2009, 11:11
Foarte tare top ;)