Arată versiune īntreagă : Script De Joc Online
Buna seara tututor ! Imi cer scuze fata de admin prin acest post sper ca mi-am indreptat greseala ! Caut un script de joc online cu animalutze ! Gen :
- www.tamagochi.ro
- www.animalutz.net
- www.sacrescmare.com
cauta mai bine pe forum....acest script exista...ceva in gen extraterestri
Am cautat dar nam gasit nimic...Srry ! Daca poti sa-mi dai si mie adresa catre script , merci oricum ! Sal !
nu mai stiu unde dar stiu ca exista....cauta la sectiunea asta pagina cu pagina
scriptul ala cu extraterestrii eu i l-am dat lui oliviu si el l-a facut public...il dau pt 5 euro pe orange...da-mi pm cu id daca te intereseaza
roscabgdn
24.11.2008, 00:22
poi daca e public.....dc mai vrei bani ??? ca nu inteleg :)) pe bunesi eu l-as vrea
eu i l-am dat lui la schimb. dar de acuma il dau cu bani :P
roscabgdn
24.11.2008, 08:35
eeee ...ce chestie....:-j
Hai frate dal si tu..doar tu lai luat gratis pun pariu pe ce vrei tu ! Hai te rog eu macar mie ca vreau sa fac si eu un site deasta .Iti dau unu cu naruto in schimb :P
Cristi T
24.11.2008, 12:30
arata-mi si mie un demo al siteului cu extraterestrii te rog .
roscabgdn
24.11.2008, 14:17
o sa iti ceara bani sa iti arate un demo :P in Romania totul e pe bani fratilor ..pana si aici unde normal trebuia sa ne ajutam ca vorba aia....e comnitatea webmasterilor :-j
@zyxxx
...primesti de la mine 10 Euro via PayPal daca-l pui la *Scripturi gratuite* - mai mult nu pot da sorry.
Ce zici, facem acest deal pentru utilizatorii acestei comunitati?
Cu stima
e acelasi script ca la ursuletulmeu.com/.ro(nu mai stiu exact)
@zyxxx
...primesti de la mine 10 Euro via PayPal daca-l pui la *Scripturi gratuite* - mai mult nu pot da sorry.
Ce zici, facem acest deal pentru utilizatorii acestei comunitati?
Cu stima
Ce zici de oferta mea - este OK pentru tine?
il pun si asa...nu mai am nevoie de bani pt asta...se face rost usor de el daca stii cu cine sa vb...gata...l-am pus la sectiune Diverse
Sincer lam cautat si nimic..sunt prea multe...dane si linku acuma ...na tre sa ne dai mura in gura ! :P :D ! Iti multumesc pentru gest !
http://cwr.ro/forum/downloads.php?do=file&id=272 vezi daca poti sa-l descarci deaorece zice neaprobat
roscabgdn
24.11.2008, 20:43
oooo asta o fost in Spiritul Craciunului....multumim.....:
puteai sa il pui de la inceput...fara atata tambalau ...parerea mea
Pentru a descarca fisiere este necesar sa te implici activ la dezvoltarea acestei comunitati.
Te rugam sa scrii 20 mesaje in forumul comunitatii pentru a beneficia de posibilitatea de a descarca fisiere.
Multumim pentru intelegere.
Dupa cum vedeti am mai mult de 20 de posturi si tot nu ma lasa sa downloadez ! Off si lam pus si pe unu de pe cwr sa downloadeze unu care are peste 100 de posturi si tot asa ii zicea ! Pararea mea este ca aceasta regula ar trebuii scoasa ! Cine ma sustine ? :D
roscabgdn
24.11.2008, 23:16
cRs04 dupa mine regula asta e facuta pentru "bunul simt" adica nu vii iei si pleci ...daca tot te-a ajutat ajuta si tu comunitatea si ...cred ca e o regula buna asta cu posturile chiar daca pare enervanta
Cristi T
25.11.2008, 10:58
am downloadat si eu scriptul sa vad ce e de capul lui si are o gramada de erori ...
valyarad20
30.11.2008, 15:19
il dau eu gratis pe ala cu extraterestrii :rolleyes:
rayden85
30.11.2008, 21:45
Frumos ce sa zic nu am cuvinte :):tongue:
rayden85
30.11.2008, 21:48
Admin nu vrei sa facem schimb de linkuri?
un demo ne arati si noua ?
andreihtml
21.12.2008, 10:37
mersi pt script..
Buna seara tututor ! Imi cer scuze fata de admin prin acest post sper ca mi-am indreptat greseala ! Caut un script de joc online cu animalutze ! Gen :
- www.tamagochi.ro
- www.animalutz.net
- www.sacrescmare.com
stiu eu un site gen animalutul meu cu animale etc...
am sa pun un link ;)
roscabgdn
29.12.2008, 20:25
chiar ar fi folositor;)) si eu vreau un script de genu ala :P
ia uitate
- www.tamagochi.ro
- www.animalutz.net
- www.sacrescmare.com
si nu mai fa offtopic
Deci un link ceva cu un script bun, nu plin de erori ne da careva?
Cel cu extraterestrii nu are index
astept sa fac si eu 20 postari ca sa iau si eu scripul pus de zyxxxx
astept sa fac si eu 20 postari ca sa iau si eu scripul pus de zyxxxx
La fel si eu:D
darius999
01.03.2009, 07:19
ce tare e scriptu dar pacat ca nul pot lua:(
La fel si eu:D
voi sunteti fenomenali ;)ba cu rabdarea treci si marea aveti rabdare ca nu e apocalipsa maine..si nu mai apucati scriptu...offf doamne..:|
vai
macar ai acordul meu sa il pui?
mai tii minte( daca esti cel care te cunosc eu..) ce a patit cel care a furat scriptul cu testoasa si apoi l-ai modificat tu in dracusorii?
warez peste warez.. romania frate
xtremlaur
17.03.2009, 08:05
Cel cu extraterestrii nu are index
are idnex e in format php si indexul