PDA

Arată versiune īntreagă : 9.24$ pentru un an de gazduire la Dreamhost.com



dimboiu
19.02.2010, 10:49
Aseara am dat peste o oferta care v-ar putea interesa. Dreamhost este unul dintre cei mai mari provideri de hosting international. Am vazut ca au pe blog postat un cod care ofera gazduire pe un an cu reducere de 92%.
Da , adica platiti 9.24$ pentru 12 luni de gazduire (de calitate din cate am auzit).
http://blog.dreamhost.com/ -> partea de sus a sidebarului , adica in dreapta sus gasiti oferta. Astept pareri!!!

PS: Nu sunt afiliat , nu castig nimic daca v-am spus asta. Sper doar sa ajute la ceva. Daca cumpara cineva astept o parere despre serviciu.

robi09
19.02.2010, 10:56
au doar un singur pachet de gazuire ? :-? Eu as cumpara dar nu stiu cat de buni sunt . :)

dimboiu
19.02.2010, 10:57
cred , pachet de gazduire cu totul "nelimitat" . Eu zic ca iti ajunge . :)

robi09
19.02.2010, 10:59
Tu ai cumparat ? sau mai are cineva host de la ei pana acum ? :)

dimboiu
19.02.2010, 11:00
nu am cumparat , eu am gazduire la hostmonster si fastdomain . Dar cred ca asta seara o sa iau si de la dreamhost sa vad cum e. Ce am de pierdut?? Din cate am inteles au un panou de administrare ciudat (diferit de cpannel).

robi09
19.02.2010, 11:03
Pare a fi o firma serioasa , ma-m uitat in footer si sunt pe piata din 1997 ( nu stiu cat de adearat este ) . Ciudat este ca ai totul nelimitat si un domeniu inregistrat free ( Sign up for DreamHost today only with promo code "777" and get a whole year for just $9.24 ... including a free domain registration. That's 92% off! )

dimboiu
19.02.2010, 11:07
da. de seriosi sunt seriosi. o sa cumpar diseara sa testez

viper-cs
19.02.2010, 11:25
deci a testat cineva?
Este bun?

robi09
19.02.2010, 11:27
Am incercat sa cumpar eu dar nu merge , nu stiu de ce . Cum ma pot inregistra doar sa cumpar hostul ? :| :(

pancu
19.02.2010, 11:30
de seriosi sunt seriosi dar in romania o sa se incarce destul de greu siteul
cred ca primul meu hosting cumparat a fost la ei. :D ce pot sa va spun.. chiar daca vedeti acolo totul nelimitat cititi TOS-ul. Daca o sa aveti siteuri cu vizitatori multi o sa va suspende contul. Pe mine m-a zburat cand aveam vreo 4-5.000 unici/zi

robi09
19.02.2010, 11:36
Dar despre http://www.hostso.com/?gclid=CMueotun_p8CFQQEZgodORibsA ce ziceti ?