Arată versiune īntreagă : www.cartierul.net
Halincea
22.02.2010, 23:01
Astazi am deschis jocul.Sunt cateva erori in joc,pe parcurs o sa le rezolv.Spuneti-va parerea despre site,plusuri si minusuri,pentru a sti ce sa fac in continuare !
Multumesc:D
Design si script folosit de alte zeci de jocuri. Macar daca il mai dezvoltai dar asa cum l-ai luat, asa l-ai pus.
Designul e si copiat partial de la alt joc(nu-mi amintesc acum numele).
Poate daca il dezvolti vei avea succes cat de cat, dar nu te astepta la rezultate extraordinare cu un joc de acest tip deoarece exista multe jocuri care folosesc acelasi script ca tine doar ca au mai adaugat cateva sectiuni noi.
Parerea mea este ca ar trebui sa-l inchizi si sa faci ceva nou.
micku7zu
23.02.2010, 09:17
Design si script folosit de alte zeci de jocuri. Macar daca il mai dezvoltai dar asa cum l-ai luat, asa l-ai pus.
Designul e si copiat partial de la alt joc(nu-mi amintesc acum numele).
Poate daca il dezvolti vei avea succes cat de cat, dar nu te astepta la rezultate extraordinare cu un joc de acest tip deoarece exista multe jocuri care folosesc acelasi script ca tine doar ca au mai adaugat cateva sectiuni noi.
Parerea mea este ca ar trebui sa-l inchizi si sa faci ceva nou.
Mi-ai luat vorbele din gura.
Jocul se numeste familia mafiei.
Domeniul familia-mafiei.info imi apartine. (daca esti interesat sa il cumperi, nu ezita sa ma contactezi)
Cu stima,
dorikut
Ceea ce ai facut tu nu se numeste warez?
Ceea ce ai facut tu nu se numeste warez?
Din cate stiu eu, acest script a fost facut public de catre creatorul sau, deci nu este warez.