Arată versiune īntreagă : cum fac ei ?
obersv ca pe un site de genul www.ziare.com nu poti prelua stiri (adica nu le poti da copy paste) iar pe un site ca asta (http://www.topsaloane.ro/_new_coafuri-par-scurt.php) cand dai click dreapta pe o poza iti da un mesaj "nu poti lua poza fara acordul..."
cum se poate face asa ceva ?
fulgerulde10
24.11.2008, 20:20
si www.chelseafc.com fac asa
o fac cu adobe flash player 7
pe www.ziare.com pot lua cu copy/paste orice
http://www.topsaloane.ro foloseste programul ala ..
Pozele si textul se pot lua orice ai face. Fie salvezi toata pagina iar apoi iei pozele, fie deschizi site-ul in html cu wordpad si astfel ii iei textul, e apa de ploaie de fac. Au clickul dreapta dezabilitat, este destul de usor sa faci asta, dar nu foloseste la nimic si este si enervant pentru vizitatori.
fulgerulde10
24.11.2008, 21:48
daca interzici click dreapta exista ctrl+c
cel mai bine e sa nu se poata incadra nimic
nu cred ca stau prea multi sa salveze toate pagina fie nu stiu cum ( eu nu stiu cum )
si pardea cu html e si mai grea ..
NU exista continut care sa nu poata fi copiat tinand cont sa poate fi vazuta sursa ....
Mai bine lasi totul normal si gata, ca daca vrea unu sa fure tot fura cu toate optiunile pe care le dezactivezi...iti fura site-ul cu totul..;)
Sa spunem ca nu poate lua nimic cu copy paste :p atunci copiaza litera cu litera si tot te fura
eu am vrut sa fur codurile pentru un program TV de pe un site ce transmite prin sopcas si cand am dat click dreapta sa vad sursa pagina m-a enervat ca nu puteam sa iau codurile .
asca cum mai copy?
Ctrl+U in Firefox
View --> Source Internet Explorer :cool:
farenheit
14.01.2009, 14:07
EDITAT DE ADMIN - citeste regulamentul inainte de a posta un mesaj!- inceteaza cu spam-ul in acest forum - prima avertizare
farenheit aici nu e loc de spam
roscabgdn
14.01.2009, 16:35
poi...de exemplu daca...omul isi codeaza sursa cum fac cei de la cool-tv si plus de asta mai folosesc si javascriptul pentru a bloca click dreapta....atunci se copiaza mai greu ;)) dar in fond si la urma urmei exista si programe de decodare...si daca e ..sta si scrie ...el ...si tot copiaza
;)) nu asta e o solutie....chiar nu are rost sa te ...chinui sa protejezi impotriva furatului....oricum romanii sunt inventivi cand vine vorba de "inspiratie"
:))