Arată versiune īntreagă : E cineva care il supara pe Adsense in fiecare luna ?
pixel3cs
25.02.2010, 21:28
luandu-i banii, evident
eu nu dar sper sa ajung acolo cat de curand
pana una alta am alte surse de venit
exista o duma ca pe advertiserii mici ii inchide cand aproape sunt gata de plata si le iau banii asa mi-a inchis si mie contul, la 80$ .... urma a 2-a plata :((
Daca sunteti corecti nu o sa va inchida nimeni contul la AdSense, stiu pe cineva care in 3 ani a luat 300 de dolari, deci foarte putin, dar nu i-a inchis nimeni contul nici inainte de a doua plata nici inainte de a treia plata.
InSe55ion
11.03.2010, 11:21
eu am aproape 100 $ ~70 E si sper ca luna asta sa-mi bage si mie banii
offtopic
exista o duma ca pe advertiserii mici ii inchide cand aproape sunt gata de plata si le iau banii asa mi-a inchis si mie contul, la 80$ .... urma a 2-a plata :((
...pe advertiseri, aha, acum nu mai vor nici cei de la Google bani? Ciudat comportament, au devenit comunisti "nu mai vrem bani, nu mai vrem bani" :D
Daca aveti un site mare cu continut bun (nu manele, cocalari, id-uri, jocuri, topuri sau alte prostii), cu vechime si munciti la el constant, in timp puteti sta acasa linistit si sa traiti doar cu banii din AdSense.
Numai ca 99% nu au rabdarea sa ajunga la acest nivel. Vor ca in 2-3 luni sa castige cat castiga altii in cativa ani.
Daca ai un site de manele sau alte porcarii enumerate mai sus, uita de visul de a trai bine cu ajutorul Google.
Ma, SI NORMAL CA VA INCHIDE CONTUL, cand dati mesaje GM(Group Mesage) pe Y!M gen "Intra pe X site si dai click pe Google ADS".
Voi credeti ca Google e ceva caca maca sa nu isi dea seama, ca un ip intra pe site si da clic special pe ADS si iese... ? Dupa aceea veniti sa va plangeti aici ca copii, ca vi sau inchis conturile..
Hai sa fi-mi seriosi..
pixel3cs
11.03.2010, 13:45
Mda... ca sa spun si eu, am mers 3 luni cu doar 5$ pe luna apoi urmatoarele 6 luni cu 10$ pe luna, de cand am adaugat noi site-uri pe contul de Adsense si anume cupacupelor am mers cu 60$ pe luna si urca, se apropie de 75$ pe luna. Acum dezvolt mersifrumos.ro si vreau sa ajung la 100 pe luna. Banii din Adsense i-am luat de 3 ori pana acum si o sa-i iau in continuare fiindca nu fac magarii. Nu ma bazez pe banii din Adsense dar macar sa am un VPS online gratuit, platit de Adsense.
Felicitari, si spor in continuare.... la castiguri mai mari. Daca ai siteuri bune, de care te ocupi constant, in 2-3 ani poti ajunge la cateva sute de euro lunar.
InSe55ion
11.03.2010, 14:39
eu sunt undeva la 30 $ / luna .. dintr-un singur site , acum lucrez la un site "comunitate online " mai greu cu inceputul .. pana se aduna userii apoi o sa pun si adsense
Webnetinfo
11.03.2010, 18:48
Ideea este sa respecti exact ce scrie la politica adsense si nu o sa ai probleme nici o data. Eu am ajuns sa castig undeva la 400 - 500$ lunar din google si nu am probleme si platile mi le-au facut cred ca de vreo 10 ori si de fiecare data aveam peste 150$.
Tot ce trebuie sa faci este sa citesti termenii si conditiile (nu doar sa dai accept) si sa le respecti si nu are de ca sa iti fie frica ca o sa fii banat.
Chestia este urmatoare .. pot invata ori ce kinder sa faca cel putin 30 - 50$ pe zi cu un site de minim 5000 vizite unice pe zi . Foarte simplu :) ah.. nu vreu sa zic ca eu castig destul de bine.. cu vreo 20 site-uri.. ca majoritatea nu or sa creda.. si nu am cef sa ma apuc de facut print screen si kkaturi :) deci care ii interesat PM mE!
PhoeniXman
11.03.2010, 19:55
Chyna o fi cum zici tu, felicitari, sper ca nu sunt warezuri... daca da, atunci poti sa te stergi cu ele la fundulet :)
Nu warez:))) ahah nu ma ocup cu asa ceva . Am ceva serios facut , o retea frumusica
PhoeniXman
11.03.2010, 20:27
Atunci e bine, eu tot pe legal merg dar sunt unii cocalari pe aici care nu inteleg nici acum ce inseamna warez...
Word ! eh astea is minore , am pe server cativa clienti care nu fac diferenta dintre spam si optimizare.Prostia mai mare ii ca ei apeleaza la anumite firme pentru optimizare si tot acelasi kkat il fac.. deci.. pe un forum public cred ca stam destul de bine :)
Eu n-am inteles ce vrea sa zica initiatorul threadului :-? Intrebi daca sunt oameni care incaseaza lunar bani de la Adsense? Sunt o droaie... :) Cum s-a mai spus, atata timp cat joci corect, si ei vor fi corect fata de tine. Situatia e ceva Win&win: cata vreme tu castigi, castiga si adsense. Daca ar inchide contul de capul lor (asa cum afirma cei care de fapt sunt doar prinsi cu ocaua mica), ei ar castiga niste bani in plus pe termen scurt (sa fim seriosi..10-20-50$ ??? ), dar ar pierde pe termen lung niste spatii de reclama si sansa de a face mai multi bani.
Ce am zis mai sus e o demonstratie logica la mintea cocosului de ce are adsense intereses sa aiba cat mai multi publisher.
Dincolo de asta, Adsense ar trebui (si o si face) sa puna accentul pe Advertiser, pentru ca atat tu cat si ei traiesc din banii advertiserului. Iar daca el nu e multumit toata lumea pierde. Nemultumit e atunci cand tu te lacomesti sa castigi mai mult (click-fraud sau alte porcarii), aducandu-i lui un ROI nesatisfacator. E absolut logic de cine va cauta Adsense sa scape in situatia asta, nu?
Sunt chestii absolut logice
pixel3cs
12.03.2010, 02:14
Eu n-am inteles ce vrea sa zica initiatorul threadului :-? Intrebi daca sunt oameni care incaseaza lunar bani de la Adsense? Sunt o droaie... :)
Sunt chestii absolut logice
Am intrebat daca cineva de pe cwr.ro retrage banii din Adsense lunar, adica face cu Adsense peste 100 pe luna
johndoe316
11.09.2010, 16:45
As dori sa stiu daca siteul meu din semnatura risca sa i-a disable la contul adsense :D
offtopic
editeaza-ti datele personale stimat Gheoghe Dinica
ontopic
te misti la granita dintre da si nu - dpdv al calitati siteului, o catastrofa, se vede clara intentia acestui site, made-for-adsense, nimic mai mult
eu nu am probleme , am vre-o 5 site-uri de jocuri online , cu contiunut dragut si fara sa fac magarii , iau de cate-va luni bune iau banii de la nenea gogul fara nici o problema