PDA

Arată versiune īntreagă : flash template

VMBco
25.11.2008, 19:31
ok, sa presupunem ca downloadez un template care contine flash. Un site in flash...

cu ce program as putea sa il deschid si sa-l editez ?

ps. unul cat mai usor :)

empty
25.11.2008, 19:34
ok, sa presupunem ca downloadez un template care contine flash. Un site in flash...

cu ce program as putea sa il deschid si sa-l editez ?

ps. unul cat mai usor :)

pai sunt unele template'uri care sunt controlate prin fisiere xml dar daca te gandesti sa furi un template de pe TemplateMonster poti sa il editezi cu Adobe Flash 8 dar e destul de greu si mai intai iti treuie un flash decompiler

VMBco
25.11.2008, 23:27
da ai dreptate, destul de greu
nu exista programe de genul WYSIWYG si pentru Flash ?

din cate stiu eu exista si template-uri flash free. deci nu trebuie furat.

andutzel
26.11.2008, 09:06
Cu Macromedia Dreamwaver merge oare? (Nici eu nu ma prea pricep in flash).

Bestialteam
27.11.2008, 01:24
da ai dreptate, destul de greu
nu exista programe de genul WYSIWYG si pentru Flash ?

din cate stiu eu exista si template-uri flash free. deci nu trebuie furat.

Flash Effect Maker Pro este un editor Flash avansat care permite crearea de prezentari, bannere si alte element de publicitate din paginile Web. Include multe fonturi si efecte.
http://download.kappa.ro/action__file/id__5139
Sursa:Kappa.ro

empty
27.11.2008, 12:49
Flash Effect Maker Pro este un editor Flash avansat care permite crearea de prezentari, bannere si alte element de publicitate din paginile Web. Include multe fonturi si efecte.
http://download.kappa.ro/action__file/id__5139
Sursa:Kappa.ro

asta e cel mai nasol program din cate am vazut eu vreodata :)) eu tot va recomand adobe flash 8

Bestialteam
27.11.2008, 12:53
empty imi place ca iti sustii ideea dar eu nu am facut decat sa ii raspund la un user care cerea citez "genul WYSIWYG"

florescualin
01.12.2008, 20:50
eu nu prea mai folosesc flash...se incarca greu pe site

VMBco
02.12.2008, 18:36
ba tu esti tampit ? tu vezi ce scrie in primul post ? astia cu post-hunting da-le ban admin, ca sa invete sa posteze.

djallyn
08.12.2008, 13:49
cu adobe flash poti creea animatii si tot felul de astea?..exista pe undeva tutoriale pt asa ceva?

djallyn
08.12.2008, 13:49
und as putea sa invat sa creez fisiere .swf ?

XayD
25.12.2008, 15:40
eu editez site-uri in flash cu macromedia flash 8 professional ... aproape ca e ca si abobe flash 8 dar am cautat tutoriale cum sa editez si am observat ca majoritatea lucra in macromedia... asa ca am ales macromedia. poti creea animatii si video-uri (motion tween) si bine-nteles sunt tutoriale.

in primul rand trebuie sa cauti tutoriale

empty
25.12.2008, 21:02
eu editez site-uri in flash cu macromedia flash 8 professional ... aproape ca e ca si abobe flash 8 dar am cautat tutoriale cum sa editez si am observat ca majoritatea lucra in macromedia... asa ca am ales macromedia. poti creea animatii si video-uri (motion tween) si bine-nteles sunt tutoriale.

Doamne =)) Adobe si Macromedia sunt unu si acelasi lucru =))

XayD
26.12.2008, 17:29
ce cap ai mah... :)) nu mai vorbi daca nu stii... lucreaza cu adobe si dupa aceea lucra cu macromedia... vezi, e la fel? :)))

streetlegal
31.01.2009, 17:19
tare fain topic si forum

zyxxx
31.01.2009, 18:35
ce cap ai mah... :)) nu mai vorbi daca nu stii... lucreaza cu adobe si dupa aceea lucra cu macromedia... vezi, e la fel? :)))

are dreptate empty. vrei sa spui ca adobe dreamweaver si macromedia dreamweaver sunt programe diferite?:)) hapciu!

PS: stiu ca dreamweaver n-are nicio legatura cu flash-ul dar e facut de adobe care a facut si macromedia flash si de asta l-am dat ca exemplu, sa inteleaga tot poporu'

XayD
31.01.2009, 18:51
are dreptate empty. vrei sa spui ca adobe dreamweaver si macromedia dreamweaver sunt programe diferite?:)) hapciu!

PS: stiu ca dreamweaver n-are nicio legatura cu flash-ul dar e facut de adobe care a facut si macromedia flash si de asta l-am dat ca exemplu, sa inteleaga tot poporu'

Stiu ca Adobe cu Macromedia lucreaza impreuna... dar daca intrati in adobe flash 8 pro si intrati dupa aceea in Macromedia flash 8 pro o sa observati ca nu este la fel...

empty
31.01.2009, 19:27
Stiu ca Adobe cu Macromedia lucreaza impreuna... dar daca intrati in adobe flash 8 pro si intrati dupa aceea in Macromedia flash 8 pro o sa observati ca nu este la fel...

pai daca macromedia si adobe lucreaza impreuna ... spune-mi si mie site-ul oficial macromedia o_O

XayD
31.01.2009, 19:43
pai daca macromedia si adobe lucreaza impreuna ... spune-mi si mie site-ul oficial macromedia o_O

Ce n-am zis bine?... Am zis ca Adobe si Macromedia lucreaza impreauna... => Cand intrii pe macromedia.com iti intra pe adobe.com

empty
31.01.2009, 19:46
Ce n-am zis bine?... Am zis ca Adobe si Macromedia lucreaza impreauna... => Cand intrii pe macromedia.com iti intra pe adobe.com

cred ca nu ai inteles bine Adobe si Macromedia sunt unu' si acelasi lucru acum
"Adobe a cumparat Macromedia" ti-as da si un link dar nu e voie :)

XayD
31.01.2009, 19:51
cred ca nu ai inteles bine Adobe si Macromedia sunt unu' si acelasi lucru acum
"Adobe a cumparat Macromedia" ti-as da si un link dar nu e voie :)

Adobe si Macromedia sunt unu' si acelasi lucru =>acum<=
Acum, da.. dar programele flash n-au design-ul acelasi...

windcs
22.02.2009, 16:30
cum spune empty adobe flash