Arată versiune īntreagă : Caut hosting
stefanhellzone
06.03.2010, 14:07
Ce firma de hosting imi recomandati?Siteul ocupa 700 de mb ( este un site cu jocuri online de trebuie sa accepte jocuri flash).Deci am nevoie de 1 gb spatiu si trafic depinde.
Ce firma de hosting imi recomandati?Sa nu fie preturi exagerate.
Oferta mea vine pe un server din Romania care ii echipat cu absolut totul pentru a rula bine .
1 GB SPATIU = 3 euro luna
4 GB Spatiu = 10 euro luna
20 GB Spatiu = 40 euro lunar.
Daca esti interesat astept un PM .
gazdurieweb.in :) merge bine si preturi accesibile :)
stefanhellzone
06.03.2010, 19:37
ghesi.com eu oferte foarte bune.am sa ma mai gandesc
Webnetinfo
07.03.2010, 20:28
Vezi ofertele de la Webnetinfo.ro pentru gazduire web, poate gasesti una dintre oferte care sa te multumeasca atat ca servicii cat si pret.
PS: Vezi ca este si o promotie pentru membrii cwr.ro. ;)
stefanhellzone
08.03.2010, 06:33
am gasit.
La Webnetinfo.ro preturile nu sunt asa de mari dar sare del a 500mb direct la 10 gb si e o diferenta mare de pret.
Webnetinfo
08.03.2010, 10:29
stefanhellzone nu cred ca este o asa mare diferenta de pret, de la 18 euro anual la 25 euro anual comparativ pachetele.
Este oricum alegerea ta in legatura cu ceea ce vrei sa cumpari si care este bugetul tau pentru ceea ce vrei sa faci.
webfdns.info ..
au un plusp entru ca ofera shared hosting care poti folosi si pentru situri de genul fforum.info, erediercte.com
pe scurt, pentru situri care necesita resurse imense, si pentru care ai fi taxat la greu.
daca doresti ceva ieftin dar si calitate: *** SPAM *** poti plati prin sms iar activarea se face instant *** SPAM ***
gfaBruno
25.03.2012, 14:06
hostgator.com / fatcow.com