PDA

Arată versiune īntreagă : Help Install apache mysql phpmyadmin VPS

mafiablack
09.03.2010, 03:06
Salut am achizitionat j eu de curand un vps j vreau sa imi instalez pe el mysql apache si phpmyadmin si nu stiu cum cine ma poate ajuta help

florin
09.03.2010, 08:34
Salut, nu ai spus ce OS ai instalat

Uite un exemplu de instalare LAMP (http://www.howtoforge.com/installing-apache2-with-php5-and-mysql-support-on-centos-5.3-lamp)

johnchristorm
09.03.2010, 09:50
Iti pot instala apache+php 5 cu suport de 4+mysql+phpmyadmin+addons, indiferent de sistemul de operare. Spune-mi ce buget ai si discutam. Lucrez cu asa ceva de 14 ani. respecte.

Dennis
09.03.2010, 09:58
offtopic
...litera *j* se foloseste acum in limba romana in loc de *si* sau au inchis scolile in Romania definitiv din lipsa de scolari ?!

mafiablack
09.03.2010, 10:12
CentOS release 5.4 (Final)
Kernel \r on an \m

Ma poate ajuta cineva ?

dacian
09.03.2010, 10:50
offtopic
...litera *j* se foloseste acum in limba romana in loc de *si* sau au inchis scolile in Romania definitiv din lipsa de scolari ?!
offtopic
dascalii nu mai pot dezlipi scolarii din panourile de admin ale siteurilor :D
ontopic
Pentru CentOS folosesti :
yum install apache
yum install mysql
daca nu te descurci cu ce ti-am zis mai sus pregateste bugetul pentru aceasta lucrare :)

florin
09.03.2010, 10:59
Daca nici dupa un tutorial gratuit, pas cu pas explicat, de unde dai doar "copy-paste" la comenzi, nu te descurci, atunci trebuia sa iti iei un vps managed

dacian
09.03.2010, 11:11
Un vps managed costa in plus :D

mafiablack
09.03.2010, 11:24
j mai am o problema cand deschid un servar de radio pe el il deschide j nu ma pot connecta la le ce pot face ;(

da alen
09.03.2010, 11:35
j mai am o problema cand deschid un servar de radio pe el il deschide j nu ma pot connecta la le ce pot face ;(

OFFTOPIC

Eu zic sa incepi prin a incerca sa scrii in limba materna

Limbă maternă = limbă pe care o īnvață cineva din prima copilărie, de la părinți; limbă natală.
dexonline.ro

12. sa utilizeze limba Romana si exprimarea corecta in cadrul forumului; este interzisa folosirea limbajului Y!Messenger in forum,

regulament cwr.ro

Dennis
09.03.2010, 11:45
Vad ca-ti lipseste pana si bunul simt de a-ti edita mesajele adecvat regulamentului si asta dupa ce ai primit mai multe sesizari aici in topic.
Topic inchis - utilizator blocat temporar. In viitor invata sa te adaptezi unui regulament inainte de a cere ajutor :((