Arată versiune īntreagă : Help Install apache mysql phpmyadmin VPS
mafiablack
09.03.2010, 03:06
Salut am achizitionat j eu de curand un vps j vreau sa imi instalez pe el mysql apache si phpmyadmin si nu stiu cum cine ma poate ajuta help
Salut, nu ai spus ce OS ai instalat
Uite un exemplu de instalare LAMP (http://www.howtoforge.com/installing-apache2-with-php5-and-mysql-support-on-centos-5.3-lamp)
johnchristorm
09.03.2010, 09:50
Iti pot instala apache+php 5 cu suport de 4+mysql+phpmyadmin+addons, indiferent de sistemul de operare. Spune-mi ce buget ai si discutam. Lucrez cu asa ceva de 14 ani. respecte.
offtopic
...litera *j* se foloseste acum in limba romana in loc de *si* sau au inchis scolile in Romania definitiv din lipsa de scolari ?!
mafiablack
09.03.2010, 10:12
CentOS release 5.4 (Final)
Kernel \r on an \m
Ma poate ajuta cineva ?
offtopic
...litera *j* se foloseste acum in limba romana in loc de *si* sau au inchis scolile in Romania definitiv din lipsa de scolari ?!
offtopic
dascalii nu mai pot dezlipi scolarii din panourile de admin ale siteurilor :D
ontopic
Pentru CentOS folosesti :
yum install apache
yum install mysql
daca nu te descurci cu ce ti-am zis mai sus pregateste bugetul pentru aceasta lucrare :)
Daca nici dupa un tutorial gratuit, pas cu pas explicat, de unde dai doar "copy-paste" la comenzi, nu te descurci, atunci trebuia sa iti iei un vps managed
Un vps managed costa in plus :D
mafiablack
09.03.2010, 11:24
j mai am o problema cand deschid un servar de radio pe el il deschide j nu ma pot connecta la le ce pot face ;(
j mai am o problema cand deschid un servar de radio pe el il deschide j nu ma pot connecta la le ce pot face ;(
OFFTOPIC
Eu zic sa incepi prin a incerca sa scrii in limba materna
Limbă maternă = limbă pe care o īnvață cineva din prima copilărie, de la părinți; limbă natală.
dexonline.ro
12. sa utilizeze limba Romana si exprimarea corecta in cadrul forumului; este interzisa folosirea limbajului Y!Messenger in forum,
regulament cwr.ro
Vad ca-ti lipseste pana si bunul simt de a-ti edita mesajele adecvat regulamentului si asta dupa ce ai primit mai multe sesizari aici in topic.
Topic inchis - utilizator blocat temporar. In viitor invata sa te adaptezi unui regulament inainte de a cere ajutor :((