Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneri/Colaboratori Site Filme3d
Salutare tuturor ! Sunt in cautarea unor Colaboratori/Parteneri pentru a lansa un nou site de filme 3d !
Astept propunerile , ideile si mesajele dvs ! O zi buna - SmyL3 -
Tu vi cu domeniul si altii sa ti-l dezvolte, nu?
Pai da, ca asa e la moda acum, unul cu ideea plus castigurile si altii cu munca :D
Nu nu vreau asa ceva ... ca de nu spuneam scurt si la obiect asa ceva ! Vreau sa fie o "Echipa" un Grup de persoane care sa Lucram sa dezvoltam acest site ! Pe mine nu ma intereseaza $$ (bani) [cei ce ma cunosc stiu asta foarte bine] ! Infine daca acest post este luat ca o bataie de joc cred ca nu isi mai are rostul !
Nu uitati ca nu toti suntem la fel ... multi ma cunosc si pot spune acest lucru ! Infine ... o zi buna
Uite vin eu cu o propunere.
Tu imi zici cum vrei sa arate siteul, si eu ti-l fac..... contra plata, normal.
Ce zici?
Eram sigur asta ... toti la dolarei ... oricum ... Cam ce pret si pt inceput as dori sa vad un Preview .
Bafta
De ce nu postati voi, mare de tot, in primul mesaj ca vreti "O colaborare pe baza de voluntariat"?
Tu omiti tocmai esentialul.
"De ce sa lucreze cineva cu tine/pentru tine?"
De plictiseala? Pentru a castiga experienta? Pentru castiguri materiale? De ce?
Esti al doilea membru al comunitatii care vine in ultimele 2 zile cu astefel de idei (crearea unui site/unei comunitati prin clasica metoda de colaborare) si cand i se cer mai multe detalii se supara ca nu-l ajuta nimeni. Nu suntem obligati sa ajutam pe nimeni sa-si ridice site-ul/comunitatea, asa ca te superi degeaba pe noi.
Iar daca pe tine nu te intereseaza banii nu acelasi lucru se poate spune si despre posibilii colaboratori ai tai. Eu nu o sa colaborez cu nimeni pe gratis , mai bine stau si ma uit la filme sau ies in oras, voi fi mult mai castigat.
Baiatule.. invata sa respecti munca. Munca costa, nu stiai? Nu ai bani? Foarte bine... cauti pe net scripturi gratis sau te apuci de invatat.
Cat despre "preview"... ma faci sa rad.... Du-te tu la o firma serioasa si spune-le sa munceasca pe degeaba doar ca sa vezi tu un preview.
Cand mergi la o firma sau la cineva care se ocupa cu asta, ai la dispozitie un portofoliu. Daca iti place cum lucreaza persoana / firma treci la urmatorul pas.... acela de a da toate informatiile despre site. Dupa care urmeaza un contract incheiat intre clee doua parti.
Asta ca sa stii sa nu te mai faci de ras data viitoare.
Esti amator, mai ai de invatat legat de afacerile pe internet.... dar na, din siteul tau din semnatura spune mult despre tine :)
Bafta la gasit "parteneri".
Off:Ha,ha,ha....
De cand s-a apucat pustiul asta de site-ul de la semnatura numai asa a tinut-o,cu "miloaga"....cand aici cand pe softpedia cand pe altele...
A schimbat de 3 ori design-ul la acel site si din ele l-a ales pe cel mai prost si nasol.
Acum vrea baiatul sa inceapa,vezi Doamne,un alt proiect......
Dacian - Nu colaborare pe gratis... insa numai conteaza !
Netul - Ai dreptate sunt la inceput ... toti am fost asa si fiecare a ajuns mai sus cu ajutor sau cu sprjin
Vipe - Nu inteleg ce te deranjeaza pe tine ca schimb eu N site.uri ! Oricum o sa iti/va demonstrez ca le voi face si fara ajutorul tau/vostru !
Va Multumesc pentru cum vb cu o persoana ... Bafta multa si Admin poti sterge postul ! Ciao