PDA

Arată versiune īntreagă : Putin de aici,... inca un pic de dincolo....

kpac
28.11.2008, 10:26
Salutare , vin cu o intrebare mai .. ciudata "rusinoasa" sau cum vreti voi sa o numiti.
Suntem un grup de prieteni .. (putini la numar) care dorim sa facem un joc online pe browser.
Nu toti stim php, un singur baiat " il mananca pe paine" noi restu ... il bajbaim.
Noi avem treaba cu design-ul .. si html ul.Acum vine intrebarea:
Avem 2 optiuni.
1, Sa facem tot codul php de la zero.
sau
2,Ca sa nu pierdem atata timp sa facem totul de la zero avem optiunea de a " imprumuta" diverse parti din scripturi .. editarea lor si ... cam atat.

Elegant ar fi sa facem totul de la zero chiar daca dureaza mai mult, dar ... satisfactia ar fi mai mare.
Problema se pune .. daca imprmutam " cateva lucruri" de la alte scripturi .. avem sanse sa ne certam cu cineva ?
Cu respect.
Kpac

zyxxx
28.11.2008, 10:40
nu, nu aveti cu cine sa va certati. cei care au facut acele scripturi probabil au si uitat de ele deoarece sunt f vechi si in plus daca ar fi sa se ia la cearta cu fiecare care foloseste acel script ar innebuni...eu pana acum nu am avut probleme si sigur n-o sa aveti si voi.

kpac
28.11.2008, 10:46
zyxxx .. vad ca si u ai un joc pe browser... merge treaba?:D in cat timp l ai facut ?

zyxxx
28.11.2008, 10:52
merge...pai ca sa scap de toate bug-urile mi-a luat cam o luna si nu am lucrat singur. e greu sa le depistezi pe toate iar scriptul de la care am inceput avea 99% din sectiuni pline cu bug-uri si nici nu era complet. daca vrei sa iti faci joc iti recomand sa mai gasesti o persoana care stie destul de bine php pt ca e singur sa fie doar unul, iti spun din proprie experienta.

kpac
28.11.2008, 10:54
mai am o persoana care este adminul meu .. eu am o firma( in domeniu) ..numai ca pe el in folosesc doar in situatii delicate .. el are alte treburi de facut .. acest joc de fapt este un moft.imi poti da id ul tau sa stam de vb ?