PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] O idee noua , deci citeste

mihai7best
06.04.2010, 20:36
As dori sa fac o loterie online gratis (la inceput) , domeniul il voi achizitiona vineri sau sambata inca ma mai gandesc la un nume , dar nu am site-ul...Daca cineva e interesat sa ma ajute si impartim castigurile 50-50% si eu platesc domeniu + host , sau daca nu lasati-mi un pret informativ cam cat m-ar costa un site de genul acesta,va rog.
P.S.: Multumesc ca ai citit tot topicul si sper ca ma vei ajuta

dacian
06.04.2010, 20:48
Un site de loterie online nu-l cumperi cu 20-30 de euro (echivalentul gazduirii si a numelui de domeniu), costa mult mai mult. Iar sa-ti spuna cineva un pret doar pe baza unei idei ... slabe sanse, cine poate sti ce optiuni vrei sa aibe site-ul tau? Si ori primesti o oferta de pret "de cazi sub masa", adica o oferta foarte scumpa ori primesti o oferta de cativa zeci de euro si apoi cand te apuci sa-i comunici programatorului toate doleantele tale vei vedea ca el nu va dori sa le implementeze la acei bani sau nu-ti va mai raspunde efectiv.

EDIT
Cand va veti maturiza si veti intelege ca astfel de cerinte (colaborari in care initiatorul vine cu gazduirea si numele de domeniu si cauta un "african" sa-i faca site-ul) sunt moarte din start? Saptamanal vad cateva topicuri pe aceasta tema... Ce ma impiedica pe mine, ca programator, sa colaborez cu x sau cu y si sa nu-mi fac propriul site, propria afacere? Ma impiedica oare un nume de domeniu si gazduirea ? Deloc. Comoditatea? Nici atat.

dracosu
06.04.2010, 20:48
prea putine detalii despre modul de desfasurare al loteriei, legalitate, etc.

RobciucIonut
06.04.2010, 20:54
@mihai7best - Bai oameni, buni, voi cand deschideti un site, nu aveti totul pregatit dinainte? Eu asa stiu. Cand vrei sa incepi o "afacere" faci schitele, paginile, continutul site-ului, scriptul (testezi pe server local) si dupa aia vezi cum merge, daca e bun, daca functioneaza, dupa care te apuci sa il publici pe internet: cumperi domeniu si host.

Eu zic ca, e mai bine sa lucrezi la inceput cu schite, sa faci scriptul, iar la sfarsit cumperi domeniu si host, asa e normal.

mihai7best
06.04.2010, 20:54
Deci as vrea un site cam asa:
1.Pe index sa fie bilele acelea de la loto 1-69 , cu mouse-ul sa poti selecta 6 numere
2.Dupa ce ai selectat numerele sa le trimiti spre o baza de date sau un e-mail si sa poti face chestia asta o data pe saptamana cu un e-mail.
3.Undeva jos sa pot pune numerele extrase
4.O mica pagina page2 pt afisarea premilor si sa pot scrie numele castigatorilor
Nu cer extrem de mult , doar lucruri de baza pt site , deci cat m-ar costa?

bubu28
06.04.2010, 22:10
Offtopic
Si ce castig ai din asta ? Probabil pe parcurs daca iti aduni "clienti" la loterie , dar prima data trebuie date premii ca sa castigi incredere.

mihai7best
07.04.2010, 08:07
Bubu lasa ca stiu eu ce fac mie imi trebuie un script cum am scris mai sus :)

mihai7best
07.04.2010, 08:28
Nimeni nu imi da nici un pret ??? Parca aici erau webmasterii cei mai bun din romania :P

micku7zu
07.04.2010, 08:42
20-30 E Paypal daca vrei doar atat cat ai scris mai sus.

P.S: Ti se pare asa noua ideea? Nu puteai pune un titlu la subiect ?

indesign
07.04.2010, 08:43
Nimeni nu imi da nici un pret ??? Parca aici erau webmasterii cei mai bun din romania :P

Offtopic:
Ti s-a mai raspuns mai sus, un site de loterie poti cumpara cu 20-30 de euro. Un script care mai este pe net de 1000 de ori.
Daca vrei custom made te poate costa cateva sute de euro, depinde cat este de flamand cel care iti face. Daca are foarte putin de lucru poate iti face ieftin, daca are lucrari in domeniu bine platite nu cred ca o sa-ti faca pentu ochi frumosi. Eu am colaborat cu mai multi programatori, este adevarat nu de pe acest forum, dar am platit de la 6 la 10 euro pe ora pentru munca lor.
Cei cu care am lucrat ieftin, practic au facut o munca de mantuiala, si a trebuit sa refac lucrarea de doua ori.

dacian
07.04.2010, 09:38
300 de euro si iti fac ceva profi (doar cod sursa, fara design sau implementare design). Si te rog fara raspunsuri de genul "ceri prea mult", stiu ce pot oferi si de aceea cer atata.

mihai7best
07.04.2010, 14:07
Altcineva cu oferte de 10-15 euro ???

dacian
07.04.2010, 14:35
Cu 10-15 euro (echivalentul a 2 pizza in oras) nici designul nu-l cumperi.

FinalDestiny
07.04.2010, 14:36
Altcineva cu oferte de 10-15 euro ???

Is this a joke?

bubu28
07.04.2010, 15:26
offtopic: 20 euro domeniu + host , 15 euro scriptul si tu vrei sa scoti profit. o trecut 1 aprilie deci te rog...

tolby
07.04.2010, 16:28
Cat ma enerveaza personajele care zic ca nu e ceva complicat programarea,ei habar neavand de aceasta,dar dandu-si cu parerea ca e ceva usor ce cer ei.
Cunosc un prieten indian care nici el nu misca mouse-ul sa faca un script cat de simplu ar fii pentru mai putin de 30 de dolari (si totusi India e o tara in care salariu minim pe luna e de 10 $).
Daca si indienii stiu sa isi valorifice cunostintele mai bine ca noi, inseamna ca am ajuns rau daca ne vindem mai ieftin ca ei.
Numai fiti asa fraieri si cereti adevaratul pret, iar la cei care nu le convine acest lucru nu au decat sa isi piarda 2 ani din viata sa inteleaga bine programarea.
@ontopic
Ia cei 15 - 20 de euro care ii oferi si pune proiectul tau pe getafreelancer.com si vezi cati se ofera sa il realizeze?
S-ar putea sa fii surprins de lipsa de licitatii pentru proiect.

mihai7best
07.04.2010, 16:47
Am gasit oameni care vor sa mi-l faca la 20 euro si mi-au aratat niste site-uri realizate de ei si arata bine si nu uita ca ii criza :)) Nu is nebun sa ii dau la Dacian 300euro cand pot sa ii dau la unu 20euro si sa fie aproximativ la fel

RobciucIonut
07.04.2010, 16:54
@mihai7best - Probabil ca, celui care ii dai 20 euro e un programator amator, ori nu are ce manca acasa. De ce sa nu ii dai lui Dacian 300 euro? Pun pariu ca, Dacian e mai bun decat acei programatori care i-ai adus la tine pe site, acum pe bune.

dacian
07.04.2010, 17:19
300 de euro am zis ca te costa un script profi, un script la care-ti garantez securitatea, un script care are tot ce trebuie pentru o loterie online (conform specificatiilor tale, evident). Tu ai specificat ceea ce vrei dar te asigur ca vor mai aparea si alte "detalii la script" pe care ai uitat sa le specifici sau nu le-ai luat in considerare.
Ia uite ce ai scris intr-un post, mai sus:

Tu vrei sa munceasca pentru tine cei mai buni programatori si designeri pentru 10-20 euro tot proiectul? Cred ca glumesti. Numai grafica profesionala a unui site te costa de la 50 de euro in sus, asta fara drept de exclusivitate.

mihai7best
07.04.2010, 17:39
Eu design-ul din start il vreau alb fara nimic , butoane sa fie linkuri directe , numai bilele imi trebuie color si acelea intr-o culoare nu in 100 de nuante nu am pretentii de fundal cu nu stiu cate prostii sau butoane cu prostii pe ele :) Vreau un site cat de simplut si usor de folosit pentru oricare s-ar aseza acuma la calculator:)

FinalDestiny
07.04.2010, 17:58
Dacian, lasa-l ma sa-si caute ,,programatorii" lui de 10 euro ! haha

indesign
07.04.2010, 18:07
Am gasit oameni care vor sa mi-l faca la 20 euro si mi-au aratat niste site-uri realizate de ei si arata bine si nu uita ca ii criza :)) Nu is nebun sa ii dau la Dacian 300euro cand pot sa ii dau la unu 20euro si sa fie aproximativ la fel

Offtopic:
Probabil pentru banii astia o sa-ti cauta pe net un script warez plin de buguri :D
Totusi eu zic sa incerci, macar sa inveti din esec. Poate data viitoare o sa respecti munca altora.
Eu iti spun sa cauti pe net un script cu 30 de dolari, cumpara pentru inceput, fa traducerea singur ca nu este mare lucru si ai siteul. Iar daca iti va merge siteul si ai succes in timp poti schimba intr-un script profesional.

mihai7best
07.04.2010, 18:32
Offtopic:
Probabil pentru banii astia o sa-ti cauta pe net un script warez plin de buguri :D
Totusi eu zic sa incerci, macar sa inveti din esec. Poate data viitoare o sa respecti munca altora.
Eu iti spun sa cauti pe net un script cu 30 de dolari, cumpara pentru inceput, fa traducerea singur ca nu este mare lucru si ai siteul. Iar daca iti va merge siteul si ai succes in timp poti schimba intr-un script profesional.

Mersi idesign de sfat se pare ca macar tu nu incerci sa faci misto care din pacate ii anunt pe cei care au comentat aici ca la mine nu prinde . Indesign tu cu cat ai face un site cum am scris mai sus? De curios

dacian
07.04.2010, 18:42
Mersi idesign de sfat se pare ca macar tu nu incerci sa faci misto care din pacate ii anunt pe cei care au comentat aici ca la mine nu prinde . Indesign tu cu cat ai face un site cum am scris mai sus? De curios
Sa inteleg ca tu consideri ca eu si ceilalti care nu "programam pe 10 euro" facem misto? NU, nu facem misto (cel putin eu nu fac), ti-am zis un pret si daca iti convine bine, daca nu la fel (pentru 10-20 de euro iti repar un script nicidecum sa-l fac de la zero). Si cine crezi ca se va reintoarce pe un site care va avea fundalul alb, 6 bile colorate si 2-3 linkuri puse pe acolo?

mihai7best
07.04.2010, 20:27
Ok am inteles Dacian , dar tot nu o sa iti dau 300euro pentru un site:)) nu is eu din ala de la minister sa dau 500mil euro pt un site , daca as fi din ala ti-as da:)

netul
07.04.2010, 20:51

Offtopic
Glumesti nu? Sau faci putin misto? Dupa userul tau esti genul de om care freaca menta toata ziua la calculator jucand Counter sau ascultand manele.
Daca habar nu ai ce implica realizarea unui script de la zero stai in banca ta si nu iti bate joc de cei care muncesc...
Chiar sunt curios cum o sa arate un script din ala facut cu bani de buzunar pt un weekend. Dar facut de la zero.

mihai7best
07.04.2010, 21:10
Offtopic
Glumesti nu? Sau faci putin misto? Dupa userul tau esti genul de om care freaca menta toata ziua la calculator jucand Counter sau ascultand manele.
Daca habar nu ai ce implica realizarea unui script de la zero stai in banca ta si nu iti bate joc de cei care muncesc...
Chiar sunt curios cum o sa arate un script din ala facut cu bani de buzunar pt un weekend. Dar facut de la zero.

Se baga si un prost in seama :-@ Inchideti topicul ca deja vad smecheri ( pacat ca doar intre 4 pereti nu si fata in fata ). Ma decat sa stau toata ziua pe calculator ca tine mai bine ies afar cu prietenii si iubita nu ca tine care iti petreci ziua la calculator , asa ca mars la nani ca ti vremea ;)

PunctNET
07.04.2010, 21:14
nu is eu din ala de la minister sa dau 500mil euro pt un site , daca as fi din ala ti-as da:)
Cred ca glumesti....:))))
E-Romania este un site de amatori , vai de mama lui.Daca tu vrei sa faci un raport Minister-Dacian , il rog pe Dacian ca la pretul acela sa mai adauge vreo 4-5 zerouri.

Sa spunem , ca ai script , design , host , domeniu .... Ce faci cu legislatia?

mihai7best
07.04.2010, 21:15
Din moment ce nu voi cere bani pt inscriere mi se pare ca este perfect legal :)

PunctNET
07.04.2010, 21:21
Cum zic unii :" nashpa Very Very Nashpa"
sa inteleg ca nu percepi bani pe variante , prin urmare nici utilizatorul nu are ce castiga. => Esec din prima.

mihai7best
07.04.2010, 21:22
Am spus ca nu cer bani de inscriere nu am spus ca premiii nu sunt :) Premii sunt si de abia astept sa le impart :)

netul
07.04.2010, 21:25
Se baga si un prost in seama :-@ Inchideti topicul ca deja vad smecheri ( pacat ca doar intre 4 pereti nu si fata in fata ). Ma decat sa stau toata ziua pe calculator ca tine mai bine ies afar cu prietenii si iubita nu ca tine care iti petreci ziua la calculator , asa ca mars la nani ca ti vremea ;)

Mai putoiule, ca nu ma pot abtine.... Unii au ca MESERIE programarea, nu ca hobby. Si mai bine stau 5-6 ore zilnic in fata calculatorului si stau linistit cu cateva sute de euro pe luna decat sa frec menta fara sa fac nimic ca tine. Joaca tu toata ziua counter strike si o sa sfarsesti in a lucra ca sclav pe undeva pt cateva milioane pe luna.
Nu stai tu la masa cu mine ca sa ma faci prost, mai nesimtitule. Uite ca stau cateva ore pe zi la calculator si imi permit sa frec menta weekendurile cu prietenii si familia. Nu-mi avea tu grija mea ca o duc destul de bine.

Cat despre "fata in fata", dovedeste multe despre caracterul tau. Probabil te crezi un macho sau un smecheroi in fata calculatorului, dar daca mi-ai zice fata in fata "prost" te-as lipi de primul perete ca sa te inveti mite.
Nesimtitule.

mihai7best
07.04.2010, 21:34
@netul chiar ma faci sa rad =)) si nu ma tot lua cu counter-strike , jocul era tare la 10-11 ani si daca vrei iti dau print screen de pe calculator ca nu am nici un joc si nici o manea pe calc asa ca lasa-ma si nu ma tot fa nesimtit ca nu cred ca esti tu asa mare si tare sa imi spui asa ;) Cica cateva sute de euro , m-am uitat la ce site-uri ai la profil si nu se vede ca ai fi asa mare as al php-ului si html , asa ca lasa-ma cu texte din astea ;) Daca mai postezi reply nu mai iti raspund , pt ca numa imi pierd timpul cu tine , o sa ma aduci la nivelul tau(pe la petrol) si o sa ma bati cu experienta asa ca iti pun un PA si te rog nu mai te baga in seama in subiectele scrise de mine

netul
07.04.2010, 21:38
@mihai7best.. cateva sute de euro doar din reclame :) , am uitat sa iti precizez. Sau poate vrei un print screen sa te convingi.
Spor la counter, si la 14 ani ar trebui sa ai mai mult respect fata de cei care muncesc si nu se joaca toata ziua.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aCZjRyka9vkJ:id.x-designer.info/profil.php%3Fidmess%3Dmimi_andrei_95%40yahoo.com+m ihai7best&cd=22&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

mihai7best
07.04.2010, 21:42
Profilul acela nu a fost actualizat de 2 ani ,pentru informatia ta am 16 ani si sunt din Cluj-Napoca :) m-am nascut in 19.06.1993 si nu ma invata tu ce e respectul :-j

dacian
07.04.2010, 21:47
Deci problema e clara. omul vrea un script de 2 lei, zice ca a gasit cine sa-l faca, totul e ok. Un moderator poate inchide topicul pana nu degenreaza. Totusi, de curios, as vrea sa vad si eu peste 2-3 zile acest site (daca il face cineva pana la urma, evident).

Edit:
La 16 ani e firesc sa ti se para mult o suma de 300 de euro pentru investit in ceva. Si chestia cu respectul .... lasa de dorit...

mihai7best
07.04.2010, 21:49
Pe sambata - duminica speram sa fie gata :) O sa il afisez atunci dacian

dacian
07.04.2010, 21:53
Sincer, abia astept sa-l vad.

tolby
07.04.2010, 21:54
@mihai7best ca sa faci pe cineva prost trebuie sa fii superior ca intelect lui,insa tu cum nu stii cu ce se mananca programarea fata de Netul, ma indoiesc ca esti superior lui.
Mai trebuie sa te maturizezi ,iar voi ceilalti useri mai vechi ,cand vedeti varsta cuiva care cere ceva e clar ca nu stie ce inseamna munca, atata timp cat e minor si traieste din banii parintilor.

mihai7best
07.04.2010, 21:56
Ma omule traiesc din banii parintilor si ce? Am cerut un pret informativ pentru un asemenea site si uite la ce am ajuns...INCHIDETI TOPICUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dacian
07.04.2010, 22:04
Ma omule traiesc din banii parintilor si ce? Am cerut un pret informativ pentru un asemenea site si uite la ce am ajuns...INCHIDETI TOPICUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si ai primit si preturi si pareri. Nu inteleg de ce te enervezi .... de fapt inteleg dar nu o sa-ti spun , o sa-ti dau un exemplu, sper sa-l interpretezi cum trebuie.
Sa zicem ca eu merg in piata sa imi cumpar o masina, gasesc o rapciuga, o coaja de dacia 1300 la 200 de euro si zic "hai sa mai vad si alte masini", la 10 metri mai departe gasesc un mercedes la 10000 de euro. Ce sa fac acum... sa ma enervez pe cel cu mercedesul ca cere atatia bani pe o masina ? ca doar ambele au 4 roti, motor, cutie de viteze, caroserie, faruri, etc. Tu ce ai face in acest caz?

mihai7best
07.04.2010, 22:06
=)) Hai ca ii tare faza

cristiancc
07.04.2010, 22:15
E chiar foarte bun exemplul dat ,nu trebuie sa te superi
cu totii ne dorim mai mult ....dar uneori ne mai trebuiesc si banii
pentru a realiza ce ne dorim.

Eu iti doresc succes si mai multa intelegere a realitatii

cu stima Cristi

PunctNET
07.04.2010, 22:20
Sa spunem ca poate as investi eu 300 E in script (domeniul si hostul nu-i problema) , tu te-ai tine de treaba?Ai putea sa-l dezvolti si sa-mi asiguri profit?
Legat de legislatie, ce anume imi trebuie?

netul
07.04.2010, 22:23
90% din clientii romani isi doresc un Mercedes.. desi vor sa il aiba cu banii cu care de abia si-ar lua o amarata de Dacie la mana a treia...
Si dupa aia vin si se plang ca Dacia lor le face doar probleme.... ca nu se ridica la nivelul si facilitatile unui Mercedes...

....asta ca sa completex ce a zis @dacian.

mihai7best
07.04.2010, 22:25
Cui trebuie sa cer ca sa se inchida topicul?

PunctNET
07.04.2010, 22:27
Nimanui.Topicul nu se inchide pana nu am eu raspunsurile necesare.Ai intrat in hora , joaca pana la capat.

netul
07.04.2010, 22:27

Nu trebuie inchis niciun topic. Pentru ca sambata - duminica asteptam sa vedem scriptul tau de 20 de euro.
Asa cum ne-ai promis. Si tu esti un om de cuvant, nu-i asa?

dacian
07.04.2010, 23:59
Asa cum am spus mai devreme si eu astept cu nerabdare sa vad scriptul, nu de altceva, dar ma voi lasa de programare (daca-i spun omului ca bazele le-am pus acum 8-9 ani va zice ca-l mint) si ma apuc de "bisnita online" :D , adica angajez un programator amator si revand munca lui drept script profesional :D , doar doar fac si eu un leu de-o bere ...

netul
08.04.2010, 00:14
Saracutu s-a speriat cand i-am zis ca fac cateva sute de euro lunar.... el e obisnuit cu sume ce nu depasesc alocatia lunara de cativa euro pe care o ia. Si crede ca lucrul in online e ca joaca lui din counter strike.
Ma mai amuza si cei care spun ca e criza si ca trebuie sa muncim pe nimic.... dar ei nu stiu ca in Online nu e criza, ci dimpotriva, sumele investite cresc si vor creste an de an. Si cine invata si isi dezvolta de pe acum siteuri serioase, vor avea de castigat enorm in cativa ani, cand multe lucruri se vor muta in online si cand tot mai multa lume va investi in promovarea online.

Abia astept si eu sa vad scriptul minune de 20 de euro. Parca vad ca sambata-duminica @Mihaiţă Ză Best nu mai apare pe aici.

RobciucIonut
08.04.2010, 00:17
@all - Nu-l criticati. Stiti vorba aia, "pana ce nu vezi nu crezi". Nu iau apararea omului, dar poate ca, programatorul respectiv o sa ii faca un script cat de cat bun.

Scuze de off topic.

shock
08.04.2010, 01:04
Cu 10-15 euro (echivalentul a 2 pizza in oras) nici designul nu-l cumperi.

daciane cu 14euro ai design destul de bun ;)) 4euro template psd de la zaho si 10euro coding de la micutzu deci :)) o investitie buna :) restul la urmatoarea alocatie :)
@Robciuc si eu as zice la fel, oricum bafta astept rezultatul a 20euro :>

dacian
08.04.2010, 01:36
@shock, un design profesional nu se face in jumatate de ora, o ora, un design profesional nu inseamna doar un fisier .psd si atat. Ca daca asa e vorba si eu fac cu 5 euro un psd (adica ceva de jumatate de ora) si gata, ma pot numi designer. Stiu designeri carora daca le zic de o lucrare de 5 euro arunca cu tastatura dupa mine, ma intreaba de ce-i injur. De codat un psd la fel, nu cred ca micutzu va coda cu 10 euro un template de joomla echivalent ca si complexitate cu unul comercial (care costa cateva zeci de euro fara drept de exclusivitate).
@Ionut, 20 de euro inseamna 4 ore de munca (la 5 euro manopera, sa presupunem ca programatorul nu vrea sa munceasca prea scump), cat de mult cod poti scrie in 4 ore? Poti face o pagina care sa afiseze cele 6 numere, sa faci o verificare a acestora (sa nu poti adauga de 2 ori acelasi numar), adaugarea in baza de date, si mai vreo 2-3 pagini suplimentare, si cam atata. Beneficiarul va dori pe parcurs si un panou de control, care costa, ca doar nu apare din neant, si costurile lui sunt in functie de complexitate, sa zicem ca mai plateste si pentru acel panou de control. Lanseaza omul site-ul si se trezeste ca unul ca mine poate face un mic scriptulet care adauga in baza de date toate combinatiile posibile si atunci observa ca are o problema , si iar apeleaza la programator, alti bani alta distractie. Sau ii vine o idee ca de pe un ip sa nu poti "cumpara" decat un numar x de "bilete" , sau se gandeste ca trebuie sa te autentifici pe site sa poti alege acele numere, si daca te autentifici ai dreptul la un numar de x "bilete" iar daca vrei sa "joci mai multe combinatii" va trebui sa treci la un "cont platit", si toate aceste modificari nu se fac in 2-3 ore de programare.
Hai ca v-am dat la idei .... :D

shock
08.04.2010, 01:40
am zis destul de bun nu profesional :|

PunctNET
08.04.2010, 08:17
Sa spunem ca rezolva cu partea de host,domeniu,script.... Ce se-ntampla cu partea legislativa?

indesign
08.04.2010, 08:38

Acum am vazut ca mi-ai adresat o intrebare. Personal traiesc din design, nu din programare, si numai pentru design facut profesional as cere suta de euro :) cam asa este pretul unui design in mediul comercial. Daca nu am lucrari prefer sa lucrez pe 99designs unde daca castig, pot primi si 1000 $ pentru un singur design. Iar daca ai vrea sa faci lucrarea cu mine, cu programatorul cu care lucru eu nu cred ca pretul o sa fie mai mic decat al lui Dacian

Edit:
Am vazut ca se discuta si despre design. Cateodata lucrez si doua zile pe un design de calitate, dupa care vin corecturile, schimbarile si toate figurile clientului pe care trebuie sa-l satisfac. Oare unde as ajunge daca as lucra cu 15 Euro designul?

mihai7best
08.04.2010, 09:04
Puteti zice orice vreti de acum inainte nu o sa ma mai doara capu :-@

Mersi @RobciucIonut de sprijin

netul
11.04.2010, 11:59

E duminica. Inca asteptam sa iti vedem scriptul minune de 20 euro, asa cum ai promis.

mihai7best
11.04.2010, 12:00
Mai sunt cateva mici detalii de pus la punct si taci o data ca nu am uitat ;) chiar iti place sa te bagi in seama?

netul
11.04.2010, 12:20
Daca citesti toate mesajele mele scrise pe forum, ai vedea ca nu ma bag niciodata in seama degeaba.
Doar ca multa lume abia asteapta sa vada scriptul. Spor la lucru :)

dacian
11.04.2010, 14:38
Si eu vreau sa-l vad, bine ca @netul a adus aminte ca altfel poate uitam azi de acest script.

shock
12.04.2010, 19:43
upup nici un demo nimic nu vad ;)) ce s-a intamplat?

netul
12.04.2010, 19:59
Nu-l stresati, ca mai are de pus la punct niste detalii :)
Sau inca cauta fraieri care sa ii faca script de la zero cu cativa euro.

MaDaLyN17
12.04.2010, 20:18
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aCZjRyka9vkJ:id.x-designer.info/profil.php%3Fidmess%3Dmimi_andrei_95%40yahoo.com+m ihai7best&cd=22&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Profilul acela nu a fost actualizat de 2 ani ,pentru informatia ta am 16 ani si sunt din Cluj-Napoca :) m-am nascut in 19.06.1993 si nu ma invata tu ce e respectul :-j

Stateam si citeam acest topic deoarece mi se pare cat de cat interesant :)
Dar cand am dat de aceste randuri, nu m-am mai putut abtine sa nu comentez :D
In legatura cu acel profil... Google zice ca pagina este afisata asa cum era ea pe data de 24 Ian 2010 22:04:26 GMT. (Este un instantaneu al paginii, aşa cum arăta ea īn 24 Ian 2010 22:04:26 GMT.)
Iar Mihai'sapte'best zice ca este de 2 ani :)
deci cine are dreptate, ca asta este chiar culmea :)

Scuzti offtopicul :D .. continuati :P

shock
12.04.2010, 20:20
bun spirit de observatie :)) bravo

mihai7best
12.04.2010, 20:39
Se lucreaza inca la chestia de punere a punctelor automat... deci asteptati e 80% gata , dar nu il lansez pana nu e 100% ready

susp3kt
13.04.2010, 02:11
Sincer sunt si eu curios sa vad scriptul :D , sa pui un demo cand este gata , sa vedem si noi :)

mihai7best
18.04.2010, 11:04
Uite site-ul e up !!!! http://www.loto69.info/ cui nu ii place sa taca:D

Mihai
18.04.2010, 12:46
designul e la pamant ....

mihai7best
18.04.2010, 12:47
Nu am vrut eu sa fie incarcat :)

indesign
18.04.2010, 12:49

nu merge..

shock
18.04.2010, 14:00
nenea scoate click&go-ul :)) si app nici un title care sa corespunda cu continutul nu i-ai dat?

Randy
18.04.2010, 14:03
in momentul in care am citit acest mesaj si am vazut si site-ul am simtit ca m-ai injurat de mama.
Asta-i site ba?! Vrei sa ai succes cu el?
Defapt stai, la 20 euro :-j E perfect.
Cand o sa depasesti 300 vizitatori unici reali (fara iframe, popup etc) sa ma anunti. Nu o sa reusesti dar ma rog :-j

PS: Nu toti trebuie sa fie webmasteri. Tara mai are nevoie si de constructori, maturatori la salubritate etc. Nu-i nicio rusine sa muncesti in aceste domenii. E chiar de laudat ca muncesti pt bani si nu-i furi.

netul
18.04.2010, 14:40
Deci nici nu stiu cu ce sa incep:

1. Optimizarea SEO

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Untitled Document</title>
</head>

Titlul siteului (al paginilor) e cel mai important lucru pt Google d.p.d.v SEO.
La tine nu e setat nici un titlu. Meta Description la fel, lipseste cu desavarsire.
Sunt niste greseli ENORME ceea ce demonstreaza ca cine l-a facut nu are nico cunostiinta SEO (foarte grav)

Mod rewrite la linkuri nu exista. Nu e asa important dar conteaza. Daca nici Meta Title nu exista ar fi culmea ca macar asta sa existe :)

2. Formular de inregistrare

Column 'Username' cannot be null
Column 'Parola' cannot be null
............

Nu ai verificat campurile deloc. La Username poti pune orice caractere dubioase
La judet ai fi putut macar sa faci un drop down cu judetele.
La parola trebuie introdus de doua ori in caz ca se greseste parola.
La email nu se face ferificare daca e o adresa valida de email

3. Un formular de contact nu exista, cum orice site serios are. De sitemap nici vorba.

In momentul in care vei avea suficiente puncte pentru un premiu, nu ezita sa ne contactezi pe YM.
Premiile vor fi ridicate dupa ce veti discuta despre adresa dumneavoastra cu unul dintre administratorii site-ului la id-ul mai sus mentionat.

Foarte profesionist, no comment.

4. Texte copiate
Nici macar un regulament propriu nu ai putut fcae. Ai copiat la intamplate niste texte si le-ai pus la pagina de regulament
http://www.crocoloto.ro/termeni-si-conditii.html

Concluzia:
Nu numai designul (demn de anii 90) si functionalitatile sunt jalnice, dar contin si erori grave de codare.
Asa ca alta data, copilasule, nu mai comenta cand unii cu experienta spun un pret. Nu ai reusit decat sa te faci de ras.
Numai bine.

FinalDestiny
18.04.2010, 14:56
Jalnic. Asa pret, asa site =))

MaDaLyN17
18.04.2010, 17:03
ca sa vezi :)) a copiat regulamentul de pe alt site :))
inseamna ca eu pot incalca regulamentul in voie, pentru ca nici macar el nu`l stie =))

Prietene, lasa`te de acest sport pentru ca nu ai sanse!
Te-am fi inteles daca nu vorbeai aiurea prin posturile anteriore, cu privire la preturi si/sau la profesionalismul altora! Bai, nu ai bani, asta este. Sa stii ca nu oricine se imbina sa dea atatia bani pentru un proiect online, e OK, dar nici sa vb aiurea :)

PS: daca eram in locul tau, faceam uitat acest topic si nu mai postam nimic in el :)
Succes cu site-ul!

dacian
18.04.2010, 21:39
Asa buget, asa script...

mihai7best
19.04.2010, 20:47
Editat. Nu va convine duceti-va la alt topic si pa !!!

micku7zu: probabil o sa ne ducem pe alt topic si cand o sa ai nevoie de ajutor.

da alen
19.04.2010, 20:52
OFFTOPIC
Si uite asa a aparut "si tacuisses, philosophus mansisses" ;;D;;D

netul
19.04.2010, 20:57
mihai7best a raspuns la tema 'O idee noua , deci citeste' in forumul 'Parteneriate - parteneri si colaboratori' la Utilitati webmaster - cwr.ro.

Tema poate fi gasita aici:
http://www.cwr.ro/showthread.php?t=10896&goto=newpost

Acesta este mesajul care a fost scris de mihai7best:
Ma eu ma pis pe parerile voastre=)) Nu va convine duceti-va la alt topic si pa !!!

Este posibil ca aceasta tema sa detina mai multe mesaje, o notificare nu mai poate fi trimisa pana nu ai vizitat forumul.

Foarte frumos. E greu sa recunosti cand nu ai dreptate.
Bine ca faci pipi pe parerile noastre. Dovedeste mult despre tine.
Tot ce am scris toti mai sus a fost ontopic. Ti-am ecplicat mai multi care ne ocupam cu asa ceva ca e imposibil cu 20 de euro sa faci ceva bun.
Si ti-am si demonstrat ce rahatel ai facut tu cu 20 de euro. Demonstratii la obiect, cu exemple, nu cu offtopic. Ca nu recunosti e problema ta.

Deagle
19.04.2010, 20:57
Si cel mai amuzant mesaj trimis de catre mihai7best pe Y!M:

mihai7best Cenan: M-am gandit ca poate va intereseaza http://loto69.info/ eu am castigat o cartela de 5euro poate aveti si voi bulanu meu

Scriptul este acela de fraguri, doar ca a adaugat porcaria aia de numere.. Ma tot intreb, cand vezi acolo ID de messenger, cine mai are incredere in acel site? e ca si cum ai scrie "pentru a adauga comentariu la aceasta stire de pe yahoo.com va rog sa ne contactati la id-ul de mess yahoosexy4ever@yahoo.com cu comentariu dvs" :)))

PS: A fost un exemplu, nu e email/id real.

mihai7best
19.04.2010, 20:59
Ma de la pagina 2 ati dat-o pe langa !!! Nu stiu ce aveti cu mine , nu mai sunt alte topicurile pe forum?

da alen
19.04.2010, 21:03

In cea mai mare parte vina este a ta.
Cele 2 parti sunt impartite asa:99%-1% (parerea mea)

micku7zu
19.04.2010, 21:08
Topic inchis. Nu are rost sa continuam discutia.
Ei ti-au demonstrat ce au zis de la bun inceput, daca ai inteles, foarte bine, daca nu .. continua cu ideea ta...