Arată versiune īntreagă : Servicite PTC...???
Cine cunoaste o oferta PTC ca AdSense dar sa fie din romania. In afara TEXTADS.
Am incercat pe NEOGEN dar dintr-un motiv necunoscut nu afiseaza reclamele pe siteul meu.
1level.eu e forte bun dar nu asta caut
...te referi la 1level.eu sau care 1levelads.eu?
Din pacate nu inteleg ce cauti, daca cauti PTC de ce nu 1level.eu?
...doar ofera posibilitatea de plata-pe-click exact ca si AdSense doar ca este pe bannere (imagini) si pentru Romania.
Scuze scuze m-am exprimat gresit.
1. ) 1level.eu - la asta ma referam.
Caut un serviciu ca Google AdSense dar sa fie din romania. Textads e jale. Neogen nu merge. Altceva mai e?
...va trebui sa cauti unul serios care te si plateste.
Daca stam sa ne gandim cate site-uri de acest gen sunt in Romania si (atentie) care te si platesc intr-adevar, vedem ca sunt extrem de putine.
Eu am testat personal cateva din Romania ...nu doresc sa comentez acest lucru :-(
Personal, recomand: 1level.eu
...cine stie, cunoaste ;-)
Mult succes la cautare si bine inteles la castig
Nu-i nimic cu 1level.eu.
Dar pe siteul banionline.phpnet.us nu vreau sa pun una care promoveaza Paidmail ca atunci pierd posibili clienti(subordonati). Intelegi? Nu spun ca 1level nu e bun dar...
Stiti una dar sa fie buna. Si sa plateasca.
deci?
ok, acum am inteles!
...mult succes in continuare. Daca aflu ceva te anunt cu placere.
Ok multumes
dar astept si la altii pareriile voastre.
Despre BIDVERTIZER ce stiti ? Plateste ? Publica publicitate relevanta cu contentul siteului?
Chiar nu stiti niciuna. Acuma am pus reclamele BIDVERTISER pe pagina dar apar numai reclamele paginei BIDVERTISER.
banionline.phpnet.us - aici am pus-o
...logic
Inca nu sunt ofertanti care sa fie interesati de a plasa reclama pe site-urile din europa de est si asa apar cele de la bidvertiser
...va trebui sa implementezi ceva din Romania daca ai oferte pentru romania ;-)
Am inteles. Majoritatea am si sters. Iar am incerat pe NEOGEN dar nu ma lasa.
Iar am primit emailul ca nu au post permise reclamele.
Hai ma chiar nu e nimic bun in romania?
...nu inseamna ca daca nu este ce cauti tu, nu este nimic bun in Romania.
Poate este adecvat sa construiesti site-uri in functie de ce ofera piata din Romania si nu invers ;-)
...asaceva se numeste *plan marketing* si se dezvolta chiar la inceput cand faci planul de fezabilitate si nu ulterior ;-)
Cine cunoaste o oferta PTC ca AdSense dar sa fie din romania. In afara TEXTADS.
Am incercat pe NEOGEN dar dintr-un motiv necunoscut nu afiseaza reclamele pe siteul meu.
1level.eu e forte bun dar nu asta caut
Daca doresti straine un Top 10 anunta-ma.
..vreau sa va intreb si cat plateste pe clik sau pe miia de afisari ? sau iti spune dupa ce iti faci cont sau cum e ? ca as vrea sa ma mut si io de la neogen ca reclamele lor apara cand vor...cand si cum ...si vreau sa va mai intreb cand faci 25euro dupa cate zile ti baga in contul tau ?
ma refer la site-ul 1level.eu .. astept raspuns ms