PDA

Arată versiune īntreagă : Avionul la bordul căruia se afla preşedintele Poloniei s-a prăbuşit īn Rusia

ecko911
10.04.2010, 10:49
Avionul la bordul căruia se afla preşedintele polonez Lech Kaczynski s-a prăbuşit, sāmbătă, la 1,5 km de aeroportul din Smolensk, īn Rusia, īn condiţii de ceaţă, a anunţat purtătorul de cuvānt al Ministerului polonez de Externe, Piotr Paszkowski, citat de agenţiile internaţionale monitorizate de Mediafax.
Sursa: www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/avionul-la-bordul-caruia-se-afla-presedintele-poloniei-s-a-prabusit-in-rusia-182819.html

vipe
10.04.2010, 11:00
OFF:Si care-i poanta?

"Vecina vecinului de pe o strada din California si-a rupt piciorul in timpul unui accident grav de masina,murind o ora mai tarziu...."

ecko911
10.04.2010, 11:02
Ti se pare o poanta?.Mai deschide televizorul.

vipe
10.04.2010, 11:06
Ironic spus:"poanta"
Zilnic mor mii de oameni in intreaga lume,unii in situatii mult mai tragice.Toti suntem oameni,nimeni nu este mai presus de altul,fiecare aduce un beneficiu Pamantului,motivand crearea lui asa ca m-am invatat cu ideea,iar eu dau doi bani pe cei ce se cred foarte importanti!

ellada
10.04.2010, 11:26
Zilnic mor mii de oameni in intreaga lume
Probabil nu ai citit tot. Au murit 132 de oameni, din care toti erau din guvernul Poloniei.
Adica incepand de la presedinte au murit toti ministrii si guvernatorii tarii, plus adjuncti ai acestora. Ti se pare o asemanare asa mare intre acest eveniment si stirile de la ora 5?..

iar eu dau doi bani pe cei ce se cred foarte importanti!
Eu nu stiu cat de bine i-ai cunoscut tu pe oamenii aia de spui asa ceva.

Tu esti genul de om care trece nepasator pe strada cand vede un accident, nu? ..

vipe
10.04.2010, 11:31
Daca este vre-o vedeta din asta cu figuri pe cap,chem in lene salvarea!
De obicei sunt cam nepasator de ce se intampla in jur(asta exceptand persoanele apropiate) pentru ca nimanui nu ii pasa de mine exceptie fac persoanele apropiate!
Sunt pasator si chiar ma framanta faze ca: braconajul din Delta a dust la disparitia a cel putin 30 de specii de peste,poluarea duce la distrugerea stratului de ozon ....chestii ce ma afecteaza pe mine si pe cei dragi

Intelegi, ellada?
Tu oare te pui pe plans sau pe tras de parul din cap ca moare unul ce nu are nici o treaba cu tine sau tu cu el?

PaulCuj
10.04.2010, 12:02
Off: vipe cred ca ai o problema undeva in zona sufletului... dar nu putem fi cu totii la fel pentru ca traim in zile cand oamenilor nu le mai pasa de ceilalti si din pacate tot mai multi sunt asa, se gandesc numai la ei si din acest motiv traim zilele care le traim, zile in care totul merge prost pentru ca fiecare se gandeste numai la el... cu greu gasim astazi oameni care sa ajute alti oameni... apropo vipe, ai donat macar 1 euro pentru un caz special ?

On: este o tragedie in primul rand pentru ca a cazut un avion si au murit multi oameni, dar este o tragedie greu de suportat de catre polonezi care si-au pierdut seful statului, un om extraordinar, care nu se poate compara niciun moment cu seful statului de la noi... se pare insa ca soarta nu tine cont de oameni buni sau oameni rai... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace si polonezilor le doresc sa treaca cat mai usor peste aceste clipe grele prin care trec!

ellada
10.04.2010, 12:59
Tu oare te pui pe plans sau pe tras de parul din cap ca moare unul ce nu are nici o treaba cu tine sau tu cu el?
Nu ma pun pe plans, dar totusi trebuie sa aratam putina compasiune fata de aceste cazuri. Faci asta pentru ca asa ai fost educat, si nu doar pentru cunoscuti.

De obicei sunt cam nepasator de ce se intampla in jur pentru ca nimanui nu ii pasa de mine exceptie fac persoanele apropiate!

Daca vecinul este prost lasa sa fiu eu mai prost ca el. Faptele bune nu se fac pe merite, ci se fac pentru ca asa este moral, normal, cine a fost educat si are bunul simt sa faca asa ceva.

@Vipe, banuiesc ca saptamana trecuta de pasti nu ai fost la biserica, ca doar Isus nu ti-a aratat prin fapte personale ca tine la tine, am dreptate?

Cum puteti trai cu atata ura si egoism in voi? ..

FinalDestiny
10.04.2010, 13:05
Vipe dar daca ti-ar muri vreo pers. apropiata, ai zice la fel ,,Eh lasa ca doar zilnic mor mii de persoane, asta este...." ? Astept raspuns.

vipe
10.04.2010, 13:06
FinalDestiny,nu vezi ce am spus?
Tu pe unde citesti?
Tin la cei apropiati mie,la cei ce tin la mine!

Eu arat compasiune de cazuri demne!
Am fost la Biserica,m-am spovedi,am facut mataniile si rugaciunile ce mi le-a dat preotul dupa spovedanie.Sunt un om cu frica de D-zeu,imi iubesc aproapele,insa,ce sa fac daca asta imi este firea,de indiferent?!

Trebuie sa imi fac un blog....de fiecare data cand intru eu in discutii se strang o gramada de posturi!

shock
10.04.2010, 13:36
vipe: sa zicem ca moare basescu intr-un accident ferioviar ex, doamne fereste, la fel or fi reactionat polonezii cand aud vestea? nu cred :|

InSe55ion
10.04.2010, 17:52
Frate , ne dam mari smecheri ..Daca stam sa ne gandim ca fostul presedinte am Poloniei era f iubit de oameni , nu ca Basescu in Romania, . Probabil nu stiati dar Polonia a fost singura tara din Europa care nu a intrat in recesiune ..

Probabil sa ne dam cocosi , ce ma intereseaza pe mine , mor zilnic mii de oameni .. *** cum zicea cineva mai sus .. sunteti oare ?? unii din genu ala de persoane ,care trec pe langa fara sa bage in seama atunci cand vad un accident ..

vipe
10.04.2010, 21:07
Am zis ca sun la salvare...nu trec chiar fara sa imi pese

robi09
10.04.2010, 21:33
Ce a zis vipe pare ceva normal in ziua de azi , o sa ajungem sa ne mancam unii pe altii , sa nu credeti ca spun asta pentru ca sunt om rau , chiar nu sutn , si chiar imi pasa de cei accidentati , acum cateva luni am salvat o femeie dintr-un accident de masina ( nu eram singur ) . In legatura cu accidentul , este ceva tragic , erau oameni importanti in acel avion , dintr-un astfel de accident se poate trag tot felul de concluzii ; astfel se poate ajunge la o revolutie . Nu radeti ca nu e de ras .

OFF:

O parere despre viitorul care ne asteapta, putem vedea in filmul Babylon A.D. , un film foarte bun.

vipe
10.04.2010, 21:36
Robi nu imi rastalmaci vorbele,eu am zis ca sunt sunt indiferent asta inseamna ca nu imi pasa de cei ce nu ii cunosc si invers!
A fi indiferent nu stiu ce apropiere are de a ne manca unii pe alti!

dacian
10.04.2010, 21:51
Ontopic
Pacat de ei (nu sunt romani).
Semi-offtopic
Doresc sa cumpar bilete de avion la respectiva companie aeriana pentru presedinte, guvern si parlamentul nostru. Cine vrea sa ma ajute?
NU ESTE UN POST LA MISTO!
Asa de mult iubesc eu presedintia, guvernul si parlamentarii rromani incat imi rup "painea de la gura" pentru a-i vedea urcati intr-o astfel de aeronava care stie sa aterizeze asa de frumos :D

InSe55ion
11.04.2010, 02:08
Dacian hai sa-ti explic o treaba ..: aia este o eroare de pilotaj ce s-a intamplat .
Fara suparare : Tupolev este un avion foarte bun este dotat cu 3 motoare si poate ateriza in siguranta si cu un singur motor .Cu toate ca este vechi iti dau exemplu de 3 tari mari care au ca avioane prezidentiale astfel de aeronave: Germania Franta si China , Anglia Scotia din cate stiu eu folosesc Airbuss 300 .

Azi la realitatea doamna i-a pus lui Andrei Gheorghe intrebarea "Daca in avion s-ar fii aflat politicienii romani , lumea ar fii fost asa de suparata ??" si stiti ce i-a raspuns ?? " Acolo au murit niste oameni si nu e nevoie sa facem glume sau presupuneri la adresa acestei tragedii " Asta a spus A. Ghe. care stim f bine cat de contra este fata de politicienii romani .

Cosmin
11.04.2010, 09:51
OFF : InSe55ion scoapte un link din semnatura .

dacian
11.04.2010, 10:22
@InSe55ion, daca a fost sau nu o eroare de pilotaj chiar nu ma incalzeste cu nimic (fapta a fost consumata, acum nu se mai poate face nimic pentru ei). E adevarat, acolo au murit oameni. Dar eu nu consider ca "politicienii romani" ar face parte din aceasta rasa (homo sapiens), pentru mine acestia sunt paraziti (exploateaza resursele acestei tari in folos propriu fara a aduce absolut nici un beneficiu romaniei).
Offtopic
Vreau sa ma angajez ca pilot pe aeronava prezidentiala, cine ma ajuta :D

indesign
11.04.2010, 11:03
E adevarat, acolo au murit oameni. Dar eu nu consider ca "politicienii romani" ar face parte din aceasta rasa (homo sapiens), pentru mine acestia sunt paraziti (exploateaza resursele acestei tari in folos propriu fara a aduce absolut nici un beneficiu romaniei).
Offtopic
Vreau sa ma angajez ca pilot pe aeronava prezidentiala, cine ma ajuta :D

Offtopic:
Nici un ales a poporului nu este mai prost decat cel care l-a ales. Oare nu ai pus intrebarea ca in ultimi 20 de ani de ce au fost aceeasi oameni la putere? Oare cei care acuma conduc de ce intampina acuma atatea greutati? Crezi ca ei sunt vinovati de cei 20 de ani? Ce este astazi este rezultatul celor 20 de ani, cand tara deja a saracit si nu prea mai sunt posibilitati interne sa rezolve aceste probleme doar cu ajutor extern. Romania a supravietuit pentru ca milioane de oameni sunt plecati in strainatate si trimit acasa bani, ce sunt cheltuiti pe produsele importate, deci banii pleaca inapoi in strainatate. Romania nu are productie doar desfacere, si chiar daca ar avea nimeni nu cumpara productia autohtona datorita lipsei de caitate. Fiecare produs romanesc cumparat asigura masa unei familii din Romania, un motiv bun sa ne gandim cum sa ne gestionam banii. Normal, politicienii sunt de vina din nou ca productia autohtona este proasta, ca nimeni nu cumpara produse romanesti deci firmele se inchid. Raman doar firmele de servicii comerciale care cumpara ieftin si vand mai scump produsele straine.
Hai sa dorim moartea conducerii ca asta rezolva tot.

Iti spun eu nu rezolva, poporul trebuie sa se schimbe, mentalitatea oamenilor incepand de la mic pana la mare. Reprezentatii nostrii in guvern nu sunt mai vinovati de faptul ce se intampla azi in Romania decat cei care l-au ales, cei care fac manifestatii sa scoata primari corupti din inchisoare zicand - o fi furat ei dar is de ai nostrii.
Au murit intr-un eveniment tragic oameni si noi in loc sa tinem un moment de liniste in suflet pentru acest tragic eveniment dorim acest lucru si reprezentantilor nostrii.

dacian
11.04.2010, 14:41
Hai sa nu stricam acest topic (e totusi o tragedie pentru anumite persoane) si daca vrei putem discuta despre guvernanti, romanii de dincolo, etc, etc in alt topic (daca, binenteles, nu are nimeni nimic impotriva acestei discutii).

indesign
11.04.2010, 14:47
Hai sa nu stricam acest topic (e totusi o tragedie pentru anumite persoane) si daca vrei putem discuta despre guvernanti, romanii de dincolo, etc, etc in alt topic (daca, binenteles, nu are nimeni nimic impotriva acestei discutii).

Offtopic:
Fara sa te supar, cred ca deja a fost stricat de anumite afirmatii care nu au avut locul lor aici. Tragedia nu are limba, apartenenta politica, nationalitate sau tara, omenirea este o mare familie si in astfel de conditii ar trebui sa se uneasca nu sa se dezbina si sa arunce cu noroi. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva.