Arată versiune īntreagă : Nesimtire curata
Cristi T
29.11.2008, 10:06
Cred ca ar trebui gasita o solutie deoarece in fiecare zi apare cel putin un user nou care posteaza la nimereala 20 si ceva de mesaje stricand astfel prima pagina cu subiectele discutate.
azi vad ca "laurentiubun" a facut cate 2-3 threaduri cu acelasi titlu plus alte mesaje cretine iar daca te uiti la profil are fix 20 de mesaje .
poate ca ar trebui urcata limita la 40-50 sau chiar nu stiu...ceva de genu sa poti sa acumulezi niste puncte in urma posturilor si voturilor acordate de alte persoane de pe forum iar in schimbul acestora sa poti downloada scripturi .
administratorii sa ia masuri
netcollections
29.11.2008, 19:36
sau poate poate mesajele despre care vorbea Cristi T nu ar trebui luate in considerare, si poate implementat un sistem prin care userii forumului sa poata raporta adminilor daca gasesc aceleasi theard-uri de x ori, mesaje aiurea etc...
Laurentiubun a fost banat de mine pe o perioada de 10 zile....
Topicurile lui au fost sterse
Daca mai intalnesti astfel de situatii nu ezita sa-mi dai PM voi lua masuri imediat dupa ce verific situatia
Cu respect,
Dorikut
andutzel
29.11.2008, 23:01
Vedeti ca aveti in partea stanga , sub informatiile user-ului , un semn " ! " , in triunghi rosu , in care dati acolo la mesajul respectiv pentru report!
Cristi T
30.11.2008, 08:54
azi e randul lui equinoptius ... maine cine o mai fi 8->
Cristi T
30.11.2008, 22:15
sa spart conductaaaaaaa cu ei :))
imp3rial21
30.11.2008, 22:25
o da:))...s-a spart conducta de useri incompetenti:))=))
pe mine deja ma streseaza tembelii astea care fac posturi numai pt a downloada scripturi. ar trebui pus un chestionar sau ceva de genul asta la inregistrare iar daca raspunzi corect sa te inregistrezi iar daca nu, bye :-h. azi au fost doi nu numai ala mentionat de tine.
rayden85
30.11.2008, 22:27
asa este aveti dreptate
rayden85
30.11.2008, 22:28
Baietii am si eu o intrebare ma tot uit si nu vat , cum poti posta un topic nou ? ca eu nu pot decat sa raspund la mesaje , help please
aici ma refer si la tine. e incredibil cum ai facut 20 de mesaje intr-o zi iar 4 dintre ele in ultimele 5 minute
rayden85
30.11.2008, 22:45
Lasa asta ca nu esti tu admin sa analizezi , unde vezi u ca am scris eu ceva aiurea? eu am raspuns la intrebari , abia m-am inschis ce vrei sa fac ? si in plus de asta vb cu imp3rial21 prin forum de aceea raspund asa rep.
imp3rial21
30.11.2008, 22:53
da..vorbea cu mine pe baza AdSensurile de la Google..
rayden85
30.11.2008, 22:59
Lasa ca zyxxx se crede baba acestui site , a descarcat 60 si ceva de scripturi si a incarcat 1 singur , frumos , eu intr-o zi te ajung cu mesajele
prin alte cuvinte esti inutil .SCZ admin pt ca vb asa dar el a inceput nu eu , face referire pe nedrept
Cristi T
25.12.2008, 12:56
incercati sa mai potoliti cu cate un ban pustanii care n-au inca nici buletin si fac 30 de posturi pe zi la prezentare utilizatori ca e deranjant sa deschizi prima pagina si sa iti apara 20 de topicuri la prezentare utilizatori si la toate ultimul post sa fie de la aceesi persoana bine voitoare care intampina cu bratele deschise pe oricine
Vedeti ca aveti in partea stanga , sub informatiile user-ului , un semn " ! " , in triunghi rosu , in care dati acolo la mesajul respectiv pentru report!
Exact cum a zis andutzel, folositi-l cu incredere.
PS:Nu va temeti ca va faceti dusmani, identitatea celui care a raportat mesajul ramane confidentiala (daca dvs. cereti acest lucru).
Cum a scris si Dorikut, faceti click pe icoana de raportare si gata, se rezolva - nici noi nu vedem tot - mai multi ochi, vad mai mult.
Numele celui care a raportat ramane 110% confidential - nu-l vede decat administratorul/moderatorul.
Daca voi ne ajutati - ne ajutam reciproc. Multumim pt. sprijin si intelegere.
Cu stima
... poate implementat un sistem prin care userii forumului sa poata raporta adminilor daca gasesc aceleasi theard-uri de x ori, mesaje aiurea etc...
este semnul exclamarii, in partea stanga sub profil la fiecare mesaj.
mesajul ajunge la admini