Arată versiune întreagă : Cabinet Individual Avocatura „Irina Elena BUDA”
Ori oameni nu stii ce inseamna SPAM ori vor sa credem noi ca nu e SPAM. Dar de ce chiar si avocatii...?:confused:
Ieri am primit asta de la avocatura "Irina Elena BUDA":
http://www.cwr.ro/curiozitati/avocat.jpg
Nota: Ne cerem scuze daca mesajul ajunge la dumneavoastra dintr-o eroare sau daca acest e-mail nu va aduce informatii utile. Daca doriti sa nu mai primiti comunicari trimiteti un reply cu subiectul "NU" pentrudezabonare.Adresa Dvs. va fi automat scoasa din baza noastra de date. Acest mesaj nu poate fi definit <<SPAM>> . Adresa de email la care ati primit acestmesajeste afisata pe un site sau catalog on-line sau tiparit, cu caracter public/comercial,fiind publicata ca o coordonata de contact pentru compania/institutia Dvs. In acest context adresa este pusa la dispozitie tuturor acelora care viziteaza/consulta suportul pe care este facuta publica si deci nu are caracter confidential.
Este rusinos.
De ce vrem noi webmasterii cinstiti sa fie ordine in tara noastra cand tocmai cei care ar trebui sa faca ordine aia fac si *dezordinea*...
Ce anume gasesti rusinos mai ciocoflendere ? Chiar crezi ca avocata respectiva stie cu ce se mananca promovarea pe internet sau programele de mass email ? Eu cred ca altcineva ii face promovare si i s-a parut potrivit sa trimita si cateva email-uri nesolicitate. Pai haideti sa-i amendam sau de ce nu sa-i bagam la puscarie si pe cei care pun fluturase in poste ca tot nesolicitate sunt , sau pe cei care lipesc afise pe stalpi si pe scari de bloc , ca tot nesolicitate sunt , sau pe cei care fac campanii electorale, ca tot nesolicitate sunt sunetele de pe toate strazile. Sau cum vine treaba ? Daca platesti sa-ti creezi niste fluturate si campania publicitara este organizata de o mare firma nu mai sunt "spam" .... Nu vedeti ca va agatati de un rahat de lege , si va apucati de denuntat . Se pare ca TURNATORI ATI FOST INAINTE DE 89 TURNATORI SUNTETI SI ACUM. Cel mai tradator neam din lumea asta. La noi daca se isca vre-un razboi cred ca ne omoram intre noi intai.
@domedia,
...fiecare mesaj nesolicitat este definitiv SPAM, indiferent de cine-l trimite si ce cale de desfasurare abordeaza.
Daca stimabila avocata nu pune intrebarea unei astfel de firme a unui 'nepot, bunica sau matusa' de politician, unde urmeaza a fi desfasurata actiune de promovare si prin ce metode, inseamna clar ca nu are ce cauta pe piata legislativa.
Si in tari cu mult mai dezvoltate din punct de vedere al marketingului (vezi Germania) online si offline, primesti din partea unor institutii specializate (nepotei samd.) fluturasi in cutia postala.
Pentru aceste actiuni legislatia are unele paragrafe, in care actiune se incadreaza.
La reclama online, atat persoanele juridice cat si cele fizice sunt extrem de interesate unde le este trimisa 'reclama' pentru a nu se face de 'cacao' in fata eventualilor clienti.
Prin urmare cel care vrea reclama trebuie sa stie unde si cum se desfasoara aceasta.
Personal pot sa-mi imaginez urmatoarea situatie:
'Buna ziua doamna avocat XYZ, la parat este George T.
...am primit spam din partea dvoastra si doresc sa ma aparati intr-un proces YXZ. Cand aveti timp pentru a va aduce actele necesare si sa vorbim mai detaliat?'
Nu este rusinos sa-ti achizitionezi clienti (ca avocat) prin metode care incalca chiar si etica unui avocat? Daca acest avocat nu este interesat unde si cu i se face reclama, atunci ma pot astepta ca si client al acestuia sa-mi vanda datele unei firme de marketing dupa terminarea procesului?
In legatura cu 'turnatori, samd.' te rog sa renunti la astfel de 'explozii de temperament' pe viitor si sa abordezi un ton mai adecvat unei discutii.
Un mesaj publicitar nesolicitat (SPAM) ramane in continuare nesolicitat (SPAM) indiferent de cine sau cum este trimis!
...in legatura cu arta primitiva a propagandei electorale (fluturasi, boxe plasate pe masini, afise lipite peste tot, samd.) facuta in Romania.
Am vazut si eu unele actiuni ale politicienilor din orasul Sebis (jud. Arad) si pot sa spun ca sunt la fel cu cele organizate in Congo, Mozambic si alte tari bananiere din Africa.
...daca nu vedeam poate nu credeam - propaganda electorala extrem de primitiva, dar asta este o alta tema. O tema pe care am sa o inscriu in rubrica adecvata.
Ciao