Arată versiune īntreagă : Review GmsTop.com
PhoeniXman
15.04.2010, 16:16
As vrea sa aflu parerile voastre despre GmsTop.com site de jocuri online destul de vizitat, vrea sa aduc imbunatatiri site-ului si orice parere, sfat din partea voastra este bine venit, ce ar trebui modificat sau ce ar trebui adaugat, si multumesc anticipat celor care posteaza.
PhoeniXman
02.05.2010, 12:44
Up, sau adus imbunatatiri siteului, sa modificat pozitionarea meniului si ai search-ului cat si pozitionarea lui in google, are aprox. 4000 de vizitatori unici pe zi si e in crestere, ma gandeam sa implementez si un blog sau/si un forum, astept si ceva pareri/sfaturi din partea voastra, multumesc .
FilozofulTM
02.05.2010, 12:49
Mi se pare un site de viitor dar mai trebuie lucrat la el , la membrii pune si tu sa castige puncte pentru fiecare joc jucat/comentat/votat si pune si tu niste grupuri pentru membrii care sa creasca in functie de punctele stranse. Imi place ideea cu implementarea forum-ului dar cand mai creste numarul de vizitatori nu acum.
Daca poti face ceva in genul : www.ejocuri.ro ai avea succes.
PhoeniXman
02.05.2010, 12:59
FilozofulTM@, pai pe viitor voi face si asa ceva, e mai greu pentru ca scriptul nu e unul custom, mersi pentru sfat, am notat.
PhoeniXman
02.05.2010, 15:46
On arcade, o versiune mai veche...
Site-ul este foarte reusit.Am vazut ca apare in prima pagina google pentru cuvintele "jocuri online"
PhoeniXman
05.07.2010, 13:33
Un nou design, un nou format si un nou antreprenor al site-ului Gmstop.com si in curand limba de baza a site-ului va fi engleza.
Arata bine dar meniul nu prea imi place, foloseste ceva Web 2 :)
Am o intrebare, de ce faci atatea site-uri cu jocuri? Nu sunt si alte nise unde te-ai putea extinde?
PhoeniXman
05.07.2010, 13:43
Se mai lucra la design nu va ramane asa, nu am numai site-uri de jocuri heheh
PhoeniXman
09.07.2010, 14:23
A fost implementata pe site functia multi languages si acum GmsTop.com este si in limba engleza, vor urma si alte limbi.