Arată versiune īntreagă : Hackerii romāni au spart site-ul Daily Telegraph
Site-ul publicaţiei Daily Telegraph a fost spart de către un grup de hackeri din Romānia, deranjaţi de felul īn care cetăţenii romāni sunt trataţi īn presa britanică, fiind asociaţi cu persoanele de etnie romă care comit infracţiuni īn străinătate. Potrivit The Guardian, două secţiuni ale site-ului au fost atacate de grupul numit "Romanian National Security". Una dintre emisiunile realizate de britanici care i-a făcut pe hackeri să se simtă insultaţi este Top Gear, episodul filmat īn Romānia.
Cei care au reuşit să atace site-ul publicaţiei britanice au īnlocuit paginile celor două secţiuni cu imaginea unui steag al Romāniei, sub care au notat cāteva remarci la adresa britanicilor. Ei acuză īncercarea de denigrare a imaginii Romāniei īn presa britanică şi īn emisiunile realizate īn Marea Britanie, īn care romānii sunt numiţi "ţigani romāni".
"Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi īncearcă să īşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzānd emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.
Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară īntreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.
Mesajul se īncheie cu o frază scrisă īn engleză. Tradusă, aceasta este: "Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt romāni, idioţilor!".
Potrivit The Guardian, mesajul conţinea şi un link către un site
pe care este postată melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretată de Gheorghe Zamfir şi apare pe coloana sonoră a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.
Una dintre remarcile făcute īn episodul Top Gear filmat īn Romānia, care ar putea fi considerate jignitoare la adresa romānilor, apare īn primele minute ale emisiunii.
"Ne imaginam că īn Romānia este plin de vaci
şi de oameni care aruncă cu pietre īn ţigani", spune unul dintre cei trei prezentatori.
Părerile cu privire la felul īn care imaginea Romāniei este redată īn episodul respectiv sunt īmpărţite. Mulţi consideră, īnsă, că reclama făcută ţării noastre nu a fost una tocmai pozitivă.
http://www.antena3.ro/fotonew/statchckdt.jpg
Sursa : Antena 3
Sunt de acord doar cu afirmatia " Guess what , gypsles aren't romanians, morons" .
Ei au facut un gest ce sigur nu va ramane nepedepsit , dar au vrut sa arate ca prea suntem injositi .
Este bine ca mai exista si nationalisti.
Am ajuns de rasul lumii nu doar datorita tiganilor sau celor care ne conduc ,ci si din cauza noastra ca oameni . Atata timp cat nu o sa lucram munca de calitate ( de la cel care face painea ,la cel care iti repara masina sau la croitorul care iti coase hainele cu ata proasta ca sa mai vii la el) nu o sa ne dezvoltam niciodata.
Problema la noi e de mentalitate ca nu facem lucruri de calitate.
Acum o sa zica multi ca chiar daca muncim de calitate nu suntem platiti pe masura, insa incet ,incet calitatea aduce si castiguri mari pe viitor.
Nu sunt de acord cu metoda abordata de acestia dar au perfecta dreptate in cele spuse - prea multe state din Europa s-au invatat sa declare tiganii ca fiind romani sau sa denigreze Romania.
Ciudat este insa ca retardati nostri de 'hambasadori' nu iau deloc masuri pentru ca acele tari sa se desparta de astfel de afirmatii, lor le este bine mersi in scaunelele lor acolo, in Romania mai invart 15 afaceri si lasa'o colo de tara, ce ma intereseaza pe mine de compatriotul meu :(
...ia sa vedeti cat sar de sus comunitatile de evrei, musulmani si chiar si de tigani daca sunt insultati astfel, doar romanul sa invatat sa stea tot cu capul plecat.
Credeti ca betivul de englez, hotul de italian, nationalistul de francez sau coruptul de maghiar este mai presus decat romanul? Niciodata, doar aparente de doi lei, doar ca de acestia nu rade nimeni in Romania ca de, presa si politicianul roman sunt asa cum spunea un presedinte roman, anume: pupincuristi
Mamaaaa! Ce ma bucur (si ii injur in gand) Asa e, suntem tratati prea... Eu daca as fi in stare sa fac ce au facut romanii nostrii, cred ca as "sparge" tot cu astfel de mesaje. Bravo lor!
Eu daca as fi in stare sa fac ce au facut romanii nostrii, cred ca as "sparge" tot cu astfel de mesaje. Bravo lor!
Bine ca nu esti in stare
O parte din vina o avem si noi,cine dracu i-a numit pe tigani romi?.Te pomenesti ca tiganii sunt o rasa de oameni drepti,muncitori,intelepti si trebuiau sa fie luati sub aripa unei tari.Trebuia sa-i lase cu denumirea de tigani pentru ca asta sunt,dar politicienii prosti de la noi i-au luat imediat in brate.Degeaba se mai zbate cate un grup de romani sa faca ceva sa indrepte ce au gresit prostii de sus.
Bineeeeeeeee :X !!!! aşa le trebuie !
http://static.craiovaforum.ro/images/smilies/f/eros.gif
Bravo lor !
Daca tot nu avem persoane din guvern/insitutii ale statului care sa ne apere, macar ei.
Respect celor care a facut`o NEXTPLEASE?
Buna initiativa, dar proasta metoda. Ne-au numit tigani fiindca majoritatea nu au un nivel de gandire mai mare decat al lor(tiganii) si nici comportament. Fiecare natiune are o caracteristica proprie, fie ea buna sau proasta, fiecare tara are o istorie aparte. Daca economia si coeficientul de dezvoltare ale Angliei sunt mari asta nu inseamna ca trebuie sa ne subclaseze la un nivel cu tiganii(chiar daca unii sunt), care sunt un popor migrator si nu fac parte din populatia tarii(oarecum); nici lor nu cred ca le-ar convenii sa-i facem intr-un fel.
tigani .... sunt o "rasa" ca oricare alta .... ( ma refer la cei cu traditie , cei la casa lor , cei cu capu pe umeri , aia de ii vezi k umbla cu mustata de 3 metri , palarie , si vorbesc numai tiganeste"
de aia nu prea am auzit la televizor
aia care sparg , fura , violeaza , si alte cele sunt doar extremitatile , celor de mai sus .... care nu ii poti numi decat niste delicventi , inculti si incapabili , pun accent pe incapabilitate deoarece e principalul motiv pentru care ei fura .... (fur k nu pot sa muncesc, nu vreau sa muncesc ) .
PS: nu sunt tigan ;) , dar nici roman
by benny loppa ;)) l-am felicitat si eu ca doar pt prima data a hackuit ceva benefic tarii :))
Foarte Bine celor/celui care a facut. Bafta in continuare, la mai multe.
Au facut un lucru bun mau impresionat,dar daegeaba daca daoar 10 se bat pt o natiune de 20 de milioane,ar trebui o campanie mai puternica facuta,eu zic ca rezultate ar fii dar trebuie sa fie mai multi participanti cat mai multi,o revolutie se conduce cu toti nu cu cativa.
FinalDestiny
17.04.2010, 21:13
voua vi se pare corect sa sparga siteul alora? Mie nu, si ar trebui pedepsiti cu inchisoare cativa ani prin SUA, sa nu mai aiba chef de hackerit.
Revolutie trebuie facuta cu parlamentarii nostri, si nu hackerind nu stiu ce site.
Voi stiti sa aprobati, dar voi ce ati facut pentru a ajuta romania sa iasa din ,,renumele" asta? Majoritatea nimic, iar multi de pe acest forum sunt niste hoti, asa ca ne meritam soarta.
Metoda corecta era sa raporteze celor de la daily telegraph vulnerabilitatile, sa le zica ca sunt romani, si sa le zica ca totusi tiganii nu sunt romani si ca, asa cum vad si ei, romanii nu sunt chiar atat de inapoiati cum cred ei.
Hai fii serios!Care sunt pagubele pt ce au facut ei 10 centi ?Din atatia oameni pe pamant tu vrei ca ei sa pedepsiti unde ti-e patriotismul ?Cati din oameni lumi fac o ilegalitate si nu-s pedepsiti ?Cat mai multi ?
FinalDestiny
18.04.2010, 08:09
Una e sa faci o ilegalitate si una e sa spargi siteuri pe internet. Hai sa ne apucam sa spargem siteurile celor de la NASA sau celor de la pentagon, ca deh care-s pagubele? 10 centi ca doar-s o firma de rahat cu host de 1 euro pe luna.
CiprianG
02.01.2011, 23:13
Mare dreptate ai FinalDestiny!
Aceste site-uri nu au aparut din senin! Si tu crezi ca daca ar sparge cineva site-urile celor de la NASA sau celor de la pentagon, cum spui tu, crezi ca aia, nu le vor putea face nimic? Ma indoiesc! Inafara (in strainatate) nu-i ca in romania! Acolo se respecta legile! Nu ca in romania! Acum si presedintele face inegalitati! Ce crezi ca el e usa de biserica? Nha...
Cu stima,
Ciprian Gafita
Moama bine le-au facuto . Adevaru asa ii cam toata lumea se satura sa ne vedem cum suntem tratatii in alte tarii...
stiati nu ca au facut o noua victima acum 2 zile ??
jurnalul.ro/stiri/observator/hackerii-romani-lovesc-din-nou-lemonde-fr-541475.html
Video in josul paginii !
UITATI CUM SUNTEM UMILITI !!!
antena3.ro/high-tech/hackerii-romani-ataca-din-nou-au-spart-site-ul-publicatiei-le-monde-foto-97382.html
http://www.youtube.com/watch?v=OQwU_F4Sc2k
AboutWeb
23.01.2011, 17:09
Bine le-au facut, au meritat. Sa zica mersi ca nu le-a sters tot site-ul. Scopul scuza mijloacele. Nu au spart site-ul din motive financiare sau frauduloase, ci ca sa dovedeasca un punct de vedere.