PDA

Arată versiune īntreagă : De ce nu il indexeaza?

andy89
18.04.2010, 14:53
Salut, acum cateva luni am facut un site pt o cunostinta si eu mi-am propus sa il duc pe prima pagina in google pentru cuvintele cheie "pizza pitesti" si "catering pitesti". Am facut ce stiam eu, dar faza ciudata e ca nici daca scriu exact titlul de la prima pagina pe google, el nu apare pe primele pagini. L-am inscris in directoare, dar la cautari apar intai paginile din directoare unde e siteul inscris, iar siteul apare foarte departe.
Care e problema si ce mai trebuie facut?

Siteul este catering-pizza.ro

Astept orice sfat. Va multumesc

indesign
18.04.2010, 15:03
backlinkwatch.com arata ca ai un singur backlink, fa rost de backlinkuri cat mai multe. Sunt multe metode prin care poti face rost, comentarii cu link pe bloguri, semnatura pe forumuri, si cat mai multe inscrieri in directoare.

netul
18.04.2010, 15:04
Rezultatele 1 - 100 din aproximativ 225.000 pentru pizza pitesti. (0,21 secunde)
Competitia e mare, nu prea ai sanse cu un site nou.
Plateste reclame, bannere.
Pune linkuri platite pe siteuri cu vechime si PR cat mai bun (de preferat siteuri ce au legatura cu livrari de pizza), inscrie-l in siteuri ce au legatura cu orasul Pitesti.

Meta Title e printre cel mai important factor in SEO. Tu vrei sa optimizei dupa "Pizza Pitesti" si dupa "cattering Pitesti" dar ai pus "Pizza si Cattering Pitesti" ceea ce e gresit. Pune "Pizza Pitesti. Cattering Pitesti la inceputul Meta Title-ului".

Alta greseala observata:

<h1>Livrarea se face gratuit la sediul sau domiciliul dumneavoastra!<br /><br />
Pentru comenzi telefonice apelati: 0348 41 41 41<br /><br />
Zilnic intre orele 10.00 - 24.00</h1>

Ai pus cuvinte inutile in h1.
H1 e f important si el pt SEO. De obicei acolo se pun un titlu scurt in care se afla cuvintele ce vrei sa le optimizezi in cautare.
Pune <h1>Pizza Pitesti</h1> dupa care urmeaza un text unde sa ai Pizza Pitesti de 2-3 ori. O data poti sa il pun cu bold.
La fel si cu "Cattering Pitesti".

Pune alt si title la linkuri. Pune alt la imagini.

http://catering-pizza.ro/images/rustica.jpg
648x480 la dimensiune si 132 KB.. nu ti se pare ca e cam mare? Optimizeaza si imaginile.

Sitemap nu vad

Cam atat. Cam multe ai uitat cand a venit vorba de optimizare. :)

andy89
18.04.2010, 15:15
Ms mult. Acum o sa fac aceste lucruri.

vipe
18.04.2010, 15:24
Consulta site-ul din semnatura.
Sunt sigur ca este ceea ce cauti!