PDA

Arată versiune īntreagă : De ce nu se poate intregistra lumea pe forumul meu?

fulgerulde10
30.11.2008, 22:45
De ce nu se poate intregistra lumea pe forumul meu?
Este vorba de www.fifa-academy.com
Completezi formularul dar gand sa apesi pe register ca sa finalisezi inregistrarea nu merge
De ce?

rayden85
30.11.2008, 22:49
Chiar nu stiu frate ... e ceva problema, o date ce apesi I Agree , ar trebui sa te lase sa apesi butonu REGISTER cred ca acolo e buba , Si daca-mi permiti o parere , acel intro e de tot rahatu , fa altu sau scoate-l frate

fulgerulde10
30.11.2008, 23:02
rayden .. l-as scoate
dar .. nu sunt cine stie ce webmaster
am instalat scriptul automat

imp3rial21
30.11.2008, 23:08
poi instaleaza-ti un script mai simplu..care sa poti sa il instalezi cum am scris in topicul ala unde am explicat pas cu pas cum se instaleaza un script;)

rayden85
30.11.2008, 23:08
Frate , instaleaza alt script de php , ca asta nu e nu stiu ce , sunt o multime de scripturi gratuite pe net , chiar si aici pe site este la download. Si ca grafica , intro, sau ca prima pagina idex sua ce vrei tu iti recomand http://www.webpage-maker.com/download.html este foarte simplu de utilizat , e un tryal dar poti lucra cu el cat vrei , doar ca iti va pune o reclama autoamata care o poti scoate tu din fisier , daca vrei sa il ai full gasesti serial pe www.serials.ws si eu am fauct cu el site-uri si in ziua de azi il folosesc am facut www.salinapraid.tk www.websearch.as.ro si acum lucrez la

fulgerulde10
01.12.2008, 11:31
stiee cineva cum sa ma ajute?

fulgerulde10
01.12.2008, 19:23
scuze pentru doble posting

dar am nevoie disperata sa stiu de ce nu pot vizitatorii sa se inregistreze