Arată versiune īntreagă : Romani lovesc si in romania .
Dupa ce au lovit site-urile publicatiilor din afara (Anglia , Franta ) romanii si-au bagat coada si la una dintre publicatiile noastre interne . Este vorba de cancan.ro . Acum 5 minute am intrat sa mai citesc si eu stirile .. am dat pe cateva stiri si cand am vrut sa revin pe index am gasit asta .
http://img72.imageshack.us/img72/6742/cancanhack.png
Parerea mea este ca deja exagereaza . Nu sunt impotriva lor dar mi se pare ca au intrecut masura de aceasta data .
pentru poza mare
http://img64.imageshack.us/img64/6742/cancanhack.png
PunctNET
23.04.2010, 11:55
Pana acum nu au exagerat , asta se intampla cand nu stii sa respecti pe cineva.
Daca se uita careva din ei pe aici , un mesaj am : "Bravo baieti , tineti-o tot asa."
respect..inseaman k cei d ela cancan au programatori de ***;))
RobciucIonut
23.04.2010, 12:12
@all - Dupa aceste trei atacuri la site-uri din: Franta, Anglia si Romania, acesti hackeri vor pati ceva? Se stie cine o hackuit site-ul lor?
PhoeniXman
23.04.2010, 12:35
Respect si din partea mea, sper sa le dea o lectie si rahatilor de la realitatea, induc in eroare populatia romaniei cu tot felul de minciuni...
Presupun ca RNS ( care au facut ce au facut englezilor si francezilor ) nu sunt cei cu RST CENTER!
florineatza13
23.04.2010, 13:26
RNS - Romanian National Security
RST - Romanian Security Team
duh! :|
Pana acum sunt de acord cu ei , mai ales mesajele sunt chiar foarte tari. A ajuns sa fie promovate prea mult non valorile, de aceea 20 de ani nu ne-am dezvoltat deloc.
Eu unul nu vreau sa ii prinda si sper sa atace si site-ul E-Romania cand o sa fie gata (Proiectul ala de 500 de mil de euro) ca sa vada ca au dat banii degeaba.
indesign
23.04.2010, 14:07
Chiar daca au dreptate in legatura cu promovarea valorilor non valori, NU au nici un drept nici legal nici moral sa cauzeze daune altor persoane sau intitutii. In mod normal ar trebui sa suporte consecintele faptelor lor.
Edit: Acest demers tip Robin Hood suna bine, dar sa nu uitam ca nu mai suntem asa de inapoiati. Poti sa atragi atentia si intr-un mod constructiv, nu neaparat cu provocare de daune.
ce bine imi pare:))) sper sa nu se opreasca aici,mai sunt si alte publicatii ce promoveaza prostia
Poti sa atragi atentia si intr-un mod constructiv, nu neaparat cu provocare de daune.
Poti sa imi zici si mie un exemplu constructiv prin care sa schimbam comportamentul politicienilor si justitiei sa isi faca treaba, pentru ca presa ii face mereu hoti si nesimtiti, insa vad ca nu se scimba nimic in comportamentul lor.
Revin si zic ca nu sunt in totalitate cu ce au zis cei care au spart aceste site-uri. Nu doresc nimanui suferinta sau moartea cum doresc cei care au spart site-urile, chiar daca acestea sunt nonvalori, ci doresc doar schimbarea comportamentului acestora, insa daca nu au exemple pozitive care sa le urmeze, e clar ca vor ramane la acelasi nivel.
PhoeniXman
23.04.2010, 15:20
tolby lasama cu presa... hai sa-ti spun cum sta cu presa, la ora actuala e la moda ca urice partid sa aiba trustul sau de publicatie, nu mai dati cu presa in sus si in jos ca e un c.. pe bat din care telespectatori ling, si inghit toate aberatile lor. Eu nici nu ma mai uit la actualitati la tv pentru ca, auzi in felul urmator : un avion sa prabusit si au murit 180 de oameni din conducerea presedintiei... etc, dupa 10 min , un avion cu 80 oameni la bord sa prabusit ec.... o dezinformare continua...
florineatza13
23.04.2010, 15:57
Felicitari! chiar ii respect pe tipi acestia :)
MaDaLyN17
23.04.2010, 16:50
yeap ... eu sunt de partea lor ;)
si bine au zis acolo: "Nu va mai plangeti ca va merge greu pentru ca vina e a voastra".
La munca tata, nu la intins mana!!!
@all - Dupa aceste trei atacuri la site-uri din: Franta, Anglia si Romania, acesti hackeri vor pati ceva? Se stie cine o hackuit site-ul lor?
da se stie, adica cel putin eu stiu... benny_loppa si toxicblood de pe fostul mortal team :)
dar totusi ar vrea sa stiu si eu la fel ca si robciuc, oare vor pati ceva? :))
florineatza13
23.04.2010, 17:11
Dupa ce ca o echipa a inceput sa se faca cunoscuta printr-o modalitate si sa reinoiasca "culoarea" Romaniei eu zic sa ii sustinem si in alte moduri! E-mailuri trimise la adminii de la ziare, Websiteuri, Comunitati Web si tot felu! eu unu as vrea sa se faca asa ceva daca mai e cineva sa se alature acestei viitoare campanii sa-mi dea un PM si sa incercam prin modul nostru sa innoim imaginea Romaniei :)
vin si eu in ajutor, poate poate reusim ceva :)
indesign
23.04.2010, 19:07
Offtopic:
eu unu as vrea sa se faca asa ceva daca mai e cineva sa se alature acestei viitoare campanii sa-mi dea un PM si sa incercam prin modul nostru sa innoim imaginea Romaniei :)
Felicitari, esti pe drumul cel bun de a deveni delicvent.
Poti sa imi zici si mie un exemplu constructiv prin care sa schimbam comportamentul politicienilor si justitiei sa isi faca treaba, pentru ca presa ii face mereu hoti si nesimtiti, insa vad ca nu se scimba nimic in comportamentul lor.
Un mod constructiv este sustii in mod democratic un om, un partid, sau chiar o ideologie pe care il consideri suficient de puternic si bun ca sa poata schimba ceva in tara asta. Probabil observi ca nu zic nici un partid sau un om pe care cred eu, pentru ca este alegerea fiecaruia pe cine alege si in cine are incredere. Daca nu are incredere in nimeni mai are o posibilitate, sa ceara increderea altora si sa arate ca el este cel fara de cusur care va salva Romania de toate problemele, normal nu in cuvinte ci in fapte.
Atata timp cat toata lumea se ocupa de instigarea la agresivitate, la incalcarea legii pentu a ne face singuri dreptate, incalca legile democratiei si intra pe fagasul anarhiei.
Democratia se bazeaza pe legi pe care fiecare din noi trebuie sa respecte indiferent daca ne place sau nu. Iara ajungem acolo ca spuneti, voi de ce sa respectati legile daca nici politia, nici justitia si nici macar parlamentarii nu o respecta? FIecare trebuie sa respecte legile pentru el si nu pentru altcineva.
Intr-o tara unde toata lumea cauta sa fure, sa minta si sa traga tepe sa nu ne miram cine ne reprezinta. Ne meritam soarta, am ales de fiecare data pe cine nu a trebuit, sau am lasat lipsa de inteligenta sa aleaga pentru noi. Asta este Romania din ziua de astazi, rezultatul a 20 de ani, in care am cautat fiecare in modul lui scuze de ce alege pe cineva pe care nu ar trebui, sau de ce nu alege deloc si sta doar deoparte si scuipa catre cei alesi.
In fiecare moment in care alege cineva din romania sa fure, sa minta, sa ia spaga, sau sa sparga un site ca asa vor muschii lui, de fapt se alatura celor din vina carora sunt atatea probleme in tara asta.
Si acum cel mai important, esti un exemplu pentru cei din jurul tau, influentezi viata altora cu prezenta ta. De tine depinde in ce diretie o influentezi.
Dupa ce ca o echipa a inceput sa se faca cunoscuta printr-o modalitate si sa reinoiasca "culoarea" Romaniei eu zic sa ii sustinem si in alte moduri! E-mailuri trimise la adminii de la ziare, Websiteuri, Comunitati Web si tot felu! eu unu as vrea sa se faca asa ceva daca mai e cineva sa se alature acestei viitoare campanii sa-mi dea un PM si sa incercam prin modul nostru sa innoim imaginea Romaniei :)
Nu crezi ca ar fi mai util, sa zicem......sa ne unim toti de aici si sa facem un site, in engleza, prin care sa promovam valorile romanesti, oamenii deosebiti pe care ii are si pe care i-a avut tara asta si sa trimitem cum ai zis tu, email, link, etc alora de care ai zis si altora din afara; adica sa-i facem o promovare?
Eu cred ca este mai benefic asa.
Recunosc ca si eu sunt, fara sa vreau, putin entuziasmat de actiunea echipei respective si cred ca sunt multi ca mine, dar totusi sa vedem si cealalta parte a lucrurilor.
Asa ca lasati rautatea si .....strangeti materiale pentru promovarea Romaniei;aici chiar trebuie o echipa.
da alen asa am ramas de comun acord cu florineatza13 :)
florineatza13
23.04.2010, 20:50
ok ma apuc de strans daca tu zici :)
ok ma apuc de strans daca tu zici :)
Nu trebuie sa te apuci pentru ca zic eu. Trebuie sa crezi tu asta; dar din cate vad eu voi sunteti ironici si atat. :)
Daca citeai bine ce am scris eu, observai ca nu era un ordin ci o incercare de a va da pe "Sf. Cale" .
Succes cu "actiunea de promovare" !
RobciucIonut
23.04.2010, 21:21
@florineatza13 - Tu crezi ca, daca trimitem mail la un cotidian sa nu mai piblice fel si fel de aberatii, crezi ca te vor "asculta"? Pe ei ii intereseaza decat rating si bani. Atat.
Cei de la RNS nu au nicio treaba cu RST.
Ba mai mult, cei de la RST nu au o treaba cu valorile Romaniei, au demonstrat asta cand "au spart" siteul cancan a doua oara. - > http://www.hackersblog.org/wp-content/uploads/2010/04/cancan_hacked.png Buba lor defapt era ca cei de la cancan au preluat niste fotografii fara a preciza sursa.
Chiar daca intr-un fel ma bucura aceasta actiunea, lasa mult de dorit. Nu au demonstrat altceva inafara de faptul ca sunt niste copii, nu pot fi altceva din moment ce nu se pot exprima fara injuraturi.
Acum ce o sa se intample? .. Toti programatorii care gasesc cate o vulnerabilitate o sa-si faca dreptate singuri? ..
Consider ca ce au facut cei de la RNS a fost suficient, dar se pare ca nu a fost prea eficient in randul Romanilor care au interpretat gresit actiunea lor.
Au avut o oarecare idee, chiar buna sa zicem. Pacat ca a trebuit sa se exprime prin injuraturi...
hawaiior
18.05.2010, 18:05
Bravo baieti , tineti-o tot asa. bine le-a facut meritau asta cei de la canca da-i in **** mea