PDA

Arată versiune īntreagă : Reclama textlink pe pagina de start a cwr.ro

Dennis
27.04.2010, 12:11
Afiseaza-ti reclama pe pagina de start a platformei cwr.ro - un domeniu cu vechime si vizitatori din nisa de dezvoltare web!

In rubrica *Linkuri utile* recomandam utilizatorilor servicii web interesante pentru nisa unde acestia sunt activi.
- sunt afisate doar 5 linkuri,
- linkurile sunt statice afisate prin rotatie
- primul venit, primul servit
- pretul ramane stabil indiferent daca PR-ul siteului urca pe durata cat linkul tau este afisat pe cwr.ro

Pret per textlink - 10,00 Euro/luna - Pret promotional!

* ocupat din xxx - xxx - xxx
* rezervat din xxx - xxx - xxx

Textlinkul este calculat in suma fixa pe o perioada de 30 de zile.
Pot fi implementate texte cu max. 35 de caractere incl. spatiile libere.
Prezentarea acestora se face in exclusivitate pe locul respectiv
Plata se poate face doar prin Paypal.com in Euro!
Nu sunt acceptate site-uri care incalca legislatia in vigoare si site-urile adult
Statistica domeniului cwr.ro poate fi urmarita public pe http://www.cwr.ro/plesk-stat/webstat/

Utilizatorii interesati sunt rugati sa posteze in acest topic - nu se acepta mesaje personale (PM)

Johnel
20.09.2010, 14:29
As dori eu un link in rubrica "Link-uri utile" pentru o perioada de o luna de zile. Observ ca mai sunt cateva locuri libere, nu?

Numai bine!

Dennis
20.09.2010, 15:18
Da, mai am locuri vacante - adresa Paypal o gasesti in profilul meu, linkul si textul te rog sa le trimiti prin PM

powerlaptop
13.10.2010, 22:25
Salut!

Vreau si eu un link pentru o luna. Te rog sa imi pastrezi un loc liber pana maine.

Mersi!

Dennis
14.10.2010, 14:57
ok, rezerv un loc publicitar pentru tine

powerlaptop
14.10.2010, 15:57
Ti-am trimis banii si detaliile!

shock
14.10.2010, 16:06
mai sunt locuri disponibile? ;))

Dennis
14.10.2010, 19:57
mai sunt locuri disponibile? ;))
da, in moment mai am 2 locuri vacante

Dennis
26.10.2010, 12:42
...mai este cineva doritor de reclama?

TOP-RO
21.01.2011, 16:06
Doresc si eu sa rezerv un link!

Dennis
21.01.2011, 16:08
Doresc si eu sa rezerv un link!
Cu placere, adresa Paypal o gasesti in profilul meu, linkul si textul te rog sa le trimiti prin PM

Dennis
23.01.2011, 11:00
Link vandut - multumesc!

Mai am un singur loc vacant - cine mai doreste?

Dennis
17.02.2011, 12:45
Actualizez oferta. In urma expirari duratei de afisare, numarul locurilor vacante sa marit, acum mai sunt doua locuri la dispozitie.
...pretul si conditiile de afisare le gasiti in primul mesaj al acestui topic

Dennis
13.03.2011, 15:05
Pentru doritorii de reclama online - mai dispunem de doua locuri vacante direct pe pagina de start, la *Linkuri utile* - pozitie foarte buna ;)

Dennis
05.07.2011, 21:08
As dori eu un link in rubrica "Link-uri utile" pentru o perioada de o luna de zile. Observ ca mai sunt cateva locuri libere, nu?
Numai bine!
Din pacate nu regasesc nicaieri detalii despre plata efectuata de tine si durata respectiva, poti sa-mi trimiti ceva detalii pentru a-mi improspata memoria? Multumesc frumos.

Pentru cei interesati de a-si plasa linkul pe pagina de start a cwr.ro la rubrica *Linkuri utile* - mai avem locuri disponibile ;)
Pretul este de doar 10,00 Euro/luna, fa-ti site-ul cunoscut, reclama este un bun indispensabil pentru oricare detinator de site web.

NU mai facem rezervari - cine plateste primul, primeste locul vacant, totul dupa principiul "primul venit - primul servit"!