Arată versiune īntreagă : Domeniu Google
GoogleRadio
28.04.2010, 22:18
Am si eu niste intrebari,
am inregistrat domeniul googleradio.ro , ce riscuri am, ca tot am auzit pe x si pe y, ca ma baneaza google, ca nu stiu ce si etc.
Astept si eu niste raspunsuri si lamuriri. Multumesc
Linkin Park
28.04.2010, 22:26
Din cate stiu eu..adica am auzit si eu alte exemple..poate sa te dea in judecata si sa castige siteul prin proces la tribunal
GoogleRadio
28.04.2010, 22:33
Vreau sa stiu ceva concret. Nu inteleg, ii afecteaza cu ceva sau care ii faza ? Daca eu am o firma care se numeste GoogleRadio SRL , si mi-am facut site, care ar fi problema. mai astept raspunsuri, ms linkin.
O firma care sa contina "Google" NU cred ca iti poti inregistra.
Un domeniu care are Google in numele domeniului poti sa inregistrezi atat timp cat nu oferi servicii pe care le ofera si Google, ducand la confuzie. Dar daca o sa castigi mult din Adsense (o suma care bate la ochi) probabil o sa ai ceva probleme.
Parerea mea.
GoogleRadio
28.04.2010, 23:01
deci nu ar fi o problema cu domeniul meu, sa stiu ... ca sa nu fac o treaba si apoi sa ma trezesc banat sau etc. !??!
Nu garanteaza nimeni nimic.. daca in viitor o sa castigi mult din adsense si o sa li se para ca le folosesti numele si o sa te baneze? Nu ai de unde sa stii. Eu nu as lua un domeniu cu numele asta. Asta nu inseamna ca nu poti avea succes si sa castigi bine cu el. Bafta.