Arată versiune īntreagă : despre problemele care apar pe IE
salutara, imi poate explica cineva de ce apar errori de afisare in Internet explorer? nu inteleg cu ce e mai "special" acest browser si cum as putea evita aceste probleme.
Nu este cu nimic mai special,este cu mult mai slab!
salutara, imi poate explica cineva de ce apar errori de afisare in Internet explorer? nu inteleg cu ce e mai "special" acest browser si cum as putea evita aceste probleme.
Erori de afisare nu apar doar in IE. De obicei apar din cauza erorilor de codare HTML. Unele browsere sunt mai permisive cu erorile si incearca sa compenseze ele erorile din cod, pentru o afosare corecta. Cele mai multe erori de afisare apar in IE6, pentru ca este un browser foarte prost.
In concluzie, o pagina bine codata trebuie sa fie afisata bine in majoritatea browserelor; totul se rezuma la cum este codat html si la cum interpreteaza browserele codul respectiv.
Un exemplu poate fi faptul ca unele browsere interpreteaza setari mai speciale( de exemplu umbre), altele nu interpreteaza, deci nu va afisa asa ceva.
Cred ca mai sunt si alte explicatii.
multumesc pentru raspuns, nu imi puteti explica ce nu am voie sa folosesc pentru a evita aceste probleme care sunt mai mult decat enervante
In general poti folosi tot ce tine de css.
Important este sa ai un cod html si css valide(asta o poti face online-cauti cu google html validator si css validator).
Este necesar sa stabilesti margini pentru div-uri, chiar daca valoare este 0, si unde este cazul sa folosesti float.