PDA

Arată versiune īntreagă : Am blog..

vipe
05.05.2010, 21:45
Da,de ceva timp am un blog pe care scriu in fiecare zi si pentru care caut subiecte interesante in jurul meu pe unde merg(prin Bucuresti).
Pana acum am gasit o noutate tare ce imi aduce vizitatori,peste 40 pe zi chiar aca blogul are cel mult 3 saptamani!
Asa,treaba este alta despre care vreau sa aflu parerea voastra!
Eu sunt o persoana serioasa,cu o facultate,imi vad de treaba mea,nu stau pe hi5,unde nu am mai intrat din liceu,nu vorbesc pe mess decat daca este vorba despre o afacere buna si nu trimit mass-uri decat foarte,dar foarte rar,ies in oras,la film,la fotbal,la bere,cu prietena,cu prietenii,cu alte cuvinte sunt un tip normal ce isi vede de treaba lui.
De cand am blogul si a inceput a fi vizualizat intra multi sa ma injure,asa din senin.Intra pe mess.P
Este ceva virus contra bloggeri?

netul
05.05.2010, 21:50
Care e adresa blogului?

Realtuning
05.05.2010, 21:52
Pune si adresa blogului sa ne uitam si noi prin el. La chestia cu injuratu eu cred ca multi fac acest lucru din simpla invidie.Pentru ca esti un om normal care isi vede de treaba lui,iar acei smecherasi care injura nu stiu ce e viata normala,numai hi5,manele si sa "agate" pe messenger sau sa se dea "cine mis eu".

Nu iti pune mintea cu ei, poate sti vorba aia " nu te pune cu P....U, caci are mintea odihnita"

vipe
05.05.2010, 21:56
Bai ce sa zic,nu ma laud cu el....nu este ceva maret...este doar placerea mea de care nu am timpul ce il doresc: vdbucuresti.info
Tin sa zic ca nici acum nu am reusit sa repar faza cu redicrect de la www la fara asa ca....

buicky
05.05.2010, 21:57
off : ai acolo pe site-ul tau : http://www.vreiunsite.ro/

redhat
05.05.2010, 22:13
De ce nu verifici ip-urile ?
Iti vei da seama daca este un virus, spammer sau niste de copii uitati la calculator.

OFF
vreiunsite.ro - ..:: Hacked By Meher Assel ::..
Impresionant portofoliul lui Assel :))

Realtuning
05.05.2010, 22:35
Stie cineva cine e acest Assel?

Realtuning
05.05.2010, 22:50
off : ai acolo pe site-ul tau : http://www.vreiunsite.ro

OFF: Gata e pe picioare,dar se pare ca a avut treaba cu toate siteurile noastre

vipe
06.05.2010, 00:12
Haios.....si despre ce era vorba?

Realtuning
06.05.2010, 00:14
pai a intrat pe siteul vreiunsite.ro si a rescris indexul la site si la toate siteurile din portofoliu. Inca nu am gasit portita pe unde poate intra si sa rescrie indexul,suntem in cautare.

vipe
06.05.2010, 00:17
Va rog sa va mutati in topicul vostru!