PDA

Arată versiune īntreagă : Reclama pe tricou

vipe
06.05.2010, 00:29
Cred ca de anul trecut am avut aceasta idee insa m-am indreptat catre companiile mari pecum :Vodafone,coca Cola etc,ce spre surprinderea unora dintre voi mi-au raspuns.Inca nu adoptat acest gen de reclama in Romania,insa daca o vor face ma vor contacta.
Hm...de ce au raspuns?!
Pentru ca eu le-am facut o prezentare clara si cu motive clare,prezentare ce nu o mai am structurata acum!
Am sa dau detalii aici pe scurt si cui vrea am sa ii dau raspuns la toate intrebarile!
Spatiu de afisare:Bucuresti:Facultatea de Drept,Facultatea de Biologie,Gradina Botanica,Universitate (cateva zona pe unde imi fac veacul) etc.
Mijloc de deplasare:in cazul de fata metroul!
Durata minima de afisare: 7 zile
Pret:negociem
Plata se face pe contract!
Ganditi-va care vreti pentru ca eu revin maine cu o descriere completa!

Voi reedita cu o prezentare mai completa,insa pana atunci dau pretul:100 lei+tricou+imprimare/7 zile
Daca se face plata pe 30 de zile se face pe contract(pentru cine vrea)

frumushel
06.05.2010, 07:48
Ideea este veche dar este o metodă īntr-adevăr fructuoasă mai ales dacă este vreme frumoasă afară. Īn ţările occidentale se practică de ceva ani faza asta şi presupun că dacă nu dădea roade nu mai era pusă īn practică.

vipe
06.05.2010, 09:12
Sa ne gandim putin:cumperi un banner pe un site cu cateva mii de vizitatori cu o suma egala cu cea ceruta pe reclama pe tricou.Vrei sa spui ca reclama pe tricou este tot cam aceeasi ca si reclama tip banner pe un site bun si la acelasi pret!
Pretul la care m-am gandit este destul de mic.Daca ai un logo atragator sunt sigur ca va atrage lume pe site!
CEl mai bun pentru asa ceva(pentru ca nu atrage orice site) este CWR.(nu vreau sa fac nici un apropo)

lcgica
06.05.2010, 09:29
o idee cam aburita
poti sa faci afise/pliante/etc la costuri mult mai reduse, le poti afisa in zone mult mai circulate decat pe unde umbli tu, si pt o perioada mult mai mare

deci, get a real job

johnchristorm
06.05.2010, 09:33
atata timp cat ai in echipa fete frumoase si voluptoase, uzi tricourile si ai o rata de vizibilitate extrem de mare pe oriunde s-ar plimba :) problema e ca nu stiu cati ar mai vedea reclama, indiferent de dimensiunile ei. se citeste doar "backgroundul" :P

indesign
06.05.2010, 09:36
atata timp cat ai in echipa fete frumoase si voluptoase, uzi tricourile si ai o rata de vizibilitate extrem de mare pe oriunde s-ar plimba :) problema e ca nu stiu cati ar mai vedea reclama, indiferent de dimensiunile ei. se citeste doar "backgroundul" :P
offtopic:
aici cam ai dreptate, daca balcoanele sunt frumoase nimeni nu se uita la ce scrie pe tricou. Daca trece o fata frumoasa in general aud "ce buna e" si nu "uite ce scrie pe tricoul ei" :)

Edit: reclama pe tricou in general este o metoda promovare pentru branding, culoarea tricoului este din branding, sloganul, logoul etc. Aceste tricouri ori se dau gratuit, ori in diferite standuri, showroomuri umbla cu ele personalul, idea este sa creeze o personalitate a acelui colt. Impartirea de fluturasi este o metoda mai rapida si mai cu efect pe moment decat cea cu tricouri, pentru ca acela furnizeaza si informatii suplimentare in afara de o pata de culoare sau un mic slogan pe o domnisoara frumoasa.
Cand se dau gratuit tricourile, firma se bazeaza pe faptul ca lumea va folosi tricoul acela gratuit si va raspandi astfel identitatea firmei respective. Cand se utilizeaza acest mod de reclama, se asteapta la rezultate in timp si nicidecum rezultate imediate, sau se practica pentru a tine identitatea firmei si a serviciilor lui in atentia consumatorilor. Pentru asta este important sa fi deja o firma consacrata cu un brand cunoscut.

vipe
06.05.2010, 17:27
Pentru o reclama cu afise prin oras, legala, se platesc autorizatii care duc la un pret mult mai mare!
Eu doar am pus oferta,daca va deranjeaza nu va obliga nimeni sa cumparati!
Cum am spus si unui user care a spus ca m-am bagat peste el:daca il deranjeaza eu ca sa arat bunul simt ma opresc insa eu am pus oferta pentru Bucuresti si nu oblig pe nimeni la nimic!
Real job?
Pai daca stii cum sa faci,poti face din orice un job bun,nu?!

bobo4u
15.05.2010, 22:13
off : vedeti, de aia nu vom ajunge niciodata nicaieri, pt ca exista oameni cu gandire comunista ca "lcgica" care intotdeauna iti vor spune ca ce faci tu nu e bine si ca intotdeauna exista ceva mai ieftin si mai bun decat ce oferi tu .

on: la acest gen de reclama nu iti poate garanta nimeni ca site-ul tau de exemplu va fi vizitat. Ideea e ca lumea oricum iti va vedea tricoul, mai ales daca il faci in asa fel incat sa bata la ochi. Tipul asta de reclama e exact ca panourile publicitare care le vedeti pe marginea stadionului. Nimeni nu iti garanteaza nimic, dar atata timp cat firma este in profit n-are nici un rost sa scoti reclama, asta e principiul .

vipe
30.05.2010, 09:09
In curand am sa incep o campanie pentru un magazin online si astfel voi vedea cum merge pentru ca am stabilit ca pe acel tricou sa fie si site-ul meu!
Multi din cei ce ii ai in lista de mess intra pe sit-ul ce l-ai pus la status pentru ca sunt curiosi sa vada ce este.Asa este si cu reclama pe tricou,intr-o oarecare masura.

PhoeniXman
30.05.2010, 10:02
La statistica site-ului va scrie la referrer - 100 vizitatori unici- tricou ? :), e benefica reclama pe tricou, o data ce vezi un brand pe un tricou ti se pare ceva tare, recomand siteurile la care se vor face reclama sa aiba linkul cat mai scurt si sa fie cat mai vizibil pe tricou, fata-spate urmate de o sigla si un slogan/mesaj.

vipe
08.06.2010, 13:37
Mai dureaza pana magazinul da drumul bugetului de pulicitate asa ca incerc sa incep eu!
Fac o oferta:
10 euro/luna -reclama tricou fata/spate(imi rezerv dreptul a a face selectie)
Pe spate/fata va fi reclama unui site de-al meu!
Vor fi doua tricouri pe care se vor inversa pozitiile!
Tricourile nu am sa le port in fiecare zi ci atunci cand merg in zone mai populate!

d-zel
08.06.2010, 15:54
OFF Topic :|

Tricourile nu am sa le port in fiecare zi ci atunci cand merg in zone mai populate!
Omule chestia asta e destul de aiurea doar cand mergi tu in zonele mai populate(poate mergi o data /luna ...
Pretul tricoului este suportat de cumparator? (daca e asa imi fac si eu 10 tricouri le dau la 10 prieteni care ii stiu plimbareti/foarte sociali si le ofer si lor o zona de 'publicitate' pentru a-mi purta brendul prin cluburi/oras/scoala/etc... si poate castig de 10ori mai mult trafic la un pret poate de 100 ron:|.
Man sincer chestia asta nu se face online.
Mai degraba se face cu o discutie fata in fata sa vezi cu cine stai de vorba si eventual sa il ma verifici cat de dez poarta tricoul. (Daca nu ma insel am vazut prima firma ce ofera astfel de publicitate in RO, pe un site de cocalari parca purta unu un tricou de ala... :| )

vipe
08.06.2010, 17:01
Mai eu oricum o sa imi port tricoul cu site-ul meu si in curand al altui site!
Pretul tricoului este suportat de mine!
Este si normal sa am interes sa il port atat timp cat pe una din partile tricoului este si site-ul meu!
Fara nici o problema ma intalnesc cu cel ce doreste "face to face",este oarecum si normal!
Sunt un tip matur nu pusti de 15 ani,asa ca merg pe treburi serioase!
Eu doar am facut o propunere!
Oricum am sa demarez acest mod de reclama in curand cu sau fara plata unui user de pe aici!
Apoi de mers,in zone populate,merg aproape in fiecare zi.Ma refeream la momentele cand merg la magazinul din blocul de vizavi nu are rost sa iau tricoul pentru 5 minute!
!0 euro este un pret ce il dai pentru un link pe un site pe o perioada de 2-3 luni si de aceea m-am gandit ca in pierdere nu iesi,oricum!
Acest mod de reclama nu este pentru cei ce au site-uri slabe de divertisment ci pentru cei care au firma de hosting,magazine online etc!

alleeex
09.06.2010, 14:48
Sunt un tip matur nu pusti de 15 ani

Scuză-mi offtopic-ul, dar urăsc atunci cand se fac discriminări.Crezi ca un puşti de 15 ani nu poate sa fie mai matur de 10 ori ca şi tine ? Daca raspunsul este "Da", să ştii ca te inşeli.Daca majoritatea "puştilor" gandesc intr-un mod, nu inseamnă ca toţi fac acelaşi lucru, aşa ca te rog frumos sa nu mai generalizezi altadată.

Multumesc pentru inţelegere şi da! Am 15 ani impliniţi acum pe 5 iunie.

vipe
09.06.2010, 16:32
OFFtopic:Multi inainte!
Nu ta crede matur...nu ai cum flacau....nu ai cum,iti zic!
Trecerea timpului te invata multe asa ca vei vedea pe parcurs!
Hai sa lasam cale libera propunerii mele si daca e de discutie pe astfel de teme te invit la o cafea sa vorbim despre "viata"!

andreipala
19.08.2010, 20:43
Una si cu una fac doua. Doua si cu inca doua fac mai multe. Eu zic ca ideea este foarte buna. Multa bafta. Asteptam rezultatele.