Arată versiune īntreagă : Banner flash
Salut din cate stiu eu ,flash este un film, ce se repeta continu,in functie de programarea facuta de cel cel foloseste.
Imi poate face cineva codul pentru afisarea unui banner rotator,care la 5 secunde sa schimbe imaginea?iar cand dau click pe ia sa duca pe un alt site...
samfingcul
10.05.2010, 19:17
ai 640 de mesaje intr-o comunitate de 'webmasteri' si nu sti ce-i un flash. tare :)
cat despre 'banner rotator' dai un search pe goagle, gagal, gugal.
Pe google din cate tin eu minte,ma duce pe site uri care iti fac bannere:) ,pe mine ma intereseaza codul...Eu am imaginile:)
Timplu in care bannerul ti se repeta nu se seteaza cu ajutorul codului ActionScript ci cu ajutorul comenzii Motion Tween.
Nu stiu cat flash stii tu, dar induci lumea in eroare. Timpul se poate mari sau micsora depinzand de frame-urile pe secunda ,iar repetarea sau oprirea animatiei se poate face cu action script.
Cat despre cel care a deschis acest topic,linkurile unde duc bannerele flash trebuiesc introduse din flash , nu din banner rotator
indesign
12.05.2010, 08:58
Salut din cate stiu eu ,flash este un film, ce se repeta continu,in functie de programarea facuta de cel cel foloseste.
Imi poate face cineva codul pentru afisarea unui banner rotator,care la 5 secunde sa schimbe imaginea?iar cand dau click pe ia sa duca pe un alt site...
trebuie sa faci separat pentru fiecare reclama alt banner cu linkul propriu si rotatia face un alt script banner rotator.
Animatia dintr-un banner flash se poate misca pe frameuri cu Motion Tween cum s-a zis mai jos, eu aceasta metoda folosesc desii poate mari cosniderabil marimea fisierului datorita numarului de frameuri. Poti folosi si action script pentru a genera miscarea cum zice Tolby, poate reduce cnsiderabil marimea fisierului cea ce este important la un banner.
Scriptul banner rotator nu are nici o legatura cu flash, poti roti cu ea atat flash cat si imaini simple adica bannere simple fara animatie.
Offtopic : Uite un site unde ti poti face un banner flash din imagini, nu am stat sa l analizez dar banuiesc ca poti sa pui si linkuri http://www.123-banner.com/picturebanner.php Bafta !~!