PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] Parteneriat

radeoN
11.05.2010, 16:24
Ani : 20 (Nu sunt singurul membru din proiect,oricum 18+)
Numele Proiectului : OnSky
Joc : Practic nu este un joc , este un site bazat pe sistemul Puncte<->Premii
Am Nevoie de : Designer,Co-Administrator site
Timp Proiect : Proiectul va fi in picioare indiferent de ceva "piedici" intalnesc!

Despre site-ul OnSky
Faci puncte pe site-ul nostru si o data pe luna veti putea rascumpara unul dintre produsele puse de noi.
Sunt constient ca un astfel de site in Romania nu este credibil , dar cu timpul sper sa fim vazuti altfel de catre voi,cititorii.

Cum faci puncte!

1. La inregistrare primesti 10 puncte
2. Pentru fiecare logare zilnica primesti 2 puncte (folosirea de proxy sau ip forwardat este interzisa)
3. Pentru fiecare comment atasat la post-urile noastre primesti 2 puncte
4. Aveti optiunea de a invita un prieten sa-si faca cont , astfel primiti 2 puncte (Important este sa stiti ca acele 2 puncte le primiti atunci cand invitatul isi face cont)
5. Daca aveti un site/forum puteti plasa bannerele sau unul din ele , iar la fiecare click / IP primiti 1 punct
6. Aveti butonul Contul Meu (albastru) unde in josul pagini veti gasit Referral link , atunci cand o persoana isi face cont de pe acel link unic , primiti 2 puncte
7. Cu timpul vom implementa si optiunea de a posta dumneavoastra un post , deocamdata nu se poate

Sponsori
C.F.R. Transauto SA

Rog seriozitate!
Stima,
Dani

Linkin Park
11.05.2010, 21:41
Scuze ca ma bag dar asta e CLONA LOCKERZ :|

radeoN
11.05.2010, 23:17
Scuze ca imi permit sa te contrazic,dar atata timp cat eu nu folosesc scriptul original lockerz, tu nu iti pot permite sa ma acuzi ca folosesc CLONA Lockerz

Stima,
Dani

florineatza13
12.05.2010, 05:52
Scuza-ma dar preturile ni le poti spune? sau se discuta pe privat? daca as sti cateva preturi poate te ajutam (zic poate pentru ca am 15 ani si tu vrei peste 18).

Dennis
12.05.2010, 09:52
Scuze ca imi permit sa te contrazic,dar atata timp cat eu nu folosesc scriptul original lockerz, tu nu iti pot permite sa ma acuzi ca folosesc CLONA Lockerz

Stima,
Dani

Nu te supara pe Linkin Park, banuiesc ca a vrut sa spuna ca este ceva de genul si nu ca este o clona - asa cum multe siteuri sunt "ceva de genul" totusi, sunt uneori foarte diferite prin conceptul de rulare sau detaliile acestuia.

Mult succes

radeoN
12.05.2010, 10:49
Scuza-ma dar preturile ni le poti spune? sau se discuta pe privat? daca as sti cateva preturi poate te ajutam (zic poate pentru ca am 15 ani si tu vrei peste 18).

Florineatza13 nu am nimic cu cei sub 18 ani , ba chiar unii gandesc mai bine ca cei de 18+ ... dar tu trebuie sa faci cu mine un contract de colaborare,totul fac legal ca lucarm cu premii ...

Nu te supara pe Linkin Park, banuiesc ca a vrut sa spuna ca este ceva de genul si nu ca este o clona - asa cum multe siteuri sunt "ceva de genul" totusi, sunt uneori foarte diferite prin conceptul de rulare sau detaliile acestuia.

Mult succes

Ms mult Dennis :)

Stima,
Dani

florineatza13
12.05.2010, 12:27
Ai un PM de la mine sa discutam pe privat ;)

radeoN
12.05.2010, 12:31
In ziua in care voi puteti sa castigati , atunci vedeti si pentru prima data premile !
Aste e prima luna a site-ului , deci primul "redeem" !

florineatza13
12.05.2010, 12:33
Sau ca sa nu copii acel cuvant poti spune Lichidare de stoc sau Sky-Out ;)

radeoN
12.05.2010, 15:41
Acum la crearea unui cont , numai trebuie sa astepti mail-ul de la noi pentru a va creea cont-ul.
Pana rezolvam problema cu delay-ul de la Yahoo,asa va ramane

Stima,
Dani

Linkin Park
12.05.2010, 21:48
@radeoN scuzama ca m-am expirmat gresit..dar le prima vedere seamana ideea cu cea de la lockerz

radeoN
13.05.2010, 20:27
Am implementat un forum pe site !

radeoN
15.05.2010, 12:01
alte site-uri :
img.onsky.ro
top.onsky.ro

Mihai
15.05.2010, 12:47
alte site-uri :
img.onsky.ro
top.onsky.ro

Ai licenta pe acela cu imagini? Acela e scriptul de la tynipic care costa licenta , ai achizitionato?

radeoN
15.05.2010, 13:38
Ai licenta pe acela cu imagini? Acela e scriptul de la tynipic care costa licenta , ai achizitionato?

Nu am licenta,poti sa-mi dai te rog pe privat link-ul de unde pot sa achizitionez?

Stima

Mihai
15.05.2010, 13:56
Nu mai stiu , dar si eu am incercat sa imi fac un astefel de site era totul gata de lansare cand am vazut ca trebuie licenta si atunci m-am lasat bagubas , daca gasesc iti voi da un link sa vezi.

florineatza13
15.05.2010, 15:14
radeon poti incerca asta -> http://www.scripteen.com/scripts/scripteen-free-image-hosting-script.html

radeoN
16.05.2010, 19:00
Am avut un castigator pentru Cannon Selphy mini-imprimanta ... sa speram ca o sa ne trimita o poza !

radeoN
19.05.2010, 17:00
Recrutam designer

Viola94
22.05.2010, 23:39
a luat careva premiu de aici?

radeoN
22.05.2010, 23:40
a luat careva premiu de aici?

au fost trimite pozele de la castigatori cu premile primite , sunt afisate pe site :)