Arată versiune īntreagă : Review site
Am pus pe picioare un membership site imi doresc parerea voastra despre design si despre scrisoarea de vanzare (textul de pe prima pagina). Vreau sa stiu daca va convinge ca pot oferi informatii valoroase contra unei sume de bani lunar.
Multumesc anticipat pentru criticele constructive.
Siteul este www.castigabanipenetcuadisaan.info si il gasiti in semnatura.
indesign
14.05.2010, 11:36
Vezi ca nu ai titlu la site, sau cel putin nu unu importan ca scrie Acasa :) Nu este bine pentru seo.
Siteul acesta serveste scopului pentru care a fost facut. Nu astept un design iesit din comun pentru un site care vinde vise, pardon posibilitati de imbogatire. Ai pus cateva imagini reprezentative pentru cea ce vrei sa sugerezi si atat. Sunt cateva milioane siteuri la fel pe internet cu un singur scop, de a motiva persoanele sa se inscrie in speranta de a deveni bogati.
Edit: pe mine nu m-ai convins. In primul rand domeniul este info. Pentru incredere trebuie sa ai macar un com.
Exista o regula in vanzari, si anume regula numerelor mari. Trebuie sa ai un rulaj foarte mare pentru a avea succes cu un astfel de site. Si inca ceva, trebuie sa fie totul legal, sa fi persoana juridica pentru a incasa bani.
johnchristorm
14.05.2010, 11:42
ai greseli de scriere, iar designul general nu ma atrage cu nimic. mai mult, cred ca nu prea inspira increderea de care au nevoie potentialii utilizatori/afiliati ai programului respectiv.
Designul tau este la fel ca a inca 8000 de site-uri de acest gen (pagina ingusta si scris mare cu rosu) ceea ce ma face pe mine ca vizitator sa ies de pe el in prima secunda.
Sugestie: Bara pe care sunt butoanele acasa , despre minte etc fa-o alta culoare.
Domeniul este foarte lung si inutil,de recomandat este ca un domeniu sa fie de maxim 2 cuvinte,cat mai scurt,sa reprezinte un cuvant cheie a cea ce oferi tu pe site,spre exemplu profit-eficent,din cate am citit eu pe forumurile mai vechii,domeniul info acum ceva ani, era gratuit.
Valoarea unui domeniu e de 1 euro, daca nu cumva gresesc.
Sa nu mai zic de seo, info e cel mai prost indexat de google(o camapie publicitara,e mai mult decat vizite)
Spre exemplu,scire pe google castigabanipenetcuadisaan.info,vei observa ca site ul tau apare pe google prin alt director(o dovada,a inficentei domeniului info.)
Dar daca vrei scrie google amuzat,doar "amuzat" , va aparea pe prima pagina,primul in lista google ,amuzat.ro ,un site ce nu a fost inscris nici macar in 20 de directoare.
Acum desing-ul,pare simplu,nu e prea muncit,nu se vede munca unui desing-er.
Nu aduci nimic nou in evolutia grafica a aniilor 2000.
Sentimentul de "bogatie"(realizarea financiara),nu este sugerata de bani,ci de materia cenusie,ar trebuie sa te axezi pe asa ceva,nu pe simpla punere a unor banii.
Continutul site-ului ,nu m-ai convins.
Am vazut site-uri care prezinta dovezi a eficentei,metodei ce o prezinta,cec uri incasate,mult mai mult continut,ba chiar o carte despre cum sa te imbogatesti,nu doar 3-4 pagini.
johnchristorm
14.05.2010, 13:11
Offtopic: Xro1, te straduiesti macar sa scrii corect? crede-ma, eu ma chinui incercand sa inteleg ce scrii. cine vrea articole absolut unice, te poate angaja ca editor.
multumesc pentru timpul acordat, nici nu ma gandeam ca am sa primesc asa multe pareri ...
Sa nu mai zic de seo, info e cel mai prost indexat de google(o camapie publicitara,e mai mult decat vizite)
De unde ai scos aberatia asta ?
Eu sunt pe prima pagina cu un domeniu .info pe un cuvant cheie important la care se gasesc 1 480 000 de rezultate, iar cine stie SEO va stii ca de la 1000000 de rezultatate este mai greu sa fii pe prima pagina pentru acel cuvant cheie
Eu asa am auzit,toti au spus asta,toti nu recomanda domeniul info,sa inteleg ca cei de nu cumpara domeniu info,is idioti?
Dezavanjat trebuie sa fie.
Probabil tu lai indexat,lai promot.
vad ca topicul capata alt trend asa ca ma bag putin - domeniile punct info sunt la fel de bune ca oricare altele. Prefer de o mie de ori sa cumpar un domeniu .info cu numele pe care il vreau eu si sa platesc numai 1$ decat sa dau 30$ pentru un domeniu .ro cu un nume chinuit (din punct de vedere SEO) exemplu: castigabaniii.ro