Arată versiune īntreagă : Neogen sau Etarget?
Ce firma e mai buna ca plata?
Neogen sau Etarget!
Puteti sa dati exemplu , de exemplu la 1000 vizitatorii pe zi eu fac 1 Euro la neogen si 2 Euro la Etarget!
Am lucrat doar cu Neogen si-i pot recomanda, au executat platile prompt, la termenul prevazut bine inteles.
Nu exista o regula care sa-ti spuna tie cat poti castiga cu publicitate din reteaua X sau Y - totul este in functie de calitatea vizitatorului tau si de reclama afisata.
Este banal sa afisezi reclama la vopsele si lacuri pe un site care trateaza tema produselor ecologice, ca atare, clickurile sunt reduse - daca ai un magazin online de vopsele&lacuri, atunci da, merita sa afisezi reclama din aceasta nisa iar clickurile vor fi pe masura.
Ambele retele, livreaza reclama anapoda, la gramada, fara niciun sens - asa ai sa te trezesti pe un site de tehnologie cu reclama la crema de hemoroizi - ca atare, poti sa-ti dai seama ce spun vizitatori siteului tau despre tine, au sa te rada si cu 'partea dorsala' desi nu este vina ta dar fiind siteul tau, este logic sa fi primul de care rade vizitatorul :D
Oricum, mult succes si nu uita sa semnezi si sa trimiti contractul catre Neogen, sunt foarte sensibili si nu-ti primesti banii fara acest contract.
Eu le folosesc pe ambele. Pentru siteul zodiac24.com din veniturile zilnice incasate din neogen+etarget, aproximativ 60% neogen si 40% etarget. Acum depinde de foarte multi factori: amplasare, culori, reclamele afisate, tema siteului .... etc
Cu platile e cam nasol la neogen. La mine intarzie cam mult, dar cand imi trimit, primesc si cate 5-6 plati in aceeasi zi. La e target intre 20 si 25 ale lunii eu mereu primesc plata.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
cum ma inregistrez la etarget? ca nu gasesc !
http://ro.etarget-media.com/partner/register.php? aici te inregistrezi la etarget si parerea mea is mai seriosi cei de la etarget eu fac la ei cam 10 mil pe luna si la neogen daca fac 5 mil imi ia 10% din suma stransa ...
[url]neogen daca fac 5 mil imi ia 10% din suma stransa ...
...corect, findca asa este legislatia in Romania, ei platesc acei 10% catre fisc ;-)
Enculescu
17.07.2010, 16:14
vreau sa aduc si eu ceva in atentia webmasterilor. Etarget Romania plateste foarte prost si isi bate joc de publisheri. Povestea mea incepe asa :
Dupa 2 luni de la folosirea Etarget acestia si-au batut joc de mine in ultimul hal. Este vorba de domnul Ivan Bobal, country manager, cel care se ocupa de zona de publisher. In prima luna am acumulat un venit de 400 de lei. Toate bune, am telefonat sa vad cand se va efectua plata si am primit urmatorul raspuns : Domnul Enculescu, plata dumneavoastra va fi efectuata maine ( Joi ) si veti avea banii in cont cel tarziu Vineri. Daca pana in data de 10 nu se va efectua plata atunci va fi o problema. Bun. Am asteptat ca prostul pana Vineri Seara, verificam Homebank-ul si nimic domne. Intru in contul de la Etarget si verific sectiunea de Plati : Pregatit pentru plata si nu Plata Efectuata. S-a facut deja 13 iunie, nici un ban. Dau telefoane ca prostul si imi raspunde o domnisoara care imi spune ca e plecata prin Bratislava si ca Ivan este plecat, ca are niste probleme. Atunci domne cine administreaza firma asta ? Am impresia ca nimeni si de aici rezulta si veniturile mici precum si bataia de joc si lipsa de respect de care dau dovada. Acum vine si partea amuzanta. Am decis sa trimit e-mail domnului Marcel Vass, fondatorul Etarget, i-am detaliat toate problemele, i-am oferit detaliile contului meu etc. Acesta mi-a zis ca Ivan si-a pierdut telefonul, ca a avut niste probleme si ca plata va fi efectuata. I-am zis ca voi renunta la Etarget din pricina intarzierii platilor. Acesta mi-a zis ca nu e nevoie, ca a fost o problema luna aceasta. Ghici ?
In dimineata urmatoare am primit banii direct in contul de ING.
Intre timp s-a facut 10 iulie, am strans 900 de lei in cont si plata nu s-a efectuat. Dau telefon si raspunde domnul Ivan, il intreb cand se va efectuata plata pentru ca am mare nevoie de bani pentru a plati conturile de web hosting. Acesta mi-a raspuns asa : domnul Enculescu pentru ca ne respectam publisherii vom efectua plata chiar acum si va vom pune pe lista cu prioritate in efectuarea platii. Ca prostul am avut incredere, i-am multumit si am asteptat banii. Au trecut 3 zile de cand am vorbit cu Ivan si tot nu am primit banii, era deja 13 iulie. Am incercat sa sun si raspundea un robot pentru 2 secunde, imi taxa apelul si apoi inchidea. Fain de tot. Am trimis la mail-uri domnului Marcel Vass cat si lui Ivan dar in zadar. Abia pe 14 am primit banii in contul meu de ING. Domnul Marcel Vass mi-a zis ca Ivan e ocupat, ca sunt putini oameni si sunt foarte multi publisheri.
I-am transmis toate cele bune si faptul ca voi renunta. Am zis sa incerc intre timp TradeAds, platesc bine si dupa cum am observat sunt foarte seriosi.
Am zis sa mai folosesc Etarget o saptamana sau doua pentru a completa suma ramasa de la inceputul lunii si pentru a avea o plata mai mare la sfarsit. Si ghiciti ce s-a intamplat iar.
La un website cu 15-18.000 de vizitatori unici pe zi si cu peste 200.000 de afisari am avut un venit de doar 10 lei pe zi ? E posibil asa ceva ? :) Va arat dovada intr-un print screen . Practic Ivan sau cine se ocupa de asta mi-a pus restrictie si click-urile mele nu sunt contorizate.
http://img821.imageshack.us/img821/7862/etarget.jpg
Ca sa dovedesc clar pun si un printscreen de acum o saptamana ca sa vedeti cat faceam pe zi inainte sa ii enervez pe domnii de la Etarget cu intarzierea platii :
http://img716.imageshack.us/img716/6194/etarget2.jpg
Voi ce parere aveti ?
Vi se par seriosi ? :)
Nici macar afisarea nu e corecta :)
Eu lucrez cu cei de la Etarget de un an si ceva. Platile le-au facut intodeauna corect. In constact am impresia ca scrie 30 de zile, iar dupa cum spui tu nu au trecut acele 30 de zile. Eu primesc plata in fiecare luna intre 20 si 25. Nu ma deranjeaza cu nimic atat timp cat isi respecta contractele. Singurul lucru care ma deranjeaza la ei este pretul pe click (0.05 ron in medie) si rata de click scazuta. Eu am facut reclama prin sistemul lor si rata era sub 0.01 %, dar deoarece eu plateam pentru click nu prea ma interesa foarte mult.
Nu stiu ce te-ai pus asa rau pe ei, dar cu mine au discutat mereu civilizat si s-au tinut de cuvant.
Adevarul e ca depinde si cum asezi reclamele de la ei. Eu am rata de click medie de 0.25%. E mica, dar nici ca a ta :d
Bafta
Pana acum am folosit Etarget si pot spune ca si-au facut platile la timp :)
costyn33l
20.08.2010, 17:38
Problema este ca platesc foarte putin pe click 0.05 lei.
PhoeniXman
20.08.2010, 17:59
Pana acum nu am auzit pe cineva sa ajunga sa scoata banii de la neogen... am avut la ei acum un an, si intr-o luna am avut 8 clicuri, cum am pus adsense aveam peste100 clicuri... hoti mari.
Pana acum nu am auzit pe cineva sa ajunga sa scoata banii de la neogen... am avut la ei acum un an, si intr-o luna am avut 8 clicuri, cum am pus adsense aveam peste100 clicuri... hoti mari.
Ba da, eu am scos bani de la Neogen, vezi in acest mesaj inscris de mine intr-un alt topic cu tema Neogen (http://www.cwr.ro/showthread.php/6251-NeoGen-Parteneri-CPC-CPA?p=60156&viewfull=1#post60156)
...acum, platesc catastrofal si afiseaza reclama fara rost, bannere pt. hemoroizi pe siteuri cu tema dezvoltare web, vopsele pe siteuri destinate ecologiei - pe scurt sunt catastrofali din acest punct de vedere.
dezastru ... etarget 30 click = 1,87 lei
in jur de 500 click-uri - 16 lei si ceva ...
aveam pe o zi afisat 10 lei , a 2 zi ma uit pe ziua anterioara castig 3 lei ... restu unde au zburat ??? erau mai multe pagini afisare dar sau dus 7 lei , cum se calculeaza ???
Total aiurea ...
Eu nu pot sa inteleg. La etarget se afiseaza reclama mea pe niste site-uri si eu le dau bani . Nu vad pe site-ul ala nici o optiune ca sa afiseze reclama lor la mine pe site. Deci cum poti sa CASTIGI bani de la etarget ?
costyn33l
29.08.2010, 09:31
Eu nu pot sa inteleg. La etarget se afiseaza reclama mea pe niste site-uri si eu le dau bani . Nu vad pe site-ul ala nici o optiune ca sa afiseze reclama lor la mine pe site. Deci cum poti sa CASTIGI bani de la etarget ?
Tu ti'ai facut cont de advertiser.
Click aici : http://ro.etarget-media.com/partner
Stie cineva daca neogen accepta site-uri de scurtare url ?
@costyn33l nu merge link-ul care mi l-ai dat
costyn33l
30.08.2010, 15:02
@costyn33l nu merge link-ul care mi l-ai dat
Incearca - http://www.etarget.ro/partner/register.php
etarget zona impresuu 1 439 click 0 0,000% ecpm -0,07 Ron castig : -0,10 Ron
cum se poate sa am castig cu - ???