PDA

Arată versiune īntreagă : Despre Alonia Cei care nu stiu

rayden85
08.12.2008, 20:11
Media Sat a lansat Alonia, primul serviciu romanesc de mesagerie instant online
de Vlad Barza HotNews.ro
Marţi, 2 decembrie 2008, 12:10 Economie | IT

Operatorul de servicii de comunicatii Media Sat a lansat pe 1 decembrie Alonia, primul serviciu romanesc de comunicatii on-line, care asigura apeluri telefonice, apeluri de videotelefonie si trimiterea de mesaje scrise instant.

Apelurile telefonice sunt gratuite intre utilizatorii aplicatiei Alonia, acestia primind un numar de telefon pe care pot fi apelati indiferent unde sunt.

Astfel, tarifele catre Romtelecom Bucuresti sunt 0,9 eurocenti/minut, cele catre retelele fixe nationale sunt de 1,5 eurocenti/minut, iar apelurile catre retelele mobile din Romania sunt tarifate cu 5,9 eurocenti/minut, informeaza Mediafax.

Apelurile de videotelefonie sunt gratuite intre utilizatorii serviciului Alonia.

Serviciul de mesagerie instant permite trimiterea de mesaje text instant (Chat sau IM) intre utilizatorii Alonia.

De asemenea, serviciul de mesagerie Alonia este interoperabil si cu principalele servicii de acest fel de pe piata, respectiv Yahoo!, Google, MSN si AOL, astfel incat utilizatorii Alonia pot lua legatura si cu utilizatorii celorlalte aplicatii.

Aplicatia serviciului de comunicatii Alonia, furnizat de Media Sat, poate fi descarcata de pe site-ul pe www.alonia.ro, iar dupa ce este instalata, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont.

Pentru a realiza apeluri catre retelele de telefonie, utilizatorii Alonia trebuie sa cumpere credit, dupa care vor primi, gratuit, un numar de telefon personal on-line, care va permite transformarea PC-ului in telefon.

Alonia ofera si un forum, structurat geografic, care ajuta comunitatile locale de romani din strainatate sa comunice mai mult.

E un fel de skype tarifele sunt de 9 centi

M@s@CrE
22.12.2008, 11:09
mi-am facut si eu cont : EDITAT DE ADMIN....mie se pare foarte bun acest messenger si dupa cate vad are si multe facilitati...gj Alonia team

CODEX
26.12.2008, 18:40
am inteles ca are o gramda de erori..nus ce sa zic
oricum nu va merge prea bine
multi prefera yahoo
iar cei ce nu preferea yahooul este si gmail > gtalk
asa ca alonia cred eu ca va avea un cerc restrans de utilizatori

empty
01.01.2009, 15:17
eu din cate am auzit ... e praf :) nu l-am probat dar nici nu intentionez

Dennis
01.01.2009, 16:54
Va rog sa nu mai postati pareri 'din auzite' - ne intereseaza parerile voastre personale si nu auzite de la XYZ deoarece poate duce grav la eronari.

Cu stima

zyxxx
01.01.2009, 17:02
eu l-am incercat si nu mi s-a parut cine stie ce, insa daca este promovat calumea, cum a fost promovat si yahoo poate deveni foarte popular nu numai in Romania

diamondnetwork
01.01.2009, 17:59
L-am incercat si eu si mi se pare chiar dragut.

Are foarte multe optiuni si mai ales mi se pare interesant cea cu suna de pe pc pe mobil...

"" Daca vrei sa suni din Alonia PC la Telefon in retelele de telefonie fixe si mobile din toata lumea, ai nevoie de Credit. La prima alimentare a creditului primesti gratuit, si un numar de telefon de Romania. Prietenii te vor putea suna de pe telefoanele lor ca si cum ai fi acasa, oriunde ai fi. Te asteptam cu tarife super-speciale pentru Romania si tarife foarte bune si pentru celelalte tari. ""

Iar tarifele ar fi :

MEDIA SAT GRATUIT
Romtelecom Bucuresti 0,9 eurocenti / minut
Romtelecom National 1,5 eurocenti / minut
Retele Nationale Mobile - Orange si Vodafone 5,9 eurocenti / minut
Retele Nationale Mobile - Cosmote, Zapp si Digi 7,3 eurocenti / minut
Alte Retele Fixe 1,5 eurocenti / minut

Mi se par niste tarife foarte bune...

Ce nu imi place la Alonia este ca nu poti adauga pe ID-ul Alonia contacte de Yahoo... deci tot nu poti renunta la Yahoo... :(

P.S. Numele meu de contact este EDITAT DE ADMIN

MaRyYaN
04.01.2009, 18:45
mi-am facut si eu cont pe Alonia ... eu zic ca e destul de bunicel deoarece te poti conecta si cu alte nickname-uri de pe alte programe gen yahoo, MSN etc.... au facut o treaba destul de buna cei din Romania ... Bv lor

calcancristian
04.01.2009, 21:26
sa fim seriosi indiferent cat am ura acest Y!M nu va fi inlocuit niciodata de ceva mai ales romanesc...sa fim seriosi...YAHOO e prea mare pentru a fi dat jos..

tolby
04.01.2009, 21:41
Intr-adevar Yahoo este prea mare sa fie dat jos de romanai,dar cred ca indienii ar putea sa il dea jos,am auzit ca sunt cei mai buni in IT.

diamondnetwork
04.01.2009, 21:57
Sunt cei mai buni..? Atunci de ce nu o fac? Nu au nici un interes ca sa faca asta...

Indienii incearca sa ii "rupa" pe Google :))

Citeste in celelalte posturi :P

rayden85
04.01.2009, 22:34
Ei ... nu vor reusi niciodata , nu au cum sa doboare pe yahoo si google , oricat ai fi de bun in it , aici vine vb si de obisnuinta omului , google ptr. multi a devenit un reflex ca sa zic asa , iar iahoo la fel. Ce exista mai bun decat google si yahoo ? nik , si daca exista , degeaba , ptr ca pana il promoveaza , si sa ajunga la vizitatorii cei au google si yahoo ... e de munca , mai bine te dai batut :) , nu cred ca exista persoana care foloseste internetu si sa nu auda de google sau yahoo , sau chiar youtube

MaRyYaN
05.01.2009, 02:49
dar nimeni nu a zis ca cei de la Alonia doresc sa doboare Yahoo , Msn , Skype etc.. ei au facut un program usor de folosit cu multe functii ... ei doresc atat sa aduca in prin-plan si programele romanesti deoarece au o perspectiva de dezvoltare mare in Romania si nu numai ... Cei din Romania sunt prea putini cei care folosesc programe romanesti si asta vor si ei sa demonstreze ca si Noi stim sa facem programe bune si de succes...

tolby
05.01.2009, 09:40
De doborat poate fi doborat oricine,important este calitatea ce o ofera. Ca exemplu (cand Google a aparut nu il folosea nimeni toti foloseau Yahoo,insa cand au vazut ca Google este mai rapid au inceput sa il foloseasca toti), al doilea exemplu este Firefox, la fel cand a aparut nu il folosea mai nimeni,acum este cel mai profesionist browser folosit de foarte multi utilizatori ai internetului.

MaRyYaN
05.01.2009, 11:07
De doborat poate fi doborat oricine,important este calitatea ce o ofera. Ca exemplu (cand Google a aparut nu il folosea nimeni toti foloseau Yahoo,insa cand au vazut ca Google este mai rapid au inceput sa il foloseasca toti), al doilea exemplu este Firefox, la fel cand a aparut nu il folosea mai nimeni,acum este cel mai profesionist browser folosit de foarte multi utilizatori ai internetului.

Uite cineva care gandeste cat de cat ... in ziua de azi nu mai exista cuvantul "nu se poate" ... cu putina vointa se poate face orice

Fabius
05.01.2009, 20:38
Eu l-am incercat acum mai bine de o luna pentru prima oara, erau numai cativa utilizatori inregistrati, am prins si numele meu liber pe care l-am inregistrat, insa nu m-a impresionat deloc, l-am dezinstalat imediat. Totusi daca lumea va incepe sa il foloseasca, il voi folosi si eu, bine ca mi-am inregistrat numele pana una alta :D

adrian21
04.02.2009, 22:24
Ma intreb cat va rezista acest messenger mioritic:))

redaingel
04.02.2009, 22:28
nu e rau,suna tentant ...sper sa fie ceva de capul lui.Gj Alonia