PDA

Arată versiune īntreagă : Bani din reclame!

alexandru1993
01.06.2010, 09:52
Im poate spune cineva cum e pot castiga bani pe net din reclama der nu din adsense , neogen , sau text add , reclame la anumite firme sau site-uri ..... E posibil asa ceva???

Xro1
01.06.2010, 10:00
Poti vinde reclama pe site-ul tau,insa asta daca ai ceva vizite si un anumit aspect.

netul
01.06.2010, 10:26
Inainte sa te gandesti la castiguri, trebuie sa muncesti mult ca sa ai un site cu trafic mare si continut interesant, de preferat original. Daca te gandesti la castiguri inainte de a face un site, sansele de reusita pt tine sunt nule.

Xro1
01.06.2010, 11:01
Eu sunt de parere ca : castigi pe luna,in functie de cat investi anual.
Depinde de modul fiecarui a de asi gestiona afacerea.
Din unele postari cwr am inteles,ca un site isi capata valoarea astfel : suma costurile pentru desing(de cele mai multe ori se invarte in jurul sumei de 50 $,gandeste ca faci un desing singur, e ca si cum ai dat 50 de $),ai platit pentru scriptul acela,deci se pune si pretul scriptului(daca esti istet si poti face singur scriptul esti in avantaj deoarece iesi mai ieftin iar tu il vinzi la un pret mai accesibil),promovarea poti invata cateva despre seo iti faci promovarea singur si in cele din urma aduna tot profitul pe care il obtii pe un an.
Deci poti investii intr-un site si scoti mai mult decat ai cheltuit,deci ai avantaj.

Eddie91
01.06.2010, 19:01
Eu nu percep asta ca o afacere ( la modul de a investi ) . Eu percep totul de a fii in primele pagini ale google-ului la keyword-uri bune,sau pe nisa mea.Userul netul in mare parte are dreptate,daca nu vinzi un anumit produs,nu gandi sa faci bani inainte.

Ontopic : Eu vand anumite carti online ( create de mine ) romanesti sau in limba engleza.Acum depinde cum doresti sa promovezi,prin reclama platita sau reclama pe site-urile tale ( avand aceeiasi nisa cu cartea si un numar cat de cat mare de vizitatori )

Un exemplu la intamplare asemantor cu ce fac eu : Am un site mare ( in jur de 6000 de vizitatori unici pe zii,targetati,80% din google + 10% vizitatori care revin + 10% alte motoare si alte metode ) - Sa presupun ca eu am un site despre legume,informatii despre el,cum le cresti si etc.Fac reclama catre un alt site ( tot de-al meu ) pe site-ul de legume,cartea constand in " cresterea modului morcovului in timp record,secrete si ponturi " . Tot ce iti mai trebuie e un gram de noroc si restul vine de la sine.

E drept nu fac mult lunar,in jur de 3-4 milioane,dar sunt bani si astia,nici putin,dar sunt ( avand in vedere ca site-ul meu nu e acceptat in reteaua google adsense din anumite motive,alte modalitati nu imi place sa folosesc,deci folosesc metoda asta )

Iti urez succes,dar nu uita,google-ul e tatal nostru in marea parte ! ( Al meu cam e tot )

andy89
01.06.2010, 20:42
Daca vrei sa castigi bani, fie iti cauti singur clientii, dar e de preferat ca sa cauti clienti din nisa siteului tau ca ai sanse mult mai mari. A doua varianta e sa intri intr-o retea de publicitate gen Boom, Adtarget etc.

netul
01.06.2010, 21:13
Boom si restul agentiilor mari accepta doar siteuri foarte mari, cu trafic mare, cu vechime si cu continut serios (nu downloaduri, mp3-uri, filme online si alte prostii).
Intai gandeste-te cum iti faci un site bun, si dupa cateva luni (minim) gandeste-te la castig.

Dau un exemplu de al meu:
- la sectiunea de Feminin a portalului se ocupa o alta persoana (de continut zic). In primele 2-3 luni abia crestea traficul, aveam cateva sute de unici pe zi si cativa centi pe zi, desi persoana muncea din greu zilnic, adaugand zilnic continut nou, unic...... Dupa 2 ani a ajuns la peste 2000 unici pe zi si cateva milioane bune pe luna... Si cand ai vechime si site serios, incep clientii sa te caute pe tine ca sa puna reclama....
Deci... fara munca si rabdare nu faceti nimic. Cine se gandeste ca azi face site si maine castiga cu el, mai bine o lasa balta si se apuca de agricultura.

andy89
01.06.2010, 21:15
@netul - Aici ai dreptate. Eu abia am reusit sa intru in adtarget acum cateva zile.

Dragos Nicu
27.06.2010, 01:37
Castigurile nu tin intotdeauna de volumul traficului, ci de calitatea lui. Un site cu 300 vizitatori lunari poate produce direct de 4x mai mult ca un site cu 10.000 vizitatori zilnici.