Arată versiune īntreagă : Gazduire din alta tara
stefanhellzone
01.06.2010, 17:37
Ce firme de gazduire din alte tari cunoasteti?Ceva serios si daca se poate mai ieftin.
hostgator.com serverffs.com
stefanhellzone
01.06.2010, 18:43
prea nelimitat si stii doar ca nu exista nelimitat
Servere in SUA: godaddy.com, hostgator.com - am avut la ambele si nu am avut probleme
Servere in Germania: ehost.us (am si acum vreo 3 siteuri acolo si merg excelent)
Servere in SUA: godaddy.com, hostgator.com - am avut la ambele si nu am avut probleme
Servere in Germania: ehost.us (am si acum vreo 3 siteuri acolo si merg excelent)
Offtopic : Daca un site este adresat vizitatorilor dintr-o anumita tara, iar hostul este in alta tara influenteaza cu ceva siteul in sine ?! Ex: Am site care se adreseaza romanilor dar am hostul in USA, se incarca mai greu decat unul care este gazduit in Romania ?
Depinde de host. Daca e unul bun din SUA, diferenta e insesizabila.
Dar e de preferat ca hostul sa fie din aceeasi tara de unde sunt majoritatea vizitatorilor.
stefanhellzone
02.06.2010, 06:10
siteul care vreau sa-l gazduiesc tot adresat romanilor este.deci de preferat este sa caut host din romania?
siteul care vreau sa-l gazduiesc tot adresat romanilor este.deci de preferat este sa caut host din romania?
Da, dar mai poti incerca si hosturi din Germania (poti apela la oferta lui Dennis in cazul asta) pentru ca sunt firme care au peering foarte bun cu Romania si nu se va simti diferenta.
RobciucIonut
02.06.2010, 09:49
@Deagle - Am o mica intrebare. Am facut un pachet custom la un euro pe http://www.serverffs.com, si cand vreau sa platesc factura, imi cere doi euro. De ce oare? Astept un raspuns. Scuze de off topic.
stefanhellzone
02.06.2010, 15:17
Da, dar mai poti incerca si hosturi din Germania (poti apela la oferta lui Dennis in cazul asta) pentru ca sunt firme care au peering foarte bun cu Romania si nu se va simti diferenta.
ca de exemplu?