Arată versiune īntreagă : Setare crawl rate
ganditorul_2003
09.12.2008, 14:27
Salut. Probabil ati observat noua optiune a Google Webmaster - setare crawl rate. Oare chiar se poate seta rata de crawl de acolo?
Voi ati experimentat ceva referitor la modificarea - rezultatele modificarii acestei rate? Pe mai multe forumuri internationale se sustine ideea ca aceasta setare nu are nici un efect...
Ma puteti lamuri voi ?...
paco1991
26.12.2008, 20:32
nu am incercat si nici nu am de gand pana nu aflu sigur de la cineva ca merge
Salut. Probabil ati observat noua optiune a Google Webmaster - setare crawl rate. Oare chiar se poate seta rata de crawl de acolo?
Voi ati experimentat ceva referitor la modificarea - rezultatele modificarii acestei rate? Pe mai multe forumuri internationale se sustine ideea ca aceasta setare nu are nici un efect...
Ma puteti lamuri voi ?...
Pentru crawling Google Bot aloca un anumit timp fiecarui site.Pentru a mari numarul de pagini crawler-ate in acel timp tu poti seta ca spiderul sa descarce mai repede paginile tale (adica marirea ratei de transfer).
Rezultatele acestei setari depind destul de mult de performantele hostului tau.
ganditorul_2003
05.01.2009, 05:17
Pentru crawling Google Bot aloca un anumit timp fiecarui site.Pentru a mari numarul de pagini crawler-ate in acel timp tu poti seta ca spiderul sa descarce mai repede paginile tale (adica marirea ratei de transfer).
Rezultatele acestei setari depind destul de mult de performantele hostului tau.
Poate am inteles gresit dar setarea crawl rate se refera la cat de des te poate vizita spiderul, nu cat de repede descarca paginile. Oricum, se pare ca are un oarecare efect aceasta setare in sensul ca primesc mai multe vizite de la nenea Google. :biggrin: