Arată versiune īntreagă : Cerere Codare
comycomy14
03.06.2010, 09:51
Buna ziua...Nu stiu daca am postat in categoria respectiva pentru aceasta cerere!Am facut un layout in photoshop si caut pe cineva pentru a-l mi-l coda! http://h.imagehost.org/0942/Untitled-3_1.png uita-ti aici o poza!Astept raspuns+pret!Multumesc...
flipper4u
03.06.2010, 10:06
ti-l recomand pe da alen.
comycomy14
03.06.2010, 10:09
ms flipper4u!astept oferta lui aici si alte oferte!multumesc
RobciucIonut
03.06.2010, 10:12
@comycomy14 - Daca doresti, iti pot coda eu tema respectiva asa cum este in imagine. Pentru codare iti iau 5 euro/pagina html. Daca doresti mai multe detalii, lasa un reply. Multumesc.
Portofoliu:
1. http://www.asi-google.org - site creat in html&css de la 0;
...mai am inca doua template-uri codate de la 0 de mine, dar sunt in PC, nu sunt online.
comycomy14
03.06.2010, 10:27
da arata foarte bine...pe mine ma intereseaza din acel layout sa fac un script php!Si vreau sa fie codata doar prima pagina index.php!
RobciucIonut
03.06.2010, 10:34
@comycomy14 - Atunci, nu cred ca te pot ajuta. Daca doresti, iti pot crea pagina index, in html. In php nu ma descurc.
.pe mine ma intereseaza din acel layout sa fac un script php!Si vreau sa fie codata doar prima pagina index.php!
Iti pot coda eu, dar nu pot pana maine seara.
Daca termin ce am de faccut poate iti codez in seara asta.La tine nu e mult de lucru.
comycomy14
03.06.2010, 11:00
Iti pot coda eu, dar nu pot pana maine seara.
Daca termin ce am de faccut poate iti codez in seara asta.La tine nu e mult de lucru.
nu ma grabesc...cand ai tu timp!si sa-mi spui cam cat m-ar costa?
Iti trimit PM cu pretul si cateva recomandari, intrucat designul tau nu este complet, si refuz sa codez doar pozele, fara text, fara linkuri, imagini in site, etc
@comycomy14 ai PM de la mine;).
I l-am facut eu free:D
Demo: http://86.126.201.215/ComyComy14/xhtml&css/
Apasa pe butonu Multumesc:D, daca ti-am fost de folos:D.
@comycomy14 Sincer... acel layout e groaznic. E foarte mare.. unde scrie ads 300x300 acolo defapt sunt 450x400 pixeli, culori urate.. nu vad niciun element care sa aiba de`a face cu tema siteului (muzica) Deci... nu merita sa iti bati capul cu el. Mai bine roaga pe cineva care se pricepe sa iti faca un layout free.
.. sa nu zici ca sunt rau, ti`l codez eu gratis. Posteaza PSD`ul.
comycomy14
06.07.2010, 07:39
@comycomy14 Sincer... acel layout e groaznic. E foarte mare.. unde scrie ads 300x300 acolo defapt sunt 450x400 pixeli, culori urate.. nu vad niciun element care sa aiba de`a face cu tema siteului (muzica) Deci... nu merita sa iti bati capul cu el. Mai bine roaga pe cineva care se pricepe sa iti faca un layout free.
.. sa nu zici ca sunt rau, ti`l codez eu gratis. Posteaza PSD`ul.
stiu Relu...nu prea ma pricep la layouturi...sunt incepator :( nu are cine sa imi faca un layout gratis :( multumesc oricum!