Arată versiune īntreagă : Caut VPS ( din Romania )
Recomandati mi niste oferte de VPS din romania care sa aiba minim 512ram , trafic lunar peste 500Gb si neaparat sa aiba Parallels Plesk si nu cPanel ca nu l suport ! :)
Daca mai ai rabdare, domainscan.ro va avea in curand, sau poti incerca nixservers.ro ;)
nixservers au preturi mari si trafic lunar putin, deci raportul calitate=pret nu e ok :) plus ca sa fiu sincer nu am auzit de ei (decat aici pe cwr) , daca se poate sa mi dati niste oferte de firme mai sonore ca sa zic asa :)
samfingcul
03.06.2010, 17:30
www.intovps.com
www.develbox.ro
au preturi mici si sunt hostate in RO vezi daca au ce-ti trebuie tie.
recomand intovps.com la preturi, au cred ca cele mai bune preturi pentru vps-uri ;)) dar nu stiu ce sa zic acum de uptime :P am avut de la ei un VPS pe 1 luna l-am achizitionat, dar uptime-ul nu prea bun, seara cadea cel mai des..cate 8 ore pe seara sau 3-4 ore cam asa ceva. Acum poate ca nu mai au problema asta, nu stiu ce sa zic.
Dupa cum vad, cei de la IntoVPS au oferte bune. Numai ca trebuie sa stii sa administrezi un server linux.
AM rezolvat, se poate inchide !
samfingcul
05.06.2010, 08:37
ai rezolvat dar ce-ai ales. zi-ne si noua :)
Am ales un resseler de la hostgator care mi ofera ce aveam eu nevoie :)
stefanhellzone
08.06.2010, 19:56
nixservers is foarte buni.am de la ei shared si merge foarte bine.suport excelent , m-au ajutat chiar daca erau probleme de la script.
Ii recomand
recomant limehost.ro . eu am de la ei este ok preturi ok .. doar cuvinte de lauda
recomant limehost.ro . eu am de la ei este ok preturi ok .. doar cuvinte de lauda
Tu vezi de cand e topicul asta? Chiar crezi ca era nevoie sa l dezgropi ? Rog un moderator sa l inchida !
iwpdesign
06.09.2010, 12:13
sau VPSLINK.ro
Se poate inchide topicul ca vad ca inca se mai posteaza pe el !