PDA

Arată versiune īntreagă : Director Web

laura29i
04.06.2010, 16:23
Salut,

Acum cateva zile cei de la codRosu.ro au lansat un director web: http://www.codrosu.ro/director-web/
Ultimele 5 site-uri inscrise in director apar pe toate paginile blogului, inclusiv pe indexul cu PageRank 5.
Descrierea poate avea pana la 3000 de caractere, iar pentru ca site-ul tau sa fie acceptat e nevoie de back link.
P.S: Directorul web are do follow!

FinalDestiny
04.06.2010, 17:35
De mentionat:

1) Nu e voie cu link direct in post
2) Linkurile de pe prima pagina(cea cu PR5) nu sunt catre siteul vostru, ci catre pagina siteului din director(de pe codrosu.ro), deci nu va ajuta cu nimic
3) Directorul are PR N/A, deci sincer e USELESS sa te inscrii in el, ce sa mai vorbim de link reciproc

netul
04.06.2010, 18:04
Ti-am editat de 2 ori linkul.
Nu ai voie cu linkuri click and go. Citeste regulamentul.

tolby
04.06.2010, 21:15
Nu inteleg ce va laudati atat cu site-uri facute in wordpress. Chiar nu inteleg deloc reclama ta la acel site, de parca sunteti singurii care au director web. Eu am peste 60 si nu mi le expun aici.
Pererea mea ca acest topic ar trebui inchis.

PhoeniXman
04.06.2010, 21:39
Offtopic: tolby@ Nici macar nu ai portofoliu la site-ul de webdesign si ai peste 60 de pagini pe site cred ca ai vrut sa spui, laso mai moale ca nu rezolvi nimic dor te ingropi mai mult, nu mai fa off topic aiurea..
Ontopic: Interesant, voi verifica si eu.

tolby
04.06.2010, 22:13
Offtopic: tolby@ Nici macar nu ai portofoliu la site-ul de webdesign si ai peste 60 de pagini pe site cred ca ai vrut sa spui, laso mai moale ca nu rezolvi nimic dor te ingropi mai mult, nu mai fa off topic aiurea..

Offtopic
Nu stiu de ce site de web design vorbesti ca am 2 si niciunul din ele nu e acela din semnatura.
Nu are rost sa iti zic portofoliu meu care cuprinde peste 50 de proiecte terminate si alte 30 in lucru.
De referit m-am referit la 60 de directoare nu de site-uri facute de mine.

Ontopic
Directorul tau nu ajuta deloc din punct de vedere seo, penttru ca :
1. titlul paginilor nu se schimba cand navighezi
2.cand dai sa vezi detaliile la un site inscris in director nu arata in codul sursa meta keywords si meta descriere si binenteles nici titlu
3.linkurile nu sunt seo friendly

Este o pierdere te timp sa iti adaugi site-ul pe el.
Poti sa ma injuri pentru critica dura,dar sper ca aceasta sa te faca sa indrepti aceste greseli