PDA

Arată versiune īntreagă : Intrebare

fatfrumos4u
10.12.2008, 16:00
Salutare.. Am siteul http://top111.ro care pe calculator imi merge fara probleme ... dar.. dupa ce il urc pe site nu pot sa vad paginile din cauza unei erori:

This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.

For more information about HTTP errors, see Help.

Poate fi cumva de la host sau e vreo greseala in script, desi nu cred pt k merge pe calculator? Mentionez k hostul a avut virusi zilele trecute, eu am am salvat documentele siteului in calculator... iar apoi, cand si a revenit hostul l am pus din nou si de atunci imi apare eroarea asta

dorikut
12.12.2008, 22:41
La mine totul merge OK

Dennis
05.01.2009, 21:22
o fi vreun bug care trebuie rezolvat
...pe cuvant de onoare, la acest lucru nu se gandea nimeni - cu ce l-ai ajutat acum pe acest utilizator?

Frumos colega, vine omul cu o problema si merge cu doua sau cu aceiasi in totalitate nerezolvata - un efect tipic societatii romanesti in moment!

Va rog sa oferiti ajutor celor care au nevoie de ajutor si nu sa le spuneti ca au o problema - din aceasta cauza sunt aici, findca au o problema si vor sa o rezolve dar au nevoie de ajutor
...ce-si doresc acestia este rezolvare, ajutor, etc. si nu o a doua problema sau propozitii de 2 lei.