Arată versiune īntreagă : Cresterea unui site!
alexandru1993
07.06.2010, 15:37
De ceva timp am un proiect personal ... all-online.info si vreau sa il fac sa apara cat mai bine in cautari si alte lucruri pe care eu nu le-am mai facut.. daca stie cineva cum as putea mai bine sa il fac sa apara in cautari si sa cresc in PR sa lase aici un topic cu sfatul lui ... sigur il voi urma....
In primul rand sa elimini porcariile alea de topuri cu voturi automate. Deschid siteul tau, hopa si votul automat in jegul de utilis. Hopa si o fereastra noua cu un site erotic. Mai dau un click, hopa, din nou jegul de utilis.
Ai bagat la vrajeala niste categorii in meniu, fara niciun continut in ele.
Bineinteles, nici nu ma gandeam ca poti sa uiti sa bagi adsense inainte ca sa te ocupi sa ai continut la site. Tipic "webmasterilor" de 2 lei.
PS:
- Transmisiuni sportive LIVE
- Cele mai tari filme - online
astea sunt lucruri ilegale.
Ceva mai folositor / legal nu va prea duce capul sa faceti.
Daca vrei sa urmezi vreun sfat, fa un site serios si lucreaza la continut. Asta e cel mai important lucru la un site. Continutul unic.
andreifan
08.06.2010, 10:44
Fara suparare dar nu poti face ceva mare cu un site .info pe un hosting gratuit cum il ai tu. Ce proiect mare numesti tu asta ? cand ai hosting de la hi2 si un domeniu luat cu 4$, ai trantit o tema si gata, vrei proiect mare..
Fara suparare dar nu poti face ceva mare cu un site .info pe un hosting gratuit cum il ai tu. Ce proiect mare numesti tu asta ? cand ai hosting de la hi2 si un domeniu luat cu 4$, ai trantit o tema si gata, vrei proiect mare..
Offtopic : Poti face un site mare pe host si domeniu gratis, important este continutul ! Nu cred ca poti face tu un site mare punandu l din prima pe VPS si un domeniu .pr (Puerto Rico) care e 1380e/an asta in cazul in care nu ai un buget foarte mare si vrei sa dai un "tun" ! Uite un exemplu de host "gratis" si domeniu .info : www.monden.info ;)