PDA

Arată versiune īntreagă : Gazduire reseller

madalin4u
11.12.2008, 14:39
Ce parere aveti de http://www.ro-vps.net ?

Am vazut ca au niste pachete de reseller ok ,pentru app orice buzunar,plus ca prima luna e reducere 50 % daca este folosit cuponul 50OFFRS !

Astept raspuns daca are cineva cumparat ceva de la ei!

rayden85
12.12.2008, 15:38
Pare f interesenata si convenabila , dar... nu fie tiapa , sa platesti apoi sa te trezesti fara spatiu la ei , ai obsevat ca toate firmele serioase care ofera spatii , sunt f scumpe la ei , nu stiu dc astea dau doar atata spatiu , in fine , nu stiu ce sa zic ... incearca si zimi si mi-e :)

madalin4u
13.12.2008, 07:15
Am cumparat de cateva zile un pachet de gazduire shared doar sa vad daca nu este teapa,si vad ca nu este ,ba mai mult ofera si suport tehnic..contul mi-a fost activat in cateva minute si siteul se misca ok!eu zic ca merita chiar sunt preturi pt orice buzunare :D

rko87
15.12.2008, 14:44
Am cumparat de cateva zile un pachet de gazduire shared doar sa vad daca nu este teapa,si vad ca nu este ,ba mai mult ofera si suport tehnic..contul mi-a fost activat in cateva minute si siteul se misca ok!eu zic ca merita chiar sunt preturi pt orice buzunare :D

revino cu info dupa cva timp despre ei sunt interesant sa cumpar un vps

madalin4u
16.12.2008, 14:17
chiar sunt ok dupa parerea mea si interesant ca gazduiesc si siteuri de muzica...

alpha
17.12.2008, 19:58
chiar sunt ok dupa parerea mea si interesant ca gazduiesc si siteuri de muzica...

Nu vad nimic ilegal sa gazduiesti un site cu muzica atata timp cat fisierele nu sunt pe serverele noastre!