PDA

Arată versiune īntreagă : Caut programator sa imi repare unele erori dintr-un script.

Slash
09.06.2010, 11:21
Websiteul este jocurigatit.info. Erorile pe care as dori sa le rezolvati sunt prezentate mai jos:

- am probleme cu inregistrarea utilizatorilor
nu stiu din ce cauza nu se mai pot inregistra utilizatorii puteti incerca si voi la adresa jocurigatit.info/inregistrare.php

- nu se poate comenta la jocuri , e legat de API key cu wordpress , nu stiu cum sa o scot la capat

- la random games si most played daca dau cursorul deasupra imaginilor apare "title" in loc de titlul fiecarui joc

- vreau sa schimb in script, exemplu la pagina jocurigatit.info/game/328/Fruit-Salad-Day-.html sa fie descrierea urmatoare : FRUIT SALAD DAY - Prepare fruits and make a perfect and delicious fruit salad. , adica descrierea jocului dupa numele paginii. Asa sa citeasca google cand dau site:http://www.jocurigatit.info/game/328/Fruit-Salad-Day-.html sa imi puna acolo ca descriere asa : Fruit Salad Day - Prepare fruits and make a perfect and delicious fruit salad. si la fiecare joc sa apara asa....
Acum e asa : <meta name="description" content="<?php echo $title; ?> - Jocuri de gatit si jocuri cu mancare foarte frumoase. O colectie impresionanta cu jocuri de gatit amuzante. jocuri Pagina <?php echo "" . ($page + 1) . ""; ?>"/> imi ia descrierea de la homepage

- mai am probleme in sitemap cu niste pagini, am schimbat structura si acum am niste pagini cu vechiul link jocurigatit.info/joc/-jocuri-cu-mancaruri.html acum e jocurigatit.info/games/tagul.html si parca mai aveam niste erori as dori sa scap de toate.

- niste elemente grafice sa fie editate chestii minore.

Pentru alte informatii postati in topic nu imi trimiteti pm, si de asemenea pretul pe care doriti sa ma taxati daca acceptati lucrarea va rog sa il postati aici public.

Dzan
14.06.2010, 13:25
50 euro si se rezolva

Slash
14.06.2010, 17:39
Tind sa refuz oferta ta din motive evidente.

Slash
14.06.2010, 19:12
In primul rand pretul este oarecum ridicat numai pentru serviciile astea, intre timp am primit 4 oferte la unele astept raspuns, la altele inclusiv cea de la Dzan nu le-am refuzat ci doar le-am pus in capatul listei (asta nu inseamna ca 100% nu voi apela la ei) pentru ca ori nu imi prezinta credibilitate seriozitate profesionalism dzan e si nou pe forum ma asteptam sa imi raspunda cineva mai vechi gen xtrimversus da alen net vipe PhoeniXman RobciucIonut punctnet etc. ori pretul este mai mare decat celelalte oferte si evident ca am privilegiul de a alege programatorul pentru lucrare.

XtrimVerSuS
15.06.2010, 23:29
M-am oferit eu. Pretul este de 50 RON, discutat in particular, insa "oficializat" pe CWR.

Slash
14.07.2010, 09:54
Se pare ca nu sa rezolvat , am nevoie de un programator

Slash
03.08.2010, 12:14
Nu gasesc si eu un programator sa ii dau o lucrare in comunitatea asta de webmasteri?? platesc normal.

ev0l
04.08.2010, 13:01
folosteti cumva pluginul games de la mochi ??? adica auto post games din feedul mochi - iar tu castigi $ pe jocuri ?

eddu
04.08.2010, 13:11
Slash, daca mergi pe ideea "astia sunt rupti in gura dupa bani si o sa se arunce cat mai multi la preturi cat mai mici" tind sa te ironizez. Este o aberatie, ce ceri tu acolo, apeleaza la o firma de programatori sa iti faca un site separat pentru jocuri daca tot esti asa presat de "problemele" site-ului. Fa-ti un script de la 0 cu adaugare / stergere / design / panel admin / statistici si ce iti mai doreste sufletelul, dupa care vin-o inapoi sa ne spui daca a fost usor si daca se merita atata munca pentru 2 3 euro cat ai vrea tu sa dai. Daca nici 12 euro nu te-ai incumetat sa oferi atunci pardon, du-te si intreaba pe la alti programatori :)

netul
04.08.2010, 13:48
Ti s-a facut o oferta de 50 de euro pe care ai refuzat-o. Un programator serios si cu experienta iti va face un script de la zero si te va costa mai mult. Tu probabil vrei un programator bun care sa iti faca ceva cu 10 euro, ceea ce e imposibil.Aia care muncesc pe asemenea sume in niciun caz nu sunt programatori. Sau nu stiu ce e aia un programator.
Ori platesti 10 euro la un "programator de weekend" care iti va face o treaba de mantuiala, fie cu apriox. 70-100 euro gasesti un programator bun care iti va face ceva bun, fara erori, fara gauri de securitate etc...

XtrimVerSuS
04.08.2010, 13:57
@netul, oferta a fost de 50 RON, nu 50 euro. :) Am facut acea oferta pentru ca am avut "o fereastra". Din pacate momentan sunt aglomerat si nu ma mai pot ocupa. Slash a zis ca ma asteapta pe mine sa ma eliberez, dar cel putin 3 saptamani sunt ocupat pe deplin, daca se ofera altcineva intre timp, e bine venit. Pretul era de 50RON pentru ca ma cunosteam cu Slash de ceva timp si la cunoscuti nu iau asa de mult ca la straini. :)

Slash
04.08.2010, 16:49
ev0l - Nu, si ce treaba are cu topicul?

eddu si netul - cred ca e prima oara cand cineva ma 'flameaza' si ironizeaza pe forumul asta. Pana acum nu m-am lansat in disctutii contradictorii certuri etc. dar fiind topicul meu trebuie sa va raspund.

Tind sa cred ca voi 2 percepeti realitatea (cel putin in cazul acesta) asemenea unei femei (de obicei ele asculta si inteleg ce vreau ele - vorbesti si inteleg ce vor). Eddu cum sa te adresezi membrilor din comunitate ca si cum "sunt rupti in gura dupa bani" urit din partea ta. Aceasta lucrare vreau sa o ofer unui freelancer(numai potrivit pentru acest forum) pentru ca nu imi creez un script, website de la 0 sa contactez o firma. Haide sa scriu si chestiile (pe care tu ai insinuat ca le-am scris/cerut) sa nu rada membrii comunitatii ca vorbesti aiurea:

-
Care babalau vrea sa imi faca un script de la 0 pentru 2-3 euro? ( ATENTIE!!! mari sanse ca suma reala sa fie 2.01 euro).
-

Asta e tare, nu m-am incumetat sa dau 12 euro- daca erau $ mai dadeam da asa .... e criza si in buzunaru meu.
Nu am spus nicaieri ca am refuzat sa dau lucrarea din pricina banilor, ci mai mult programatorul mi-a refuzato pentru ca nu are timp.

Am analizat fiecare fraza in parte sa vezi cat de, departe de adevar sunt vorble pe care tu le scrii asa apasat.

Lui netul nu ii mai spun nimic ca e din Iasi si moderator aici ba nu supermoderator si intr-un fel sau altul, poate isi foloseste privilegiile abuziv :)) glumesc. Numai bine.

Slash
31.05.2011, 09:38
Doresc pe cineva din comunitate cu exeperienta si de incredere. Mai am 2-3 buguri usorare. Contracost desigur.