Arată versiune īntreagă : Windows pe stick
Salutare , am un prieten caruia i sa stricat hdd-ul si as vrea sa stiu daca se poate instala windowsul pe un stick si sa il ruleze tot de pe stick . Stiti cumva daca merge ?
Numai bine
Eu stiu ca se poate instala Windowsul de pe un Stick, dar in sensul ca, kitul poate fi pe stick, insa Windows-ul se instaleaza pe hard disk. Ma indoiesc ca se poate instala pe un stick si sa ruleze de acolo.
videoturoriale.ro ,aici prezinta ceea ce cauti tu,momentan nu merge,cred ca fac un update,incearca maine.
florineatza13
11.06.2010, 08:35
Iti trebuie un stick de minim 16 GB. Il formatezi in format NTFS si il bagi in unitatea respectiva, dupa aceea poti instala windowsul pe el deoarece il va gasi ca o partitie a HDD-ului respectiv. Sau il formatezi in format Fat32 si il folosesti ca windows portabil :) adica nu doar pe acel PC/notebook/laptop. Sau daca doresti sa faci boot de pe stick il faci bootabil cu ajutorul diskpartului din windows 7 (pe windows xp nu merge sa faci un stick bootabil din cmd ci doar cu ajutorul unor programe care .. la mine nu au mers) si la windows vista era o comanda dar nu mai stiu care .. :|. Sper ca te-am ajutat.
Hmmm....pai daca hdd-ul nu mai merge unde pui win-ul?
Poate vrei sa spui cd/dvd-rom-ul,s-a stricat!
Pentru ca acum plec si nu mai pot scrie pana duminica am sa iti spun ceea ce poti face:
-scoti dvd-rom-ul din unitatea ta si mergi cu el la cealalta unitate
-deconectezi dvd-rom-ul stricat si il pui pe al tau(ai grija sa ai cablu de sata sau ide)
-apoi rulezi cu el scos!
Cam atat!
Daca nu vrei asa pui imaginea win pe un stick,ii dai sa booteze din bios pe stick si gata,se instaleaza normal!
Prima metoda am folosit-o de multe ori!