Arată versiune īntreagă : Site gen ro.tl/dot.tk ...
Salut!Doresc sa construiesc un site gen ro.tl sau dot.tk, banuiesc ca exista un script sau daca nu, exista persoane care sa ma ajute si pe mine!
Ce domeniu imi recomadati pentru a atrage clientii?
Ce costuri necesita?
Ce host imi recomandati?
Cat spatiu imi trebuie?
Exista vreun script special pt. asa ceva? Sunt interesat si sa pun si o mica reclama google!
Va multumesc!
Siteurile gen ro.tl sau dot.tk nu necesita prea mult spatiu ele fiind niste rename-uri (pein iframe) ale unor siteuri deja existente. Aceste servicii de rename sunt din ce in ce mai putin folosite datorita dezavantajelor SEO.
Daca totusi vrei sa faci un proiect din care sa-ti iasa si tie ceva bani iti recomand sa faci un site de bloghosting...E mai simplu, mai cautat, iar scriptul il gasesti aici (http://mu.wordpress.org/download/).
Problema acestui tip de site este acela ca necesita un hosting puternic cea ce vei gasi la HostGator.
Ca domeniu iti recomand un .ro (pe viata) deoarece asa clientii tai nu se vor teme ca maine poimaine domeniul va expira iar ei vor pierde tot.
Multumesc pentru sugestii dorikut, ce pachet de gazduire de la HostGator mi-ai recomanda pentru inceput Hatchling,Baby, Business?Tin sa precizez ca m-a incantat ideea ta cu "site de bloghosting" si binenteles daca se poate si o parere despre o astfel de investitie, merita?
DjRemYxOne
14.12.2008, 19:03
mai greu sa gasesti asa ceva .....
DjRemYxOne
14.12.2008, 19:04
dar pana la urma cred ca poti gasi dar contra cost :d
Nu am zis ca vreau ceva neaparat gratuit, si oricum cred ca ideea pe care mi-a dat-o dorikut este mult mai buna astept un raspuns in ceea ce priveste pachetul de gazduire pe care mi-l recomandati.
Multumesc!
Multumesc pentru sugestii dorikut, ce pachet de gazduire de la HostGator mi-ai recomanda pentru inceput Hatchling,Baby, Business?Tin sa precizez ca m-a incantat ideea ta cu "site de bloghosting" si binenteles daca se poate si o parere despre o astfel de investitie, merita?
iati un vps daca nu vrei sa ai probleme cu serverul
Am inteles totusi pentru inceput pana vad cum merg lucrurile o sa apelez la pachetul Business, astept in continuare pareri despre un astfel de proiect, recomandari si orice detalii care m-ar putea ajuta sa-mi creez o imagine peransamblu a acestei afaceri.
Cu respect.
DjRemYxOne
15.12.2008, 17:24
mda in fine .....
DjRemYxOne daca doar vrei sa faci 20 de mesaje pentru a descarca scripturi macar incearca sa oferi si niste raspunsuri care sa ne ajute pe noi cei inreresati.
Multumesc!
De preferat e sa alegi Bussines dar si Baby ar trebui sa fie de ajuns.
Daca doresti sa facem acest proiect impreuna da-mi PM.
cauta pe google ca tre sa gasesti scriptu ... si foloseste si tu domenii .ro,.com ...
diamondnetwork
30.12.2008, 01:20
Sincer nu cred ca poti "stoarce" bani de pe urma unui Blog Hosting... (daca asta vrei sa faci) pentru ca exista cateva care iti ofera blog gratuit...si destul de bune...unul ar fi cel de la Google...
Iar in Google chiar poti avea incredere...nu a cazut...si nu va cadea niciodata... ;)
e greu
cauta clone pe site-uri de warez
radiofan
04.01.2009, 16:41
am gasit eu un script care se potriveste dar este contra cost