Arată versiune īntreagă : Problema cu imprimanta Epson DX5000(CX5000)
Salut, am si eu o imprimanta epson dx5000 si nu am decat cartus negru si nitel albastru, pot sa printez doar cu negru, ca imi da o eroare nus ce, vre-un program, tutorial ceva...
Multumesc!
Geani Ghenea
...si ce spune acea eroare? Scrie tu, nu ne lasa sa ghicim ce doresti ;)
Salut, poi mi se aprinde un led rosu, dar cum am mai spus nu am toate cartusele am decat negru cu albastru, rosu si galben nu am, si eu vreau sa trag la imprimanta doar scris negru, trebuie sa am si celelalte culori?
Imprimatele/multifuncționalele Epson din seria DX, cel puțin din cāte știu eu, și din propria experiență, nu poți printa decāt dacă ai toate cartușurile funcționale, adică să mai fie ceva tuș īn ele, am și eu un Epson(DX7400) dar sincer nu eram foarte mulțumit de el, mai ales că sunt și destul de pretențioase și scumpe față de alte imprimante, mi-am luat un hp..
Cel mai bine ar fi să īți īncarci tușurile (știu că ai vrea să eviți asta, dar nu cred că pote funcționa un țuș fără celelalte), dacă ai dinacela care se poate īncărca, pentru că la Epson nu se prea īncarcă, decāt cele compatibile, care trebuie comandate special...
OK, ms am rezolvat problema, am incarcat cartusele cu tus de stampila cu siringa, sincer nu ma asteptam sa mearga:)).ok Multumesc