PDA

Arată versiune īntreagă : O parere va rog.

robi09
24.06.2010, 18:52
http://a.imagehost.org/0215/intreabaorg-SIMBOL.png

Este vorba de acel simbol de mai sus, ce culoare credeti ca se potriveste mai bine? Aveti idei mai bune pentru imbunatatirea lui?

Multumesc.

d-zel
24.06.2010, 21:38
sa se potriveasca mai bine cu ce?
Mie personal imi place albastru deci albastru, dar ar trebui sa ne arati cu ce sa se potriveasca(asa fiecare ne zicem culoare preferata:D )

robi09
24.06.2010, 22:26
Ma refeream cu ce culoare arata mai bine.

XtrimVerSuS
24.06.2010, 23:31
Sincer, nu iti pot spune pe care sa-l alegi, dar iti zic ordinea in care-mi plac mie, facand abstractie de la culorile mele favorite, pur si simplu ordinea in care mi se pare ca arata mai bine logoul tau. Le numerotez de la stanga spre dreapta de la 1 la 6 si mai jos le ordonez dupa cat de mult imi place, de la cel mai mult, la cel mai putin:
3 2 1 6 5 4
Sper ca ti-am fost de ajutor si poate te decizi spre cel mai bun. De asemenea, vin cu inca o sugestie. De ce nu folosesti un logo care sa-si schimbe culoarea la fiecare refresh? Sau daca e prea enervant la refresh, la fiecare utilizator in parte.
In caz ca iti surade ideea, iti explic si cum s-o pui in aplicare, in caz ca mai foloseste si altcuiva:

Fiecarui utilizator ii atribui o culoare:

<?php
if(!isset($_SESSION['logo'])){
$logo = rand(1, 6);
$_SESSION['logo'] = 'logo'.$logo.'.png';
}
?>

Apoi, unde ai nevoie de logo, pui:

<?php
echo 'calea/spre/imagini/'.$_SESSION['logo'];
?>

netul
24.06.2010, 23:50
Ma refeream cu ce culoare arata mai bine.
Daca ar fi sa aleg, as alege albastru sau rosu. Acum depinde de site, ce culori predominante ai acolo.

robi09
25.06.2010, 09:07
Si eu tot la rosu ma gandeam dar XtrimVerSuS a venit cu o idei uimitoare,multumes mult,o sa aleg patru culori (albastru,rosu,verde si portocaliu), cred ca este ok nu?

PhoeniXman
25.06.2010, 09:16
Cred ca ai putea folosi toate culorile daca tot sunt facute, foarte buna ideea lui XtrimVerSuS.

XtrimVerSuS
25.06.2010, 10:51
OFF: Ma bucur ca am fost de ajutor, dar cel mai mult ma bucur ca ati stiut sa multumiti, nu ca majoritatea celor de pe forumul asta care uita sa mai si raspunda in topic dupa ce-i ajuti. :D