Arată versiune īntreagă : program de inscriere automata in directoare
florescualin
14.12.2008, 18:36
stie cineva vreun program de inscriere automata in directoare...adik sa dau add la lista cu directoare unde vreau sa il inscriu sa completez o sing data datele la site si cand apasa sumbit sa l inscrie in directoare...
DjRemYxOne
14.12.2008, 19:25
si eu vreau asa ceva va rog fff mult daca gasiti sa ma contactati si pe mine la idul : [editat de dorikut]
http://www.addurl.nu/
http://submit-everywhere.com/
Mai sunt dati si voi un search pe google
exact ce cautam :D mc mult ztunad
balazs_szabi
28.12.2008, 14:06
da ii free sau cu bani ?
nu este gratuit. Trebuie sa platesti si in general foarte mult pentru acest serviciu. :( E nashpa. ramane sa faci totul pentru tine...cu mana. dar daca crezi ca merita aproape 300$ atunci poti vizita site-urile.
nu am zis nimica de rau despre plata dar zic ca nu ri cine dispune de bani pentru a aduce un site la o mare realizare
nu am zis nimica de rau despre plata dar zic ca nu ri cine dispune de bani pentru a aduce un site la o mare realizare
Te rog sa scrii cuvintele complete - nu ne aflam in Y!Messenger aici.
Multumesc pentru intelegere.
Cu stima
Aceasta este adresa http://www.submitsuite.com/ a ceea ce folosesc eu cand inscriu un site in directoare.
Programul se numeste website submitter si poti sa faci selectie in ce directoare vrei sa adaugi (cu page rank mare,cu link reciproc,cu plate) asta depinde de tine.Programul are vreo cateva mii de directoare nu am stat sa le numar,sper sa va fie de folos mai ales ca puteti sa il gasiti si gratis daca stiti sa cautati.
ganditorul_2003
05.01.2009, 05:29
Toata lumea a innebunit cu inscrierea in directoare. Majoritatea softurilor care fac aceasta inscriere sunt "luate la ochi" automat de Google care va penaliza siteurile pentru care faceti inscrierea. Mai ales daca aceasta se face in 100000 de directoare in trei zile. Nu asa se face SEO !
Sa mai discutat pe forum acel program se numeste Perpetual Traffic Generator
Uite unul gratis, inscrie in mai multe motoare de cautare.. Click aici! (http://ro2.ro/search_engines_submit/)
salut nu am reusit sa inscriu siteu cu programu care mi lai recomandat submitter mai putea ajuta???
roscabgdn
17.03.2009, 17:08
sincer prefer moda veche ...inscrierea manuala :P din cate am inteles eu nu prea functioneaza treaba cu inscrierile automate....:P
risti sa te trezesti pe blacklist :P pentru spam :P
asa ca ...incetuc da sigur ...old fashion : inscriere manuala
da nu mai stiu directoare mari si bune:((
roscabgdn
17.03.2009, 17:12
iti recomand dirpedia.ro :P acolo sunt cele mai bune ...daca nu toate majoritatea directoarelor romanesti :P
bafta
martzianu
17.03.2009, 20:43
Este un soft se numeste WebsiteSubmitter, dar trebuie sa adaugi manual prin browser-ul lor
fulgerul101
18.03.2009, 07:29
iti recomand dirpedia.ro :P acolo sunt cele mai bune ...daca nu toate majoritatea directoarelor romanesti :P
bafta
alea de la dirpedia parca sunt lasate in paragina.. inscrii site-ul si nici in 1 saptamana nu primesti raspuns
mafiablack
18.03.2009, 07:50
Cine vrea programul de inscriere in directoare automat lasatimi un pm cu id vostru si va contactez eu cand am timp
Cu Stima MafiaBlack
sincer prefer moda veche ...inscrierea manuala :P din cate am inteles eu nu prea functioneaza treaba cu inscrierile automate....:P
risti sa te trezesti pe blacklist :P pentru spam :P
asa ca ...incetuc da sigur ...old fashion : inscriere manuala
Confirm! Plus ca aceste softuri care teoretic ar trebuii sa te ajute te inscrie automat la newsletterul multor siteuri de unde rezulta un numar de 20 - 30 e-mailuri pe zi pline cu bazaconii. Am folosit WebSite Submitter si mai mult rau mi-a facut.
Daca vreti sa faceti o treaba buna, ca la carte, metoda veche, cea manuala este cea mai buna dupa pararea mea. Va faceti un XML cu siteurile, cu PR-ul fiecaruia si aia e ... Daca punem mana de la mana putem face o lista frumoasa, toti, una cu directoare din RO si una cu cele externe.
Iti sugerez sa NU folosesti astfel de programe , ele nu fac decat rau , google considera dupa aceea spam si te pune in sandbox multa vreme vei regreta.
xtremlaur
21.03.2009, 16:54
Unul foarte bun , dar care costa 10 euro(plata prin telefon), este 5000.ro
Te inscrie automat in 2000 si ceva de directoare. Dar ATENTIE nu folositi pt inregistrare mailul dvs de baza folositi un mail secundar, pt k primiti in mai putin de 1 h 2000 dde mailuri cu acceptarea site-ului dvs in directoare si se blocheaza mesajeria
Iti sugerez sa NU folosesti astfel de programe , ele nu fac decat rau , google considera dupa aceea spam si te pune in sandbox multa vreme vei regreta.
Nu are nici o legatura cu ce te inscrii in directoare atat timp cat o faci cu cap, ca nu stie google daca te-ai inscris cu un soft sau te-ai inscris manual. Atata timp cat nu te inscrii in prea mult deodata nu e nici o problema.
Te inscrie automat in 2000 si ceva de directoare. Dar ATENTIE nu folositi pt inregistrare mailul dvs de baza folositi un mail secundar, pt k primiti in mai putin de 1 h 2000 dde mailuri cu acceptarea site-ului dvs in directoare si se blocheaza mesajeria
Stii prea bine cum e cu softurile acestea de pe internet, care te inscriu automat, chiar colegu xtremlaur a scris ca intr-o ora trimiti o cerere de inscriere la peste 2000 de directoare, deci cum vrei sa joci jocul aceste tot spam e, manual parerea mea e cel mai bine.
Dar ATENTIE nu folositi pt inregistrare mailul dvs de baza folositi un mail secundar, pt k primiti in mai putin de 1 h 2000 dde mailuri cu acceptarea site-ului dvs in directoare si se blocheaza mesajeria
In cazul tau, doar citind ce scrii aici, pot spune cu siguranta ca esti un webmaster care nu are adresa email a domeniului propriu ci una banala free la yahoo, hotmail sau gmail
...asa se face ca ai scris ce am pus eu ca citat mai sus.
Bine inteles ca ti se blocheaza mesajeria, la o astfel de adresa email :D
Ca webmaster sau detinator de domeniu web, este o mandrie sa ai adresa ta proprie de email si nu george_petre[around]yahoo.com sau ionel_papadie[around]gmail.com
...cand ai adresa ta email - nu ti se mai blocheaza nicio mesajerie ;)
Este important, mai ales dupa o inregistrare in directoare si motoare de cautare, sa citesti ce scrie in email, uneori gasesti acolo un link de confirmare a inregistrarii facute
acesta trebuie accesat pentru a confirma inregistrarea - ajuta foarte mult sa faci acest demers - cine nu crede nu are decat sa incerce.
Tot in acel email, scrie clar cum dezabonezi newsletter-ul pe care tu, stimat webmaster l-ai abonat in momentul in care ti-ai inregistrat site-ul in acel director ;)
...sau din ce credeai ca traieste un director web daca nu din trafic si din adresele email adunate catre care mai tarziu trimite newsletter?
Trimiterea de newsletter catre aceste adrese este legala si nu se considera spam.
De ce nu este spam? Scrie in TOS-ul (Conditii de utilizare) acestor site-uri. Tu te folosesti de ei si ei de tine :)
In final: esti webmaster sau detinator de domain?
...fa-ti o adresa email care sa te reprezinte si nu ciurucuri la yahoo :D :D
As dori si eu sa imi fac un astfel de email ma indrumi dennis?
mafiablack
23.03.2009, 11:19
Si eu asi vrea cum pot face :X :X:X:X:X:
As dori si eu sa imi fac un astfel de email ma indrumi dennis?
Si eu asi vrea cum pot face :X :X:X:X:X:
Contactati hosterul vostru - el este cel care va ofera spatiul web pentru domeniu nu eu :D
Cu stima