PDA

Arată versiune īntreagă : [caut] colaborator site

BogdanH
29.06.2010, 15:43
Pe scurt, vreau sa fac un site pentru cazari (Romania si, in viitor internationale).
Eu fac designul, programarea si cumpar domeniul (ca sa fie un nume de comun acord ales)
Discutiile cu pensiunile, hoteluri, prezentari etc. putem sa le facem impreuna.

Colaboratorul trebuie sa se ocupe de optimizare si impreuna de culegere de informatii.
As prefera sa fie din Bucuresti pentru o comunicare mai facila.

Castigul 50-50!

Mai multe detalii aici, PM sau e-mail.

Multumesc.

PhoeniXman
29.06.2010, 16:02
Foarte buna ideea cu un site despre cazari, pensiuni,etc., dar ideea unui parteneriat cu cineva care nu vine cu mare lucru si sa dai 50% nu e prea buna, pentru seo poti plati pe cineva, un partener bun ar fi o agentie de turism la care ii vei face si publicitate online.

BogdanH
29.06.2010, 16:05
Mai e si culegerea de informatii si comunicarea cu pensiunile.
La fel, optimizarea este foarte importanta pentru un site de cazari.

Detaliile mai multe ar fi legate de posibilitatea utilizatorilor de a face cazari online etc.

vipe
30.06.2010, 11:00
Ar fi foarte bun un site complet cu cazari in Romania....problema este ca daca vrei sa castigi din publicitate va fi mult de munca !

BogdanH
30.06.2010, 11:13
Nu ma gandesc ca o sa fie usor. Nici nu ma gandesc sa castigam numai din publicitate, putem castiga si din conturi premium si sunt mai multe optiuni care acum nu sunt exploatate sau sunt exploatate prea putin (rezervare online, comentariile utilizatorilor etc.)

Tocmai de aceea trebuie cineva care, pe langa faptul ca trebuie sa se ocupe de optimizare, va trebui sa faca si munca "de teren", impreuna cu mine, pentru atragerea pensiunilor si explicarea acestora a conceptului de rezervare online.

4seo
12.07.2010, 04:14
BogdanH : Daca vrei la partea SEo te pot ajuta eu ne descurcam noi intr-un fel !
Daca esti interesat PM

vipe
12.07.2010, 11:53
Cum vei incheia un contract de publicitate cu firmele?
Avand in desfasurare un proiect m-am gandit la altul si acela este dupa cum se pare luat de tine.As vrea sa ma bag insa am nevoie ed cateva detalii!

BogdanH
12.07.2010, 16:10
Varianta legala: prin firma, PFA sau contract de colaborare pentru prestari servicii.
Oricum, la cat se lucreaza "la negru" in publicitate nu cred ca asta ar fi o problema.

Daca esti interesat de proiect, idei sunt multe, numai ca trebuie puse in aplicare. La fel, multe din aceste idei nu exista sau nu sunt dezvoltate pe la noi.

@4seo: te voi contacta, ma intereseaza in principal cineva din Bucuresti.