PDA

Arată versiune īntreagă : Propun Un Topic Nou Pentru Idei

kiper
29.06.2010, 20:09
Va propun sa faceti un topic pentru idei legate despre site-uri despre cum si ce se mai poate face in ziua de astazi pentru a avea succes la useri , Vizite , Donati etc....

vipe
29.06.2010, 20:20
Off-topic:Si tu crezi ca cineva iti va spune?

kiper
29.06.2010, 20:32
de ce nu ? daca ai o idee si tu nu o poti dezvolta de ce sa nu o spui altuia care o poate face ? Vipe se vede ca ai mentalitate de roman de asta dam cu tot inapoi frate !

isshmen
29.06.2010, 20:36
Exact cum a spus si vipe: nimeni nu ti-ar spune ideile lui.. Nu toti se gandesc la manele, filme sau torente.. multi au in plan "proiectele"lor.. Si da! Asa-i romanu ...si strainu ;)

Uite..de exemplu eu am in gand ceva.. daca acum as spune, maine ar fi facut 5 insi, ceea ce faceam eu! Intelegi?

PhoeniXman
29.06.2010, 21:03
E ceva logic.. esti nou pe forum si vrei deja sa venim cu idei ... lol, ce zici sa vi si tu cu ceva pentru acest forum si apoi sa ceri idei.

XtrimVerSuS
29.06.2010, 21:12
Uite ca vin eu cu cateva idei pentru tine:
1. Site de hosting
2. Portal de informatii
3. Site de vanzari masini
4. Joc browser cu grafica (nu mafia sau de genul si nu copiat)
5. Prestari servicii online
6. Site de consultanta IT

Si cea mai buna idee din toate: CE TE PRICEPI TU! Nu exista o formula pentru site-ul perfect. In primul rand, nu poti sa te bagi in ceva ce nu te pricepi.

vipe
29.06.2010, 21:16
Am eu o idee: hai sa facem un site prin care in colaborare cu ORDA si OSIM sa bagam pe gat politiei site-urile,macar,de manele sau sa inchida firmele ce accepta pe server asa ceva!
Care este ideea ideii: sa inchidem tot ceea ce doreste sa scoata un profit!

robi09
29.06.2010, 21:21
vipe pentru asta ai nevoie in echipa site-ului de 2-3 hakeri foarte buni si programatorii de elita.

da alen
29.06.2010, 21:23
Vipe se vede ca ai mentalitate de roman de asta dam cu tot inapoi frate !

OFFTOPIC

Inapoi mergem din cauza hotiei si, in special, a lipsei educatiei si a scolarizarii.

ONTOPIC

Idee nu am, dar si daca aveam nu spuneam primului venit.

@vipe, ideea ta e foarte buna

vipe
29.06.2010, 21:26
Eu am vorbit cu un procuror despre un traker foarte bine cunoscut din Romania.totul este din lipsa de sesizari si lene.....e lene mare pe capul politistilor!

da alen
29.06.2010, 21:33
OFFTOPIC
Dar ei nu se mai autosesizeaza?
Lene? Lene este in toata Romania, poate si din cauza caracterului, dar poate si din cauza resemnarii.

ON
nu mai este cazul, cred.

tolby
29.06.2010, 21:36
Am eu o idee: hai sa facem un site prin care in colaborare cu ORDA si OSIM sa bagam pe gat politiei site-urile,macar,de manele sau sa inchida firmele ce accepta pe server asa ceva!
Offtopic
Vipe tu iti dai seama cati "webmasteri" de pe aici ar da cu subsemnatul daca ai pune in aplicare ideea ta. Cred ca ti-ai atras multa antipatie din partea lor.
Oricum ideea e tare.

Ontopic
esti naiv stimate coleg de forum, asa cum ti-au mai zis si alti useri ideile bune nu se zic ci se aplica, insa iti pot spune din experienta ca chiar daca ideea pare beton si crezi ca o sa dai lovitura din prima dupa ce o pui in practica sa fii sigur ca nu o sa fie asa. Mai tine si de noroc sa reusesti nu numai de munca sau ingeniozitate.

pancu
30.06.2010, 07:49

ORDA si OSIM nu au treaba cu siteurile. Probabil te refereai la AIMR. Si aici o veste proasta. Nici un manelist nu colaboreaza cu AIMR deci demersul tau n-ar aveea succes.

vipe
30.06.2010, 10:58
ORDA are treaba cu drepturile de autor.....
OSIM are treaba cu marcile....
Da,daca stau sa ma gandesc,probabil,ai dreptate,manelistii fiind manelisti nu cred ca au drepturi de autor sau altele,deci nu au voie sa se planga pentru ca le sunt piratate melodiile,in schimb pe langa ele sunt cele ale romanilor nostrii care nu prea castiga din nunti si se bazeaza destul de mult pe discurile lor.
Nu zic de fillme pentru ca producatorii lor castiga zeci de milioane de $ asa ca nu are rost sa le ducem grija.Totul se invarte pe zona artistior romani.
In fine....sa ma bag in chestia asta ar insemna sa ma ocup doar de asta,sa fac o organizatie si sa strang membri atat din partea artistilor cat si din partea webmasterilor ....Acum chiar nu vreau sa imi las balta proiectul meu,chiar daca nu este atat de maret.
De fapt,totul ar fi sa intre Media Pro unde am niste relati si totul ar veni de la sine!

da alen
30.06.2010, 11:09
Da,daca stau sa ma gandesc,probabil,ai dreptate,manelistii fiind manelisti nu cred ca au drepturi de autor sau altele,deci nu au voie sa se planga pentru ca le sunt piratate melodiile,in schimb pe langa ele sunt cele ale romanilor nostrii care nu prea castiga din nunti si se bazeaza destul de mult pe discurile lor.

Haha, s-o crezi tu p-asta.
Am spus intr-un topic ca am avut un bar 7 ani. Sa vezi cand venea aia de la UCMR-ADA cum facea cu drepturile de autori.
Ea reprezenta cantautorii; eu, nelamurit, am intrebat cine sunt aia; ea a zis ca toti cei care compun melodii, etc. Eu am dat cateva exemple gen: Moculescu, Moga si altii.
A fost de acord dar a mai adaugat ea cativa manelari. A inceput sa ma doara capul, a inceput si cearta afland ca trebuie sa platesc manelarii.
Cand am intrebat-o la ce ii ajuta acesti bani a zis ca UCMR-ADA ii reprezinta pe toti.
Bine ca am scapat de bar si de nenorocita aia; imi venea sa o bat cand o vedeam.

Forma organizatorică: Asociaţia este constituită ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, constituită prin libera asociere a compozitorilor şi textierilor, funcţionānd īn conformitate cu prevederile prezentului statut şi cu legislaţia romānă īn vigoare. Asociaţia poate īnfiinţa cu alte organisme de gestiune colectivă, cu avizul Oficiului Romān pentru Drepturi de Autor, organisme comune de colectare pentru mai multe domenii, organisme care să funcţioneze potrivit prevederilor legale referitoare la federaţiile de persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, precum şi potrivit prevederilor privind organizarea şi funcţionarea organismelor de gestiune colectivă din Legea dreptului de autor şi a drepturilor
conexe.

@pancu ar trebui sa stie aceste lucruri

vipe
30.06.2010, 11:23
Clar este ca pana acum am fortat sa inchida:
2 site-uri de muzica!
De ce m-am bagat ?
Pentru ca "tovarasii","webmasteri proprietari" m-au luat la injurii pentru ca le-am zis sa nu imi mai trimita mass-uri pe messenger.Mi-au zis ca cine ma cred eu si altele....am fost fortat sa ii amenint cu inchiderea site-urilor si au inceput sa rada.Am fost nevoit sa le arat ca nu glumesc asa ca am mers sa vb cu un comisar ce il cunosc,sa mearga la Ministerul Informatiei,pe unde isi mai fac veacul astia de la ROTLD si am rezolvat rapid!
Au ramas baieti fara domeniu!
reau sa zic cu asta:se poate!
Eu nu mai descarc muzica de mai mult de 3 ani ....imi e rusine ca inainte descarcam dar ma mandresc ca m-am lecuit.Ascult radio!

da alen
30.06.2010, 11:32
La mai multe!

Succes.

XtrimVerSuS
30.06.2010, 11:32
Subscriu la ce a zis vipe. Stau aproape non-stop cu radioul deschis si schimb intre posturi cand incep emisiuni ce ma enerveaza. In afara de VEVO care este un serviciu LEGAL pus la dispozitie de youtube, nu asculta alta muzica. Am contribuit la inchiderea catorva site-uri de muzica, insa nu prin metode legale ci pur si simplu folosindu-ma de faptul ca majoritatea foloseau scripturi vulnerabile si i-am obligat sa inchida site-urile pentru a scapa de redirectionarile spre google sau dexonline. :D
Stiu ca in Romania e o ciudatenie ceea ce fac eu si vipe, insa DA, exista si oameni care respecta drepturile de autor si care aleg variantele mai grele, dar mai corecte si legale. Sper ca nu ne luptam cu morile de vant, insa imi creste moralul cand vad ca nu-s singurul cu ideile astea "proaste". :D

da alen
30.06.2010, 13:48
Redirectionare catre dexonline.ro;;D
Geniala idee.
Mai poti face catre legi-internet.ro

ellada
30.06.2010, 16:10
Totusi mai sunt si siteurile pe care poti asculta muzica fara sa o descarci(music search engine).
Nici alea nu sunt 100% legale, dar totusi nici prea ilegale nu sunt.

kiper
30.06.2010, 16:26
daca stai sa faci totul legal cand o sa te trezesti ca puteai face si altele ilegale pentru a avea success mai mare va fi prea tarziu !

XtrimVerSuS
30.06.2010, 16:29
Ilegal, mai ilegal, cel mai ilegal, foarte ilegal... Nu cred ca ilegal are grad de comparatie. :D
Ca incalca mai putine legi e alta treaba. Dar de la o lege in sus incalcata, e ilegal.

PhoeniXman
30.06.2010, 16:33
O idee foarte buna si zic sa-i dam drumul, formam o echipa(echipa nu are numar maxim de participanti) cu cat mai multi cu atat mai bine si vom incepe treaba cu userii de pe cwr care ai site-uri ilegale, primul pe lista este kiper wink

XtrimVerSuS
30.06.2010, 16:35
kiper, probabil asa gandesc si cei ce folosesc Windows piratat, nu? Decat un sistem de operare gratuit si cu o securitate mai buna, mai bine Windows. Dar de ce sa dau eu bani pe Windows? Piratat. Te chinui 2 zile cu CD-uri defecte, formatezi de-ti sar ochii si te temi de virusi ca de teroristi.
Acelasi lucru si cu muzica, decat sa asculti muzica buna de pe VEVO sau de la radio, mai bine furi mp3-uri care au voci puse pe ele "exclusiv by Cocalarul cel mai Jmek3r".
La fel si cu filemele, decat sa vezi un 3D intr-un cadru placut la cinema, iei de pe torrent si iti storci creierii ca disperatu ca nu gasesti subtitrare sau ca nu merge subtitrasea sau ca "jmek3rul" care a pus torrentul pe net a pus un alt film cu numele la cel pe care-l cauti tu.
Cu masina la fel faci? De ce sa cumpar eu benzina cand gasesc la petrom moka? Nu? Cumparaturile, la fel le faci? Cand o sa invete si romanii ca si bunurile virtuale sunt la fel ca si cele fizice. Au un cost de productie, au o materie prima (de multe ori materie cenusie), au o piata, au un rost.
Dar e mai misto sa furi, doar suntem romani, nu?

kiper
30.06.2010, 16:42
De park daca ai cumpara windowsul din magazin si toate antivirusurile sau programele nu vei mai avea niciodata probleme ! Intocmai de ce sa cumperi cand gasesti gratis ? Decat sa mai stati si sa criticati mai bine dati ideii utile pentru alti membri !

XtrimVerSuS
30.06.2010, 16:48
Uite o idee utila! Nu fura Windowsul daca are probleme! Foloseste LINUX! E gratis, e mai bun, e mai frumos. Nu fura MP3-uri, foloseste VEVO: calitate, gratis, legal. Nu fura filme, uita-te la TV, oricum platesti un abonament. Nu fura programe, foloseste alternative open-source.
Ori furi o paine din piata, ori furi un mp3 de pe un site, tot un hot esti si tot FURT se numeste. Daca tu te complaci cu situatia ca esti un HOT (nu te acuz pentru ca nu am nici o dovada ca furi, am zis doar daca te simti in situatia descrisa de mine) atunci foarte bine. Invata sa dai cu subsemnatul pentru ca singurul mod in care putem face Romania sa evolueze, este starpind hotia. Daca sus este prea greu pentru inceput, incepem de jos si urcam pana la cel mai inalt nivel.

pancu
30.06.2010, 16:55
Candva toti am folosit programe fara licenta. Ca am incetat sau ca folosim mai putine acum nu cred ca schimba cu mare lucru datele problemei.
Trecand la lege si la lucruri legale, stiati ca downloadul de muzica/filme/programe NU E ILEGAL?
TEORETIC stiti ca daca embeduiti o melodie de pe youtube/trilulilu/vhtewar produceti o ilegalitate dar PRACTIC e perfect legal pentru ca legea care se ocupa de platformele UGC are multe scapari?

kiper
30.06.2010, 16:56
Infine eu am totusi am propus o idee din care sa facut se pare un elefant ! Nu are rost sa mai continuam ca nu ajungem si asa nicaieri ! Daca am creat vreo provocare imi cer scuze dar eu am incercat sa pun o tema buna . Cu respect kiper o zi buna in continuare !

PhoeniXman
30.06.2010, 16:59
Baiete se vede ca nu ai facut ceva pana acum de care sa te mandresti, ceva la care sa muncesti ani intregi apoi ca cineva sa te fure, toti ratati asa au facut pana acum de ce sa nu furam daca se poate?... si acum aceiasi ratati fac greve ca nu mai au ce manca... daca au furat intruna si au ajuns la fundul sacului, nu mai au ce fura de la stat ca sa terminat... e gata baiete cu furatul, muncesti ai nu muncesti sa mori de foame.