PDA

Arată versiune īntreagă : Lumeee, lume

adisaan
01.07.2010, 10:41
Am lansat oficial siteul din semnatura, am schimbat grafica si continutul.
Astept cu nerabdare criticile constructive.
Multumesc!

Johnel
01.07.2010, 10:45
Parca arata mai binisor acum, dar nu sunt eu in masura sa ma leg de grafica pentru ca e un domeniu care nu imi place.
De ce nu faci rewrite la link-uri? Eu nu sunt de acord cu url-uri de acest gen, de aceea iti recomand sa faci un rewrite la ele.

Numai bine!

tolby
01.07.2010, 10:48
Nu stiu daca aia poate fi numita grafica. Doar headerul este un element grafic in rest e o pagina alba. Iti sugerez sa ii platesti un designer sa iti faca un template mai profi pentru ca site-ul tau seamana leit cu sutele de site-uri din aceasi bransa. Eu unul cand vad astfel de site-uri am iesit in secunda 2 pentru ca le cataloghez pe toate ca fiind teapa.
Iti doresc succes oricum

netul
01.07.2010, 12:19
http://www.castigabanipenetcuadisaan.info/admin/template_pic/head1.jpg

Imaginea din header are aproape 200 KB, ceea ce e ENORM, se incarca greu si iti mananca trafic aiurea. Transform-o in jpeg (o sa aiba cam 50 KB)

bobo4u
01.07.2010, 18:12
Trebuia sa lasi totusi filmuletul cu tipul ala stirb care iti explica cum sa castigi bani :)) Fara ala ai pierdut toata audienta

shock
01.07.2010, 18:18
globul ala pamantesc nu e logo realitatea? :))

edit: nu e :))

adisaan
01.07.2010, 18:44
multumesc pentru idei .. am schimbat headerul .. acu e jpg.
as vrea sa fac si rewrite la link-uri dar sincer ma depaseste. stiu ca trebuie modificat fisierul htacces. stie cineva cum?
scriptul pe care il am este cu licenta si este tot codat. nu prea am mare loc de invarteala pentru grafica sau traducere. Si eu as fi vrut ceva iesit din comun legat de grafica dar ...

hpaul
01.07.2010, 21:32
Incearca asa:

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+).html$ index.php?page=$1 [NC,L]

adisaan
05.07.2010, 08:02
am incercat, nu fuctioneaza. Sincer ma depaseste dar cred ca se bate cap in cap cu scriptul pe care este facut siteul.

Johnel
05.07.2010, 08:34
Trebuie sa modifici si link-urile din site sa fie dupa noua forma. (ex: /join.html).
Daca ai pus fisierul .htaccess asta nu inseamna ca link-urile ti le modifica automat, ci trebuie sa intri in cod si sa le modifici manual.

Numai bine!